Där ser man

Ja det gör man verkligen.. Där satt jag i frisörstolen och blev slingad, och vips så fck jag bang-fever.. Vilket innebar att vi klippte lugg på mig! Mig, me, moi! Helt galet! Nu sitter jag lite halvnervis hos C. Det blev aldrig av att vi sågs idag, men snart så kommer han hem efter att ha jobbat över och ska skåda Jennies verk! Jag ringde och varnade om luggen. Då varnade han tillbaka om att han hatade lugg och tyckte det var skitfult. Men då varnade jag för att jag såg alldeles särskild ut i min lugg.. Vi får väl se vad som sägs om typ en timma!







Dvd - dö

Död åt dig min dvd-spelare om du inte fungerar när jag kommer upp och har lagt mig i sängen med förhoppningar om att filmen som jag proppat i dig kommer spelas upp. Du har gjort så mot mig innan. Tvingat mig att trippa upp halvnaken över golvet för att blåsa, peta och slutligen slå på dig. Fatta att jag har tröttnat på ditt spel och dina lekar. Nog för att we go way back.. Men gör du så mot mig en endaste gång till måste vi bryta det här. Och tro inte du kommer hamna på tippen och bli en ny del och föra vidare familjeföretaget. Nej, rätt ner i osorterat åker du. Där kan du brinna i evighet amen om det inte blir skärpning.

Spänningen är olidlig.

Hångla

Tittar på en riktig hångelfilm. Därför saknar jag dig extra. Och det är jätteirriterande. För nu vet jag att hela dagen imorgon kommer vara fylld med meningslöst mellanspel tills det blir kväll! Å andra sidan känns det skönt att kunna skylla mitt förmodligen obefintliga pluggande imorgon på någon annan..




Help me doctor!

Äntligen är det dags!! Ikväll kan man slå sig ner i soffan och dra en kärlekens suck.. För då är han tillbaka igen, jag hade inte haft något emot en undersökning av doktor House...
21.00 - TV 4


Nu ska jag bada..


Höst.

Idag kände jag mig alldeles ovanlingt kockig, och lagade god tomatsoppa med vitlök och minipasta, med en klick gräddfil och basilika på. Hur gott var inte det? Väldigt gott sa mamma då. Sen skådade vi fenomenet med ullkappan, efter två svarta färgningar blev den bara mörkgrå, men skitsnyggt ändå tyckte jag.



Ps: Höstmys i soffan med min Harry Potter, och JA, vi är ett par - okej??!

Superstar-running

Alla ni som växt upp med att studera musikvideos från diverse superstjärnor vet precis som jag, att dom brukar ha en jävla inlevelse. Just så kände jag senaste springturen, det var 450 m kvar och jag behövde dra fram mitt trumfkort, fett-ös-låten, låten som skulle rädda mig från att behöva nöja mig med att promenera raskt sista biten, låten som skulle få mig att känna mig som en snabb supersprinter inne på sina sista meter. Jag bläddrade frenetiskt med ett svettigt finger på Ipoden och hittde den.. Ruskigt bra!

Jag blev medryckt, benen började veva så snabbt så det blev suddigt (som i tecknat när de springer). När höjningen i låten kom, hoppade jag ett litet skutt och sprang sedan vidare, sen kom det.. Shit, sen kom det ashäftiga solot när dom tonar ner instrumenten och öser på med sång. Jag var tvungen.. Jag lyfte ett finger för att visa (som på musikvideo) att jag skulle ta en hög ton, lunkade vidare och mimade med en 200% inlevelse, kändes som att jag stod på scen och gav det allra sista för mina fans.
Då hände det.
Givetvis finns där ett litet sketet hus på landsvägen, givetvis finns där ett fönster som vetter mot mig, och givetvis stod någon där. Vad gör man? Jo det ska jag tala om. Man kliar sig i nacken för att rädda finger rörelsen, och gäspar tydligt för att förvirra. "Såg jag henne sjunga som fan eller gäspade hon?" Sen tittar man fokuserat rakt fram med en gravallvarlig blick.



(Idag tycker jag vi dedikerar detta extra pinsamma, och därmed ännu roligare inlägg till Mille-the-man. Japp det är så han heter, fast å andra sidan, heter han givetvis inte det. Men känns dö coolt, tänk och döpa om sig till något så SATSIGT, Mille, ursäkta ordet satsigt, men det är frugan som infört det. Hmm vid närmare åtanke undrar jag vart hon fått inspirationen ifrån. Mille - any ideas??)

Äntligen!

Idag fick jag tidsbekräftelse på Hjärtkliniken nästa månad.
Man skullle kunna tro att jag menar hjärta som i kärlek, men det gör jag inte.
Inte för att jag inte har kärleksproblem, utan för att det är det andra hjärtat som jag syftade på.
Inte för att jag inte tycker att kärlekshjärtat är viktigt, för det är det.
Men ibland kan det få vila, ibland kan det i lugn och ro få inse att där inte finns en enda man i hela världen som inte har en underutvecklad hjärna.
Inte för att jag inte har träffat någon med en fullt normalt utvecklad hjärna, utan för att jag vet att en sådan man överhuvudtaget inte existerar.



Tack för mig, hej.

.......

Spyr på att vara svartsjuk! Kvittar om det är världens äldsta ex eller nyaste för den delen. Sjävla känslan är alltid kvar, minnet av att vara så jävla sur och bitter. Men den mest innerliga svartsjukan är förstås för den man tycker om nutid..
Trött på att lägga energi på det, men vet ni vad? Det kan man inte göra ett skit åt. För hade man kunnat det hade detta inlägget aldrig behövt bli till.

Trends 2009 fall/winter

Säger bara en sak.. Militär!! Verkar vara den absolut största hiten denna höst/vinter. Tack, tack. Vem ogillar män i militärinspirerade kläder? Blir så snyggt och propert (vilket tantord). Brunt, grönt, fgrått, beige och blå funkar som alltid. En kul stil - man kan göra så mycket med den!


Vad gör du?

Jag och mamma färgar min gamla äckliga ullkappa från Top Shop. Nu ska den gå från murrig grå, till fräsch svart! Förhoppningsvis! :)



Bilderna är så fula och gamla att de inte förtjänar mer plats på min blogg än såhär.

Julfest

I fredags trillade det ner en inbjudan till Audi / Din Bil´s årliga julfest i postlådan. Brukar alltid hållas på Wallmans med mat dryck, och partaj. Men tydligen har det lagt ner så detta året är det Big Bowl som gäller, julbord, julsnaps, julöl, julbowling och julfestande.. Tyvärr ser det mörkt ut för min del.. Jag har för mig att vi hade ett gig inbokat exakt samma datum, i Oslo om jag inte minns fel? Var det inte så Linda?? Minnet är bra men kort. Jäkligt synd i så fall, förutom en stukad fot förra året så var det fantastiskt roligt!



Världens bästa hallvärdinnor!!!!! - Vilken kväll

Barnloppis

-Följ med på barnloppis!
-Nej det är inte min grej..
-JO men kom igen, jobbar du då eller?
-Nej jag är ledig.
-Jamen bra, då kan du följa med!
-Njae, jag vet inte.
-Ja vad bra!
-Kanske.
-Jaja, men nu har du sagt det!

:S

Barnloppis innebar visst att syrran gick in och försvann i 40 minuter. Medan jag stod utanför i tunn kavaj och frös med Linnéa i vagnen som låg och gottade sig under en härligt tjock Nalle Puh filt + överdrag. Med dömande blickar som sa:( "Vilkan missanpassad morsa du är. Fan ta på dig något tjockare i detta vädret. Om DU har på dig det, hur är då ditt barn klädd.. Hmm undrar om stackaren fryser (smygglor ner i vagnen)") gick tusen föräldrar förbi. Jag borde få en sån där namnskylt: MOSTER.
Dessutom kom hon ut sedan och klagade över hur varmt det var och att där inte fanns ett skit. Känns fint att ha offrat sig för det!

Trends 2009 fall/winter

I brist på annat måste jag uppdatera er och mig om årets resterande trender..
Det ska fortfarande vara stickat, och stort. Det ska vara lager på lager och nerklätt, lite slit och släng helt enkelt. Inte helt i min smak, men fine, man kan ätminstonde hämta inspiration därifrån.. Lårhöga stövlar har äääääntligen sjunkit in hos folk! Vilket problem jag hade att hitta mina svarta läder stövlar förra vintern (lårhöga). Något nytt och coolt är att cape/kappa/rock gäller nu, uppfriskande! Tyvärr hänger söndriga strumpbyxor/leggings kvar, vilket är mycket synd. Avskyr den där trashiga, kort och tight - billigt looken. Imorgon ska jag informera er grabbar vad som står på menyn, men tills dess får ni väl njuta av modellerna! :)




Some creepy shit!!

Först tänkte jag, "Oh, snygg bild!"
Men sen såg jag DEN!! Ser ni?
The Grudge-handen som smyger sig tätt inpå höften på höger sida framifrån sett!
Jävlar vad läskig! Som den handen som sticker ut ur huvet på "Buffy" i The Grudge...
Uurk, jag får gåshud!



Shit pommes, måste maila fotografen Jan på tal om foto. Lovade att höra av mig angående ett fotojobb i juni, jag menar det var ju bara 4 månader sen. Är han sur på mig tro?? :)
Hoppas det fortfarande går an, hade behövt ännu en extra inkomst nu..

Nu tänker vi på dig...

Och ger dig all kärlek som finns, det behöver du nu, ingen är som du!

PussPuss P


Lite bilder

Min käraste pappi fyller år imorgon!!! Därför stack jag och syrran till Bauhuas för att handla lite manliga prylar till honom i present. Det är så svårt, pappa önksar sig aldrig något. Och när han väl gör det säger han typ "Jo men den där nya Jaggan hade jag kunnat tänka mig", Jo tjena liksom.. Nåja, jag tror att vi prickade rätt ändå med våra presenter!
Jag hittade fin blomma i galna färger. Jag blev varm och utarbetad, vilket krävde en ice slush.


lek full het

Mmm gillar de orden, låter bra och talar för sig själv, jag gillar dem för vad de är, varje ord för sig själv. Men jag HATAR ordet LEKFULLHET!! Fattar ni hur ofta jag utsätts  för mitt hatord när jag pluggar till Visual Merchandiser? Allt ska vara så himla kreativt, och beskrivande. OOOh vad det ska förmedla leeeekfullheeet. Det är nog historiens bögigaste ord.. Inte för att det är något fel på bögar, det är vardagsmat i dansar-kretsarna. Med det är definitivt något fel med ordet lekfullhet.. Muääh! Ryser bara av tanken att förmodligen utsättas för "lekfullhet" nästa skolvecka igen..

Lek Full Het

Tack för mig, hej.


Tenta snart

Jävla nördigt tjat från min sida. Hatar själv när folk gnäller om sånna löljiga saker som en jävla tenta!!! Man får skylla sig själv, har man pluggat så kan man det. Har man inte är det ens eget fel ju. Jag tror mig befinna någonstans i mitten av dessa.

L.A. made the day - Skammen är total...

Idag var jag som sagt i LA för att studa med Malin.. Det slutade med att vi petade lite förstrött i papperna inne på Maddes samtidigt som vi snackade på om ALLT annat än skolarbete. Båda två gjorde sitt allra yttersta för att inte titta ner och påminnas om tentapplugget. Istället bytte vi skvallerspår som rallyförare byter racingspår, vi slirande smidigt mellan kaffekoppar och mackor, och lät inte något så simpelt som en kisspaus få oss att förlora fokus. Pluggandet lös med sin frånvaro. Möjligtvis tittade Malle ner och fylle i ett ord medan jag gjorde ett större skvallerinlägg, och möjligtvis testade jag de olika överstykningspennorna medan Malle berättade saftigheter, med där tog det slut.

På väg till affärerna sen, var man både utmattad, trött, ångestfylld och kaffeskakig. Detta blandat i en härlig mix - utlöste ett hysteriskt vrål från min sida när jag trampade på ett tjockt löv, samtidigt som jag passerade Hemtexbutiken, vars dörrar öppnades automatiskt då jag passerade. Jag blev livrädd, tjöt som om jag vore överraskad av en våldtäktsman och kramade krampaktigt om Malins axel samtigigt som jag gjode ett par snabba "värm upp på stället" skutt.
Skammen var total, Espresso House gästerna, luncharna, luncshopparna och samtliga utlänningar stirrade häpet på mig och försökte inte ens vara diskreta, det viskades och pekades. Jag var själv ganska skakad av upplevelsen. Mitt hjärta rusade och vägra lugnas, jag fick ta hjärtmedicin när jag kom hem. Fan alltså, kan ni fatta att jag gjorde det? Att jag skrek gällt och jävligt högt som en galning, pga ett löv och en dörr? Jag borde veta bättre..


"Pluggandet" haha vilket hyckleri, Bengt hade vridit sig av våndor i sin
kontorsstol om han sett oss.

Snygga läderstövlar jag vill kaufa (köpa på tyska) OBS! Detta var moments innan vi lämnar butiken och jag ilvrålar..

Nu du Bengan-jävel, ska du få se på grejor imorgon!!

Hur ska jag kunna plugga nu??

Jag och Malle sågs i LA idag för en plugg dejt, det gick åt helvete, blev tjejsnack istället. Men måste plugga nu! Tenta imorgon, crazy att jag inte börjat!! :S Får uppdatera er med bilder lite senare istället!

Hur ska jag kunna plugga nu? Helt sjukt, känns så naturligt att det är mitt. Men när man minst anar det kommer man till insikt med att det inte alltid varit det, känns som ett slag i ansiktet. Jag önskar att jag inte varit den typen, det kommer alltid vara såhär.

Nåja åter till aspluggandet, urk. Bengan (lärare) jag kommer INTE sakna dig!

Vad hände idag?

Skitdrygt i skolan, stack tidigt och skulle hem och plugga. Men blev så akut trött att ögonen korsade sig. Sov middag. Blev hämtad av syrran och Linnéa, skulle vara moraliskt stöd på Center Syd. :) Kom hem och passade Linnéa en stund. Satte henne i sängen och visade morgondagens kläder, lät henne testa lite smycken och lånade ut ett gosedjur. Sen packades det, drog till C, för att äta kinamat och plugga till ljudet av två tv-spelande grabbar (C + bror).


Linnéa på väg in till Centan. Med ihopsnört mun, surmulen nyvaken blick, smått irriterad över det starka solljuset. En vacker dag kommer du också ignorera väder och vind, för att bli en kämpande, hurtig, svettandes, samlande shopoholic!

Coolt Vero-Moda skyltfönster, med megastora virkade/stickade bollar!

Jag i nya örhängen, även iklädd en högst omotiverat ful och konstig min. Hela mitt anstiksuttryck ger mig en lätt ilning i ryggraden av obehag, men vet ni vad?? Eftersom jag är så pass mogen och har en del självdistans så bjuder jag mer än gärna på det! Tanken är att ni ska kika på mina örhängen där dom hänger och dinglar i lugnan ro utan ett endaste bekymmer i hela världen.. Man kanske ska bli det i nästa liv? Ett kändisörhänge, då hade man fått se en massa hemligheter..

Kan vi bara precis enas om att högklackat är "Gods gift" till skånkarna?? Tro för fan inte jag är naken nu. Men som sagt, mogen som jag är (eller??) ser jag ingen anledning till att slänga ut tros-och-tshirt-bilder såhär hur som helst! Dessutom tycker min omogna sida (ja jag har faktiskt en sån) att det är extremt roligt med de två små molnen som hänger där en plats vanligtvis är reserverad för annat (på en man då).  

Beaver balls..

Jag vet vad ni tänker nu.. "Amen faan vad omoget" Hon blir ju bara värre och värre alltså..
Därför kan jag stolt meddela att MALLE-COOLING tvingade mig att googla på bäverpung i skolan igår, annars skulle hon inte följa med mig till restaurangen och handla sallad...
Detta var det första som dök upp:


tummen upp som fan kissie!

Lyssnade på NRJ i bilen imorse, precis som jag sagt hela tiden är Kissie en stor bluff som vet hur man genererar läsare fort som fan. Dom måste hata en.. Hon är hur normal som helst, kanske till och med en nörd. Men vad spelar det för roll? För nu är hon en b-kändis som tjänar pengar på att fula sig via internet - you gotta` hand it to her.
Jag gillar sånna människor, misstänker strakt att Paris Hilton kör samma grej. Helt rätt! Varför anstränga sig att vara smart, eller jätte uppdaterad med mode osv? Istället kan man ju spela korkad och förvandla hela sin image till ett varumärke!




mmmmmmmmmm.....

Vet inte varför men fick ett sug på Sushi.. Har inte ätit det på flera år. Ska nog lura ut C på det i veckan, med betoning på lura, han äter typ inte fisk.. :)


Kan det stämma??

Är jag så pass fantastisk att jag faktiskt fixat bloggen igen, kan det stämma eller skådar mitt vänstra öga fel! Ty i vånster vrå kan jag åter skåda min gamla vän - menyraden!!

Pannkakslöpning

Vi åt pannkakor till middag, köttfärsfyllda. Jag åt mig jättemätt vilket jag aldrig brukar, och tänkte högt att jag nog fick vila lite innan jag drog ut på springturen. Då sa pappa övertygande att håll efter maten minsann bara var en myt och att det inte påverkade. Jag köpte läget, jag trodde på min far och snörade på mig dojorna. På vägen ut började det blåsa, som fan. Innan jag vet ordet av har en tanig kille sprungit ikapp och springer om mig!
VAD I HELVETE??? Hur fan vågar han sno min landsväg! Föröskte springa ikapp, ville springa om den jäveln och kapa hälsenorna på honom i bara farten! Men min ena vad strejkade, den gjorde kraftigt motstånd och beordrade mig att ta nederlaget som en man och inse att jag blivit omsprungen, vaden tänkte minsann inte hjälpa mig i min ondskefulla plan.. Vände om typ 200 m tidigare än jag brukar, svor samtidigt åt pannkakorna, var och en fick sig en egen personlig förbannelse, håll så in i helvete hela vägen..

Tänkte att jag då hann med att sticka till C istället. Men han var inte hemma. Undrade varför jag frågade var han var, och jag sa inget. Nej han behöver inte veta att jag tänkte åka till honom, nu ska jag smygsura och hitta på onödiga sysslor för att undvika ta tag i tentapluggandet tills på fredag.





tänker tänker

Tänker så det knakar.. Funderar på vad tusan jag gjort för fel med bloggen, varför har min menyrad åkt ner till botten?? :(

Lagen om allts jävlighet

Fräsigt sagt va?? Hörde det nyss på Cops, en alkis hade supit för mycket och kört av vägen men klarat sig. Polisen sa att det var typiskt, lagen om allts jävlighet - jag håller med. Tänk så många helt oskyldiga som dör varje år i bilolyckor.


Malle cooling blev impad av ridande poliser på väg till Jägersro center i skolan idag. Hon började fan gnägga och skutta efter, så jag fick slänga på henne en sadel och styra kosan åt rätt håll!

Väl på HM snubblande jag över ruskigt snygga örhängen! Dom fick hänga med hem..

Sen köpte jag zigenarskor som jag kallar det, i en halvsunkig butik. Ser ni det äckliga spännet mitt på skon? Men i grunden var den faktiskt riktigt snygg..

Så jag köpte dom och klippte helt enkelt av det äckliga! Notera att ett tunnt band finns kvar på skon.. Jag har stoora planer för det, man kan tex fästa en fin blomm-brosch på det eller något, vänta bara!!! Ps: korkklacken skimmrar lite lätt i guld på sina ställen, kanonfint.

Citat:
Jag: Amen kolla vad slapp den är!
Malin: Jamen tryck in den ordentligt då!!
Hehe, fniss fniss.

Korken på en penna jag fått av Malle..

Hahaha!

Jag orkar inte! Allt i hela världen verkar vilja bråka med mig idag!! Hur fan kan det vara så att min menyrad i bloggen ligger läääängst ner på sidan?? Jag har inte rört den ju!


Varför nu det då???

Varför är nu moviesteram.se nedlagt för tillfället pga omstrukturering?? Jag som ville se någon rolig dokumentär!! För er som inte har koll så är moviesteram som en gratis biosalong, med hyfsat nya filmer och dokumentärer som man ser online via dvx-player. Det vill säga, helt lagligt dessutom! Fabulous! Eller ja, fab så länge det funkade, nu är det bara bad, bad, bad..


Ibland känns det mesta ruskigt tungt..


Precis som att allt man gör är helt i onödan och ingenting egentligen spelar någon roll. Låt mig sova tack. Nu menar jag absolut inte deprimerad-tungt, utan bara jävligt drygt.. Då känns det bra att veta att där faktiskt finns människor runtomkring en som värdesätter dig, din närvaro och hela din personlighet, uppskattar dig för den du är, och visar det.
Det är dom som räknas.

FÖR HELVETE

.....

Muff-in-s


Vem är den utomordentligt skickliga bagaren? Jo jag, fina va??

Det är jag och Lotta på Bråkmakargatan, vi är bra på allt. Fast hon är inte bra på slalom, synd för henne, för det är jag!!

Vaniljmuffins med russin.
Chokladmuffins med vita chokladbitar.

Just nu

Sitter jag återigen här svettig och nysprungen. Lyssnar på världens bästa låt för tillfället, men eftersom jag är korkad och oteknisk kan jag inte lägga upp kilppet från youtube här som alla andra bloggare i hela världen gör.. Nej jag tvingas tyvärr lägga upp en länk istället..
Lyssna och titta här! Outlandish - I only ask of God.

Som de flesta vet springer jag rätt ut på en landsväg så långt jag orkar och sedan släpar jag mig springande hem igen. På så vis blir det omöjligt att fuska och ta genvägar. Idag mötte jag en ung bonde i en traktor ute på åkern där jag stannar, stretchar och sen vänder igen. Först satt han i traktorn och tröskade, när jag sen vänder mig om igen och börjar tillbakaturen har han hoppat ner på marken och ska "kolla något i åkern". Så jävla gulligt var det! Som bonde vet man liksom vad där finns, men har ju själv komponerat åkerjävlen, men han ville ju visa sig. "Titta på mig, jag är ingen gammal gubbe och nu vill jag att du ska se det" Tacka vet jag bonde-kärlek, "leta sten" i åkern för att få kontakt, så kärt och så hej-jag-går-i-sexan. Tro inte att jag fular mig nu, jag tycker verkligen det var jättekärt gjort..


Nu är han varken ung eller gullig, men you get the picture..

Nu är jag på jobb - Audi för hela slanten

Lånade hem en ny Q7 igår, årsmodell 2010. Pappa ville jämföra men sin "gamla". Men det slutade med att halva släkten jämförde den med pappas "gamla". Vi hade ju stormiddag hemma och alla som ville fick ta sig en tur och testa bilen, vitt är så snyggt på en ny bil, är så jävla coolt så det är inte sant.

Konversation mellan mig och lillchef på jobb igår 11.05, dvs alldeles för tidigt en lördag morgon.

Lillchef: Eliisabeth, spelade du bottamatch idag?
Jag: Haha idag? Nej.
Lillchef: Ammen igå då?
Jag: Haha ja hur visste du det?
Lillchef: Äh du har inte sminkat dig som du buka bara..
Jag: Nej jag unnade mig lite sovmorgon.
Lillchef: Sovmogon jo jag tacka`, sovmogon` med TILLBEHÖ!! (r)
Jag: Haha okej, du då? Har du spelat bortamatch inatt?
Lillchef : Jag? Nej jag vänta` ju på dig..
Jag: Haha säkert!
Lillchef: Aaa.
Jag: Men du spelar säkert lite träningsmatcher under tiden..
Lillchef: Haha!

Notera att han inte använder R när han pratar, helt galet. Bara för att han är smålänning, jättekul att höra på, speciellt när han ska prata om sportbilar, blir "Spottbilar".

Man måste ge igen med samma medel. It´s a tough business. Men å andra sidan, vad piggar upp mer en lördag morgon än lite sexuella anspelningar av en kollega??

 
Nya Q7 - dödens cool..

"Gamla" Q7 också dödens cool, men man dör liksom inte lika mycket..

Ojoj..

Alltså jag pallar inte, helt totalt utmattad. Skulle skriva om gårdagen, idag, och hur sjukt roligt vi hade i skolan igår.. Men jag orkar inte, jag är heelt slut. Ursäkta mig, men ibland måste man få vara det. Jobb imorgon, ingen uppiggande tanke. Idag efter jobb hade vi det riktigt mysigt, stormiddag med den kroatiska sidan av släkten, 4 familjer, ett hem och one big dinner. 8 pratglada tjejer, en stackars kille, (min lillebror) och resten vuxna! 1 besökande C som nästintill svimmade pga allt östrogen och tjatter. Han blev inte långvarig här idag. :)


Systerdotter, aka gudbarn Linnéa, så söt så man nästan trillar av stolen.

Jag från skolan i fredags.
Citat
Hannis: Hahaha, (och smygfniss) under lektion i datorsal. Sittandes en rad bakom mig.
Marre: Vad skrattar du åt?
Hannis: Pekar uppgivet på dataskärmen och nickar sedan åt mitt håll, "amen du vet!"
Marre: Jaha.

Jag och Hanna hade kommenterat Facebook-status typ 30 ggr. Till slut hade Hanna skrivit något där hon kallade en kommentar för satsig (alltså fräsig) och då förlorande jag all vett och sans, man kan bara inte skriva satsigt till mig en fredag eftermiddag och tro att det ska passera obemärkt, jag menar hallåååå, är korna gröna i hagen eller?? Det går inte, satset var tvungen att poängteras och därefter ses från ett helt annat perspektiv.
Svin-Hanna visste det hela tiden, hon visste vad hon gav sig in på, men valde att plocka fram odjuret, jag kan inte annat än dra slutsatsen att Hanna gillar odjuret helt enkelt, grr..

Ge mig!!

Nu när lönen börjat trilla in är det dags att undersöka bäst tänkbara vis att spendera dem på!


Just nu är det teknik som gäller. Men hotas att konkurreras ut av höstkläder och lårhöga bruna läderstövlar... Hmm, tufft val..

Svamp AKA swomp

Svamp i underlivet? Eller vill du bara ha receptet på en god svampstuvning? 
Gå in på ungdomar.se och diskutera!

Haha årets roligaste radioreklam, nasty kombination! Stuvning och könssjukdom.. :S

 

Giftet talar.

Nu talar giftet, eller "The poison" om man ska vara cool och tala på engelske. Hon är giftigt ofräsch..

Godnatt..

Godnatt, jag vill ha en hatt.


Rafael Edholm

Haha tittar på kändisjungeln, har alltid tyckt att han där Rafael är snygg, men tydligen råcool också!! Han drack äckliga saker för att få mat, satt och småulkade och mådde illa, och varje gång han klöktes och det höll på att komma upp så lugnade han ner sig och gjorde en sån där Kevin-ensam-hemma "YES" gest med armen. Han var så jävla rolig, gå in och kolla på youtube hur det såg ut! Sök på Rafael kändisdjungeln om någon dag..


Iaktta.

Där satt hon. Flottig och ful. Äcklig. Fy fan för henne, våga inte vända dig om, jag kommer slå ihjäl dig med min nya väska (+fyllning).  Ska man kanske mörda?? Nej jag får hålla mig då, fan fan fan. Nåja, sitter sedan och myser i min mentala värld uppbyggd av våldets tegelstenar. Myser och funderar över vad som kommer hända dig. För någon dag kommer någon att få nog av dig, någon kommer inte vara lika mild och tolerant som jag. Värnar redan ömt om denna person i mina tankar.. Att ingen sätter stopp för dina galenheter, slänger dig i hamnen, gömmer dig under världens största lövhög i skogen eller surrar fast dig vid en lyktstolpe uppe i åre när skidsäsongen är slut.

Nu tror ni att hon är ondskefull hon jag pratar om, men inte direkt. Det är det som stör mig. Hon är bara smygstörd, så pass att det är extremt jobbigt, men inte så pass att någon jävla svennemes skulle kunna få för sig att säga något. Det är sånna som hon som skapar psykopater!

(Jag är inte galen, men come on, har ni aldrig kännt så?)


Snyggo

Hur snygg är jag inte här liksom? Tagen för någon timma sen i flottigt hår, pms svettningar och ansiktsmask!
Sen städade jag men min snyggo-mask på. Efter det gick jag minsann ut och försökte svettas bort mensvärk och pms, upp till bevis hur det gick! Nu sitter jag darrhänt här och skriver, MYCKET lättare att andas under löpturerna nu med medicinen, men musklerna håller tyvärr inte samma takt, de var nog nöja med den halvdanna andningen som gjorde att jag slog av lite på takten, vaderna förbannade sig nog över min dopingdosa idag, men dom ska fan ha det! Såja, duschen nästa..

(Ps: Jättretrist att Malle-(cooling?) tagit bort sin blogg :( Vafan Malle, återigen sviker du mig, jag måste snart börja tänka över vårt förhållande!)



Korkade man

Sms mellan Lamon och mig i förmiddags.

Jag: Ja nu ska jag till Nova, skulle du också dit eller?
Lamon: Ja jag är fortf på.
Jag: Ok, jag kör direkt dit då, är där om 15-20, då ses vi där.

Jag: Jag är framme nu.
Lamon aka. Einstein ringer: Var är du?
Jag: På nova!
Einstein: Ja men jag står ju här på gatan och du är inte här!
Jag: Vart är du då?
Einstein: Hemma, i stan! Jag trodde du var framme alltså hääär.
Jag: Nej jag skrev ju att vi skulle mötas här ute! Typiskt män att inte kunna tolka sms..
Einstein: Ja men ring istället då för fan..

Haha så det är där problemet ligger? Jag ska bara gilla läget att män är korkade och ringa istället? hehe.

Men du Johan, vi tar det en annan gång va? Jag loovar att ringa då. :) Kram

Jag & min dag

Idag hade vi först lite grupparbete i skolan. Men eftersom vi slutade tidigt körde jag in till city på jack-jakt på Zara. Hade nämligen spanat in en ruskigt snygg svart kappa som inte fanns i xs sist jag var där. Det gjorde den fortfarande inte. Men förhoppningsvis var dom på ingång! Provade dock tusen andra saker och speciellt t-shirts eftersom jag tycker jag är extra cool när jag går ut i en tische (OBS! cool förkortning på t-shirt), för då kan man ha ashöga skor och mycket smink utan att se trashig ut, eller?? :)


Här anlände jag till skolan, ser ni hur spänd jag ser ut? Det har inget med spänd att göra, snarare en omvriden min som talar för att jag var skitskraj för att någon skulle gå förbi och se att jag fotar mig själv i spegeln, töntigt ju! Tror ni det gick förbi någon? Självklart. En städarjävel tittade dömande på mig. Det värsta var att jag tog det, jag gav STÄDAREN en ursäkta mig-min och gick skamset iväg..

Skjortprovning på Zara, 0 poäng, den passar inte alls min figur, midjan är obefintlig och jag ser ut som en lönnisfetis. Men ville ändå att ni skulle se den, mest C så att han kan se att jag verkligen provat på hans rekomenderade, "Stilrent Elisabeth! Det är det bästa." Tyvärr så är jag bevisligen inte den stilrena typen.

Efter skjortnederlaget försöker jag gottgöra med en wannabe-porrig-pose i cool t-shirt som ska bli min samtidigt som jag hämtar jackan!

Fräsig som få! Men är liite allergisk mot 3/4 ärm.. :S

Köpte denna och en till som jag tyvärr glömde fota! Kanonsnygga btw.

Sen provade jag en hej-jag-är-fet-eller-gravid-och-försöker-dölja-det-jacka, den var inte alls min stil, men ska ägna den en tanke den dag jag är i 7e månaden och behöver en ny jacka, då blir den kanske söt.

Summering: Allt som behövs för en lyckad förmiddag är mig själv och en spegel, haha!

Somebody save me

MM låten är så himla ..het?..
Och han är het, han är så himla het. Ibland kan man störa sig på honom, när han spelar from och oskuldsfull. Men sen ibland så åker tröjan av, och man kan skåda honom från ett sanningens perspektiv! Egentligen tror jag han är farligt djurisk, tror ni inte??

 

Gammal goding från förra bloggen.

Egenskriven dikt, fyndigt påhittad vid 4 på morgonen efter en hel natt med sömnproblem.

Till Kudden:

Ingen tröstar mig så som du, och ingen förstår mig lika väl,
när jag kladdar ner dig med smink är du fortfarande lika go, du är en vänlig kudd-själ.
Du blir aldrig sur trots att jag lägger mitt blöta hår på dig,
och då är jag ändå en väldigt långhårig tjej!
Jag kan hosta och snora på dig men aldrig ger du mig samvetskval,
och vänder jag dig sen är du alltid lika mjuk och sval..
Till dig min lilla kudde som alltid finns här,
tack för att du ställer upp och mitt huvud bär!



Godnatt på er..

shopping

Här har vi veckans senaste shoppingfynd.Var verkligen tvungen att köp en ny handväska eftersom min gått sönder. Att man sedan springer över ursöt body med blonda flickansikten på till bebis-Linnéa och sen hittar inredningspryl till C som har andra delar av den serien är bara tacksamma överaskningar!
En mugg kan ni även skåda nedan, jag införskaffade nämligen en till skolan i värmande-te-syfte. Väl i skolan visade jag stolt upp min mugg och fick i retur en vass kommentar av Malle, "Jasså köpte du ingen till mig??" Haha det sjuka var att jag kommit på att jag skulle göra det som en överraskning, men eftersom hon själv nämnde det blev det ju ingen överraskning.. Nåja en kopp fick det bli ändå ju, och nu matchar hon mig med min bruna! :)

Mammas kommentar när jag visade väskan: "Hmm den ser billig ut. Men du bli inte sån nu. Du vet ju att jag inte kan så mycket om sånt där."
Nej ännu värre då ju. Kan inget om mode men kan ändå ha åsikt om att min väska ser ovanligt billig ut, thanks!
(Den stora pratar vi om)








Idag

Är jag sur och kinkig, passa er! Fasar för grupparbetet, känner att det kan bli påfrestande.. Visade Malle min nya väska dessutom, hon sa "fin" men tyckte nog sådär egentligen. Men hur rå hon än är inser nog även Malle att andras handväskor, det skojar man inte om.. Nej man håller bara precis god min. Den regeln gäller handväskor, kläder, FRISYR och pojkvänner!

Har en känsla av att Malle tycker både frillan, paltorna och killen är snyggare är the bag..
Fy fan, nu ska jag fråga henne!
Uppdaterar snart, allt kan hända idag, gissar på PMS.

sweet sunday..

Idag var det segt i skolan. Kallt i lokalen och sådär sedvanligt måndagssegt. Och när man väl sitter där oh häckar framför datorn existerar bara en tanke
"Jag hade gett allt för att få en till söndag"


Jag i SAMMA brallor som lördagen bjöd på, gör inget när man bara sitter hemma, eller?? :) + Söt Disney t-shirt, typ inget smink och ingen bh. Ingen bh=söndag som fan, mer söndag än en söndag utan bh blir det inte!

Sen blev det ett stärkande glas vin med skorna på innan vi skulle mat-shoppa. Snacka om akut behov haha!

C köpte på sig ett Alfapet, vi spelade till sent och avrundade med film. Skitkul spel, nästa gång ska jag inte låta honom vinna! ;)

Tänk ändå...

Tänk att du ligger hemma och sover och kramar kudden nu. Tänk att jag bara gick upp och stack i morse och trodde att skolan var viktig. Och tänka sig att jag nu sitter och tjurar över detta. Fy faskien vad onödigt det var av mig. Vill ligga under varmt täcke och återerövra min kudde!


Flaskpost

Vi har tyvärr världens sämsta föreläsare idag, han är så trist att jag blir helt gråtfärdig. Och inte hjälper det att fantisera snusk om dom som jag brukar. Han är så makalöst ful att det blir en omöjlighet.

We got a visit from miss swineflu..

Jag: Hon måste hem!
Marrelicious: Ja för fan stick!
Jag: Vi skickar en anonym flaskpost!
Marrelicious: ..
Jag: Med det menat så öser vi en flarra i huvet på henne med en lapp i!
Marrelicious: Haha anonymt också! (precis som det var det viktigaste i storyn)
jag: Ja för fan, man vill ju inte bli påkommen. 


Ps...

Kommer ni ihåg:

Den nya macscaran jag köpte? - Skitbra volym, längd, den är dryg och luktar mycket bättre än min gamla favvis DiorShow!



Att jag skulle testa vibratone? - kass, klumpig, högljudd, och noll resultat. Tacka vet jag löpning..


Regndag, mmm..

Igår hände som förutspått inte så mycket. Jag ville så gärna ut men pallade fan inte! Får ta det nästa helg. Idag hade vi stoora planer på diverse aktiviteter, men även denna dag verkar vara dedikerad åt lökning.
Dagens schema:

Sova länge
Äta frukot med bakeoff -bullar
Vaxa benen
Internetshoppa
Blgga
Göra te
Klaga på att vi inte har Ben & Jerry -Glass
Vila middag
Titta på när C småstädar
Välja mat
Se film


Det är så kul egentligen.. Ibland är man uppklädd till tänderna. Ibland är man nerklädd till tårna.. Som igårkväll innan jag lämnade hemmet, men skönt är det! Inget tajt och ingen frilla, knappt smink, det är så gött att bara gå omkring och vara en softis!
  
Har ni märkt att det liksom blivit min thing lite, att visa armband när jag kör?

Vila middag!! Låter som en brillijant plan.

Dance for me

Som de flesta vet dansar jag för tillfället inte längre på min gamla dansskola, med min gamla danslärare som jag växt upp med! Gud vet hur liten jag var första gången hon undervisade mig, 6-7 år kanske! Saknar det inte direkt, därför jag tog en paus. Men direkt man kollar bilder växer saknaden..




fanfanfan

Vad faan ska jag göra idag? Fan! C sa att jag kunde komma dit. Jo tjena, tack för kaffet säger jag. Vet att det kommer bli grabbigt som fan om Benke ska joina (inget ont menat!), då vill jag helst inte vara där, öl och playstation är inte min grej. Eller ska man hänka på malleballe-(cooling?) ut i LA? Hmm lat-genen protesterar lite mot detta, medans min glam-gen har åsikter om innekväll med tv-spel :S Fan! Extra störigt blir det när man har massor av kläder som vill testas och en del skor som vill gå sin jungfrutur, urk får dåligt samvete gentemot dom. Nej men hemma kan jag fan inte sitta i alla fall!! I´m too fucking good for that!
Stina ska ut i HBG, men inte fan har hon bjudit med! Skulle just ringa och sura på henne, men inga pengar på kortet. Äsch något säger mig att budskapet kommer gå fram ändå. Det är fett att kunna skälla ut såhär offentligt på en blogg, maktkänsla!! Nåja sur och sur, mest kryddning från min sida.
Om ni undrar varför det sinat bland fotona är anledningen att mitt gigantiska mobilminne börjat ta slut. Måste rensa!

Jättekuk

Det är himla roligt att byta ut ett l mot ett k när man säger jättekul, speciellt när man möter nytt folk som inte riktigt vågar tvivla på att du faktiskt sa rätt, exempel:

Halvkompis: Jasså ni var där i helgen, fan vad fett!
Jag: Jag det var faktiskt jättekuk, vem hade kunnat tro det.
Halvkompis: Va?..
Jag: Ja det var jättekul, och oväntat.
Halvkompis: Eh, jaha, ja vad roligt.

Förresten..
Tänk er för nästa gång ni säger att ni känner er hängiga, tänk på dom här då! Naaw vilka stackare, dom måste ha det ensamt där nere..


Du är helt väck..

Hjulet rullar men hamstern är död.

Där saknas en och annan sort på sillabordet.

Hissen går inte ända upp.

Du är inte den skarpaste kniven i lådan.

Du är som ett godispapper med ingenting i.

Klockan ringer men äggen är inte klara.

Haha, ska jag ut imorgon ska jag definitivt avverka dessa! Måste skriva upp dom på mobilen.. :)



Ojojojojoj

Fan vad trött jag är! Jobbat i nio timmar idag, stått upp som fan, helt trött i fötterna. Och trött på att vara trevlig! Man måste vara så jävla trevlig på jobb, och eftersom det inte ligger i min natur känns det väldigt utmattande. Vi hade premiär på en ny bilmodell idag, därav min extra insats. Sjuk mycket folk, roligt. Och sjukt goda snittar och grejer.. Ska fixa fram lite bilder, men tills dess får ni hålla till godo med denna nya modell av A5:an A5 Sportback, halvkombiversionen av sportbilen A5!



Ja tack!

Nämen till mig? Förlåt vad sa du?, för att jag är helt underbar och förtjänar det?
Åh vad snällt, tack!!


Girlshopping on Centan

Precis som ovanstående berättar tog jag mig ur dimman av huvudvärk för att senare dra med Stina, Martina och Jennie till Centan, orkar inte skriva men njut av mina fantastiskt konstnärliga bilder!


Stina var 100 ggr snyggare i sin! (Ingen köpte, mer en kul grej)

Jenny hyllade Michael Jackson. Papparazzishoot i rulltrappan.

Martina o Stina trötta på vårt kläderprovade, jag med, så trött att jag sen försöke trä på stöveln bak och fram!

Köpte coolt pannband, sött diadem med blomma på, och ursköna chinos.

Sen hem till C i nya brallorna och tröjan. Han diggade inte byxorna, sa att han vägrade följa med och handla mat om jag inte bytte, haha! Men han fick minsann bita i det sura äpplet och hänga med! :)

Tillåt mig hata

Tillåt mig as-hata de två jävla töntarna Knappen och Hakim på NRJ. Alltså vilka jävla losers. Håller på och slänga in störiga effekter när man har höjt volymen och vill lyssna på en låt. Wannabe-american-selebirty-radiohost-star är enda rätta ordet, med deras konstlagda "aiiight" & "sweeet". Någon stackare skickade in en efterlysning på en husvagnstrailer (uppskattat värde ca 1 000 000 kr), efter att de framför efterlysningen spenderade de 5 plågsamt pinsamma minuter med att förlöjliga sig över mannen i fråga, sa att någon hade räddat honom från sitt nördiga husvagnsliv, och att det hoppades han skulle bli mindre töntig i framtiden. Som om inte det var nog, offentliggjorde de sedan hans privata mobilnummer och uppmanade folk att ringa.. Roligt? Skulle inte tro det va..

Jävla blekfeta svenne med nördkomplex sedan grundskolan vs. svenskfödd blatte som inte passar in i varje sig ganstergäng ellar i civiliserade umgängeskretser = en duo proppfulll med osäkerhet och skadeglädje i hopp om att kunna hävda sig själva på något (helt omöjligt) vis..


....



Är den inte bara jättefin? Rapunzelvarning liksom - I like.

Straff och kön

Tittade på matchen mellan Sverige-Malta.. Och utan att dom förmoligen gjorde det så kom jag (o?)sökt att tänka på den traditionella "väggen" när det är dags för frispark, dvs när alla killar radar upp sig för att skydda mål, MEN vad jag genomskådat är att de (precis som mannen på bion som placerade sig på biostolen genom att orientera sig via penis) egentligen vill rikta, om möjligt, mer fokus på sina svettiga fotbollskön coh hur fruktansvärt utsatta och modiga de är. Jag menar om ni tänker på saken, där står de snuskigt högavlönade spelarna, vars enda uppgift är att vinna matchen och vad gör de? Under ett mycket viktigt moment då de riskerar att släppa in mål går de kaxigt stelryggade spelarna fram och ställer sig, poserar lite plutigt framför kamerans närbilder, samtliga flickvänner hemma i tv-sofforna suckar högt, för att i nästa sekund, knipa ihop ögonen, huka ryggen lite och hålla krampaktigt om kulorna, come on! Vad är ett par sekunder fruktansvärd smärta jämfört med lite glory efteråt?..

Tjejer, det finns visst det något som heter "the weaker sex" men inte fan är det vi!




Denna sista var mest bara rolig.. Vilken rumpa röstar ni på? Femman från vänster får nog min, eller är det bara för att hon är så solbränd?? Usch, sånt här är alltid svårt!!

Fläskhastighet

Pendlar varje dag till både skola och jobb, kör oftast min egen fantastiska lilla bil, en blå Focus som jag haft några år nu och som helt enligt sitt utseende givetvis fick döpas till Doris (som fisken i hitta Nemo). Men en skum grej med Doris är att när man ligger och kör i exakt 90 har hon en tendens att skaka lite smått i hela sin blårunda lilla bilkropp. Och när hon skakar sådär konstant och regelbundet skakar hela jag med henne.
Och en negativ grej med det är att när hela ens kropp skakar, så skakar även det ökända sidofläsket, så jävla störigt! Man blir så medveten om det och helt plötsligt blir det ett störande moment i bilkörningen, alla bilar tar formen av ett sidofläsk som skummar förbi eller bländar med helljus, och all mat man ätit under dagen passerar revy i din inre syn.
Åtgärd?: Ja, jag stampar helt enkelt ner gasenpedalen och ökar tills fläsket lugnat sig och sen sätter jag upp mina egna mentala hastighetsskyltar på 99km/h (nämligen gränsen mellan 2 000 och 4 000 kr i böter, 2 000 kan man ju ta, men kör man i 100 snackar vi helt plötsligt det dubbla! Inte ok.)
Kan ni tänka er min ursäkt den dagen polisen stoppar mig? "Men ni förstår inte, fläsket skakar som fan i 90!"






Cupcake vs. vad blir det för mat

Nu ska jag titta på den här en stund och fantisera om att det är en morotskaka som jag blir matad med av Per Morberg... Men han ska inte slänga runt och daska med min morotskaka så som han brukar i tv, fast det är nog ingen risk.. Ni förstår jag har en lugnande effekt på Per, han blir så gosig när vi umgås..




Klicka på min Per!

Vilket väder!

Har mått fantastiskt tveksamt hela förmiddagen och gör fortfarande, men nu börjar det vända.. Eftermiddagen spenderade vi friskusar, jag och C ute i fina vädret och spanade in coola amerikansa bilar efter en runda på Center Syd..



När man tänker efter är vi faktiskt ena riktiga elitfriskusar, för vi var ute igår också. Då ville jag tvunget ut till Lomma för att hämta hem sand och fina snäckor, väl vid parkeringen lyckades jag övertala C att det abolut inte gick att köra längre fram (allvetande som man är) vilket slutade med att vi fick gå typ en halv mil för att komma fram sen, men skönt i efterhand!! Eller ja, skönt på vägen dit, jobbigt på vägen hem när vi hade 5 kg sand att asa på. Extra jobbigt  blev det när C skulle bära och råkade riva hål med sin jacka på påsen: "Shit, nu gick det hål, det är din sand ta du den nu" Man tackar man tackar..



På vägen hem idag kikade jag som vanligt på den fantastiska utsikten över fältet som omringar ena sidan av vår by och insåg plötsligt att där låg något som inte brukar vara där. Vips så ser jag att en luftballong precis håller på att landa där, ser att ett par bilar framför mig har stannat vid sidan och precis så gör även jag. Ni vet här ute händer inte sånt varje dag! :)



Haldex-Hyss 7

Mamma Mu, kan vi kalla denna tjejen. Hon gjorde många tappra försöka att hålla samma goda tempo som humorgänget, men hon gjorde minst lika många tabbar som gjorde att hon blev en ständigt irriterande hang-around som aldrig blev en ordinaire gangmember. Vi talar nämligen om en uppblåst, översittartjej till mytoman, som alltid skulle krydda och överglänsa alla andra med sina otroliga historier, hon försökte nämligen ljuga sig rätt in i rampljuset.. Sjuka saker hon sagt till mig och humorist Malin och lilla Eddie:

-Alltså dessa byxorna mååste ju vara coola, är liksom Fornarina och var sveindyra (jepp jag stavade rätt, hon har nämligen en HBG dialekt med en lätt touch av bonnasnack) På sig hade hon armegröna 3/4 mjukis med t-shirt och stövlar, tro mig, jag hade kunnat betala det byxpriset *2 för att slippa se den smaklösa kreationen..

-HAHAHA! Fick du bara 14 poäng? Fan du e ju trög Eddie! Jag fick 15.. Jag: jag fick 16. Mamma Mu: sa jag 15? Menade 17! (Behöver jag kommentera detta eller inser ni det uppenbara?)

-Vi är så jäevla riika. På mitt rum har jag en jättebalkong där jag sitter varje kvell och tittar på solnedgången och dricker öl. (Efter detta bestämde vi en festkväll hemma hos henne, då säger hon) Fast vi behöver inte vara på mitt rum, jag tänkte låsa in katterna där.. (Jag rodnande å hennes vägnar...)

-Jag ska bli lärare, men tänker faen inte plugga i Malmö, den är kass och där går bara losers. Nej, jag ska läsa i Lund. (Mamma Mu pluggar nu på lärarhögskolan i Malmö då hon inte kom in någon annanstans.)



Där kan du gunga ihjäl dig Mamma Bu - och din enda vän är en kråka..


Roligare

Och nu till något betydligt mindre djupt: Tankade på Rosengård bensinmack idag, räknade till 14 övervakningskameror enbart ute vid pumparna, känns ändå hyfsat betryggande.





sjukhusbesök

Var uppe tidigt idag för en astmautredning på Specialisthuset. Ytterligare en konsekvens av min gamla sjukdomshistorik. Dom som fanns där vet hur illa det var, att det var på gränsen och mer därtill, att jag ska vara glad och tacksam för att jag överlevde. Och det är jag, det är jag verkligen, och jag värderar livet samtidigt som jag bevara mina värdefulla minnen från den tiden. Men att hitta nya komplikationer och ta det med ett tacksamt leende är svårt. Jag röker inte, dricker inte ovanligt mycket, sportar och äter hälsosamt, ursäka mig så mycket då, ursäka att jag inte skrattar åt en 20 procentig nedsatt lungkapacitet och halvkasst hjärta med tillhörande medicinering. Förlåt mig Universitetssjukhuset i Lund, men jag tänker inte hoppa högt av glädje. Ursäkta mig apotekare, när jag betalar en medicinräkning på 1250 kr från egen ficka, att jag inte ler trevligt och tackar för hjälpen..

Värderar mitt privatliv högt, och har inte i avsikt att lägga ut det på bloggen. Men att påstå att det inte tillhör min vardag som jag så ofta redovisar utan problem för er är fullkomligt orealistiskt.



Kompletterande

Sa jag inte att det skulle bli galet, va, va?? Här ser vi ett utplock av galenheter.. Man kan så tydligt se när jag blir full, pupillerna blir enorma och på alla bilder lyser jag röd om ögonen. Sen så håller jag aldrig käft, bokstavligt talat, stänger aldrig munnen när jag är full, av två anledningar 1 jag blir alltid snuvig i näsan, 2 jag ser ingen anledning till att hålla käft, utan är istället alltid redo för ett glädjevrål eller en pinsam kommentar genom att hålla den öppen. Som vanligt spillde jag, och väl på golvet passade Jennie på att illustrera en erövrande gest som typ betydde: "Kolla här tjejer vad jag fångade i skogen, en riktigt stor en huuh!"
OBS! Notera min Batmantröja - avis??
Kan för övrigt hålla med dig Malle om att jag ser hyfsat creepy ut här, men det är fortf ingen ursäkt, du ska minsann få i skolan på tisdag!


Pics..



Lekte jag har aldrig.
Dansade "kebaben"
Pratade oändligt om sex.
Skojade om min dödscoola batmantröja.
Blandade groggar.
Sjöng snapsvisor.
Hade decibel-krig med Jennies och Kims upstairs neighbour.
Lekte "gömma huvet" under Stinas klänning.
Gosade med kisarna.
Åt kööörv.

Fan vad vi träffade folk ute sen! Så jävla roligt och träffa folk man inte sett på ett tag. Dock fällde jag nästan en psykisk tår när Malle (fd. Malle Cooling) vägrade dansa med mig!! Joo jag menar alltså Malin F, hon totalvägrade. Lägger man ihop detta med nördcitatet så kan vi konstatera att hon är ute på hal is.



It burns, it burns..

Fan vad det svider, ajajaj! Jag är såå trött, jag är såå bakis och jag får såå skylla mig själv.
Sitter på jobb nu och våndas, men FAN vad roligt det var igår! Skriver mer om den saken när jag kommer hem, ville bara slänga upp ett patetiskt citat från mig själv, vi satt och snacakde om en viss kille för ett tag sedan och jag råkar säga såhär: "Jag messade honom för 1 1/2 år sedan och han har fortfarande inte svarat!"
Haha what?? Fan vad patetisk jag låter, som om jag fortfarande väntar liksom haha helt sjukt ju..



Gårdagen var galen, jag utlovar bilder.


Ferre för fan!

Jodå, trots jobb både idag och imorgon ska jag trotsa mina torris-gener som uppmanar mig att inte göra om samma misstag som jag brukar, dvs, festa like there´s no tomorrow, men sedan vakna nästa dag och inse att så tyvärr inte är fallet. Istället får man dra sig upp ur sängen, stanna till halvvägs till jobb och spy lite, sedan fortsätta. Väl på jobb ber man till Gud att inte en jävel ska komma in idag och att dagen ska gå fort. Nu tror ni kanske att jag helt plötsligt insett hur onödigt det är och dra mig ur festandet...? Men ICKE! Och ska ni fortsätta ha så höga tankar om mig kan jag varna för besvikelse igen redan nu..
Ferre med gamla godingar, samam årskull, samma hemby, det kan bli galet, det bör bli galet, jag ska tamigfan se till att det blir galet!


OBS! Väääldigt gammal bild, have mercy on us..

What´s up?

Jag vet i alla fall hur min fredag ser och har sett, ut. Skola i förmiddags men slutade tidigt när läraren gjorde det stora misstaget att ge oss gruppuppgifter en fredag eftermiddag moahaha! Därefter drog jag till C för att väcka och gosa ett par timmar, men jag måste erkänna, jag hade ett dolt motiv, han hade nämligen min vodka hos sig, och den kan komma väl till pass imorgon!! Med en vodka i näven kl 2 på dagen vandrade jag sedan ut till bilen och drog vidare in till Lund, mötte upp Lamon, kollade in hans nya lägenhet och gick och fikade. Vi skvallrade lite, snackade old times, och pratade framtid, så himla lätt att umgås med och hur go som helst, vi skildes åt när han skulle jobba och jag skulle till HBG, men vi bestämde att vi skulle skärpa till oss och ses lite oftare!



Efter det var det i princip raka spåret till hbg, jag skulle hämta ut mammas bil som jag krockade på motorvägen med och som varit på lagning i 9 veckor, pappa skulle egentligen med och köra den, men fick förhinder. Så jag fick köra hem den själv, mycket obehagligt, har haft 2 olyckor med den bilen och gillar inte alls att ha med en att göra. Dessutm har dom inte lagat elektroniken i taket (det är en cab) som dom skulle, så nu måste vi lämna in den igen, rasande! Nåja väl hemma var vi premiär barnvakter åt Linnéa (min systers bebis, dom skulle på bio), hon är så söt så man nästan svimmar!


Haldex-hyss 6

Min jämngamla fd. kollega Eddie (ursprungligen från Bosnien och med lätt brytning) ville ofta tävla med oss gamla rävar vad gäller humor. Allmänt känt var ju att jag och Malin var kanonroliga titt som tätt och ibland tog någon som Eddie mod till sig och skulle slänga sig in i vår vilda orgie av humor.
En dag drog han ett sånt där det-hade-kunnat-vara-på-riktigt-skämt, om typ att han var allvarligt sjuk eller något. Vi svalde betet och blev seriösa, varpå han tittade lurigt på oss och utbröt: "Haha daer fick jag er, naj Bettán, Malin - skämtet åt siddan, nu jåbbar vi" Hahaha, det heter ju skämt å sidor, men jag och Malin poppade upp uttrycket till skåmt å skidor, så typiskt Eddie att försöka sno våra roligheter och så blir det bara fel. Men tro nu inte att han var mobbad, det var han inte, han hängde med oss, elit-komikerna..

    Humorrankning i procent

     
    Malin              Elisabeth
    100%             100%


Vad i helvete????!!

Vad fan har hänt med min blogg?? Hur kan den gamla designen ha kommit tillbaka?? Vart tog den nya vägen - för helveteeeee!

Mest bilder..

Hade tänka slänga upp lite kort info om gårdagens bio-film och lite annat blandat, men först, uttal á la Marre i skolan igår, "Föhör-hu-ud = förhud" Ok, men vi tackar för uttalsförklaringen va? Man vill ju inte gärna säga fel och framstå som värsta förhuds-amatören när det väl blir ett skarpt läge!

District 9 då då..
Njaeo den var väl bra, och verkligen en något udda film, men vete tusan om den inte blev lite dryg mot slutet? Precis innan filmen börjar komer där in en kort halvblond långhårig man, det första man tänker är ju: "Snälla säg inte att han ska in här" Men jodå, hur kunde jag tro annat? Leta upp jacka, plocka upp drickan, ta ner foten, putta in väskan och slutligen hålla i godiset för kung och fosterland, han går förbi och sätter sig brevid mig-inte ens ett fucking tack!
Och jag ser direkt att det är en riktig mansgris, som förmodligen försöker spela tuff för att dölja det faktum att han går på bio helt själv, vilket jag kan tycka är ganska svårt att dölja, såvida han inte gömmer sin dejt i fickan. Sätter sig ner och slänger upp armarna på båda handtagen och särar brett på benen samtidigt som han juckar med könet rakt ut för att kasa ner lite i stolen. Tycker det är så osmakligt när killar gör så, typ: "Hej här är jag, men skit i det, för här är mitt köööön! Ja kom igen titta på det då, titta vad jag kan göra med det, voilá!" Eh nej tack! Dessutom vet väl alla med lite biovett att den oskrivna lagen säger: Ett handtag var, INTE två! Man blir så trött, jag menar vart är världen på vägen om folk inte ens kan följa en simpel handtagsregel?


Äter inte godis längre ju, MEN bio är bio, och även godis är en oskriven regel..

Lund är så himla mysigt, nördigt visst, men mysigt..



Här ser ni en av de nya tröjorna. Och ovanför finns de nya armbanden att skåda!

Skoldag, Kristina och jag..

Jag hoppas att ni noterar, och uppskattar min enorma fiffighet, dvs att jag rimmar lite i rubriken! :)
Sitter ute i datasalen nu och gör arbete, mittemot mig sitter en ful, äcklig, vedervärdig gulblonderad, hålögd, störd jävel till nybörjare.
Hon är en av de nya som började i måndags och försöker överrösta, och övertala hela sin grupp med sin fläskiga breda jävla skånska och gälla röst. Det absolut värsta jag vet är kassa människor som vill bestämma allt, alltså människor som inte KAN och som inte har hjärnkapacitet att styra en hel grupp. Fy fan för dig, fläskaflabb heter du numera..



Förresten kul att så många läser min blogg!! Woho!! Ska lägga in lite kul bilder när jag kommer hem.
Kristina som sitter brevid mig tycker jag är ond, jag är INTE ond, jag är härlig och ärlig. Mest ärlig kanske. Ska bli mild och go som en Chai Latte till nästa inlägg, men behövde detta, ibland behöver man hata..


Entré och vi var på g

Riktigt kul i skolan idag med. Dagens fetaste kom nog från Malle luring på lunchen.
Vi satt och diskuterade vem som var vildast respektive lugnast i vårt "gäng", jag sa "jag är nog bland dom lugnaste".. Malle: "Va. sa. du.? Skämtar du eller??" Jag: "Haha vaddå tycker inte du jag är det?"  Malle: "Är korna gröna i hagen eller?? Näää!"
Haha malle som jag har sån stor respekt för och som alltid brukar komma med stencoola och iskalla råa kommentarer på helt rätt ställe, mitt i stundens hetta, kläcker ur sig det absolut nördigaste jag någonsin hört!! Det var så jävla 100 procentigt nördigt att jag och Hanna tjöt ut i ett enormt skratt, så nu tror alla nya elever att jag är en jobbig bimbo som bara vill ha uppmärksamhet, har ni hört på maken va?? Hur olikt mig låter inte det??

(Annat kul citat: Låt könet tysta mun, uppkom under lunchen idag, tasty va?"


Sen blev det Entré för mig och C (rimmar!). Jag shoppade en del basic-kläder och lite smycken (bild kommer senare). På Gina testades det mössor och brillor, helt plötsligt blev man en känds som försökte gömma sig undan den enorma gruppen av fans-lookalike! Dock har dom artigt nog lämnat oss ifred just på dessa bilderna..

Nu blir det middag, och sedan in till lund för bio - District 9.


Gyllenne tips..

Sov 4.5 h inatt, svider i ögonen.
Men kära klasskamrater, vill ni ha ett tips för att inte somna under denna hemska, tråkiga föreläsningen vi har nu? Jag kom på ett trick igår, fantisera om mannen som föreläser. Det ska vara riktigt snuskigt och dirty. När man sedan tittar på honom blir man lite småäcklad, men samtidigt piggar det upp! Try it!

Magnus Hedman.

Jaha, nu blev han fälld för narkotikainnehav eller hur det nu var. Han blev i alla fall tagen av polis, bärande på anabola.  Ok, skitdåligt! MEN nu är det ju så att han inte längre är en aktiv fotbollsspelare. Därför köper jag inte riktigt att TV4 petar honom som experkommentator, värre saker har väl hänt? Eller är det bara tufft att Patrik Ekwall bloggar om rosé-race på Kallis, hur offentlig är inte han? Pinsam också..  Vad tycks då om Gynning som nytt ansikte utåt i TV4, hon är med i hur många program som helst, även välkänd för sitt forna vilda festliv med tillhörade droger (gillar dock henne som fan).  Eller Tone Bekkestads tuttincident i Slitz (som jag i och för sig stödjer) men come on TV4. Lite glamliv får väl de där avslagna fotbollsspelarna ha på ålderns höst!
Speciellt om man är smärtsamt snygg som Hedman..


Shit pommes fitt..

Jag kan vara en mes och skylla på den sena timmen (därav könsord i rubriken). Eller så kan jag ta det som en man, erkänna att det var med flit och konstatera att hur mycket jag än pillat med designen är jag inte det minsta nöjd! Håller numera med min kära och tjatiga fotograf som tycker det är hög tid att uppdatera bilderna. Kanske har jag då något intressant att slänga upp i headern..
Guten nacht.

Haldex-hyss 5

Lättlurad!
Eddie, en jämnårig kille, ursprungligen från Bosnien jobbade med oss på vår avdelning det året jag var där. Han pratade helt ok svenska, och bröt bara lite sådär "gangsta style".. Vi var ganska tajta med honom, coolingduon jag och malin. En dag skojjade jag med honom och han sa:

Eddie: Haha du er en riiiktig lustigkurre Bettán.
Jag: Amen Eddie vad säger du? "lustigkurre??" Vem har sagt att det heter så?
Eddie: What? Vaddå så sajjer man ju.
Jag: Haha vad söt du är, naaw någon har ju lurat dig, det finns inget sånt ord. Det heter ju lustig-ekorre.
Eddie: Lustig-ekorre??
Jag: Jaa tänk efter, det ordet du sa är ju inget riktigt ord.
Eddie: Afan lustig-ekorre, tack Bettán..



Moahahahaha, got you!!
Och tro inte att jag berättade att jag drev med honom heller - dubbel moahaha!

Järngänget!





Hanna, Carro, Martina, Sofie, Jag, Malin =
Världens coolaste gäng med studerande Visual Merchandisers!!
Eller bara världens coolatse gäng.. punkt!

Otroligt roligt

Fy fasen vad jag tjatar om att allt är så himla roligt alltid! :) Men helt ärligt så är det ju mycket roligare för er att läsa saker som involverar lite känslor än att bara läsa modesnack och sånt opersonligt skit. Som för all del kan vara ack så intressant! Men såhär i finanskristider tycker jag att ett gott skratt nog är en bra idé.. Eller ett hatiskt inlägg om något, det ploppar även upp titt som tätt!

Citat från skolan:

M 1: Kleta lite läppglans på M:s pärm!
M 2: Va?, vad skulle hon göra sa du?
Jag: Kleta läppglans på din pärm, men jag sa att du skulle bli sur då.
M 2: Ja gör du det! Men då ska jag skita på din!!

.... föreläsning...

"Lyssnar du???" Malin svarar halvirriterat utan att vända sig mot mig:
"Jaa" Jag: "Å fan..."


Malin F

Skolstart..

Nu har vi börjat. Jag sitter en datorrad bakom Hanna. Hon vänder sig om och kikar lite lurigt på mig. Jag mimar: "Kåt?" Hanna flinar: "Fan alltså, jag har saknat det här!"..

RSS 2.0