The Bitch Is Back!!

Yes det är hon. I dåligt skick dock, jätteförkyld och har fått en MYCKET oroande värk i främre, övre delen på båda lungorna.. Inte alls bra med tanke på deras skick, boka akuttid imorgonbitti.
Men vilken resa det varit, kanonkul med skidåkning alltså! Trots både rejäla huvudkraschar, blåtiror, näsblod och söndriga skidor klarande jag mig undan alltsammans! Tyvärr gjorde inte andra i sällskapet det, men INGET BRUTET HOS NÅGON! Satsar man inte så trillar man inte som vi brukar säga. Alltsammans avslutades på ett SpaHotell med en övernattning, discodans till Date, hotellfrukost och över två timmar i pooler och bastu - sweet.

Men Halllåå Jennie och Martini!! What the fuck is going on? Här hör man lite smått om invigning och snart klara, men inte en update har jag fått! Vill ju ha nyheter om hur det går, och framförallt en inbjudning! Haha :)

Fortf i Trysil

Men uppdaterar bara för att det ska va så! Dock inga bilder eller utförlig information, sånt får vi ta sen! Favvisväder, med solsken och fina backar , Love it! Änsålänge allt lugnt, inget brutet eller skadat, hittills har jag hittan en naken norrman i bastun och spottat ut i det fria (trodde jag) innan jag kom på att jag hade munskydd p.g.a. blåsten och kylan vi hade en dag! På återseende!!

Skidsemester - tillbaka söndag den 28:e



Sorry men jag litar inte på att jag kommer få tummarna loss att blogga innan dess.. Idag har jag jobbat och sen blev det raka vägen hem, in i bilen och Auf Vierdesen, men har ett par timmar att slå ihjäl på svenska sidan, så allt kan hända med mig i bilen med en dator!! Just nu är det facebook som gäller, trist att jag missar festen hos Jennie och Kim ikväll, hade nog varit kanon!!

Take care -  Hoppas ni har överseende med en veckas paus!


Erotisk dröm

Om Pierce Brosnan, jag som inte ens tycker han är halvsnygg! Inte nog med det, klängde som ett as på honom tills jag kom till insikt om att han inte var så välhängd..
Då bytte jag och gav mig på hans skabbiga assistent istället..

Det är såna här drömmar man bara inte vill försöka sig på att tolka..  :S


Dagen i bilder

På väg in till Malmö för ett besök på Design Huset (?) med skolan.


Gungstolar med musikeffekter, inte jätteimpad..

Men Hanna fann sin plats i Marackasgungstolen!

Och Martina gungade galet för att skapa ljuv musik..

Måga mugga.

Massa runda godbitar

Ett tappert försök att avsluta dagen på ett bra sätt..


(Dagens +    -    Expresspaket från Finalnd i morse.)

Trysil

På lördag bär det av mot Trysil, en veckas skidsemester i favvisorten Trysil, och nu ska C med - kul! Problemet är bara att jag nog inte kommer palla blogga, och det är aldrig bra för bloggen.. Skulle vilja skriva inlägg och sätta dom på automatisk publicering, 1 per dag. Men det går väl inte här på blogg.se?

Pallar inget

Kass dag, är inte alls peppad till något. Ligger i sängen nu och ju mer jag ligger desto surare blir jag - fuck hela den här dagen och alltihopa!

Bil-der.

Har som tradition att dokummentera mina bilfärder, har mängder av bil-der där jag sitter och kör, och riskerar mitt liv för att glo rätt in i linsen 2 sekunder! Dumt va???
Exempel från denna vecka:



PS: Lilla Linnnéa gillar sin leklåda - skarpt!

Förresten!

Var på date igår, middag ute i stan med en ovanligt go person - Malle Cooling Junior! Jodå äntligen kom vi till skott och tog en middag med updateringar! Alltid lika kul, hon är så jädrans härlig Malin vi två borde verkligen sluta upp på samma jobb, det hade blivit som innan när vi jobbade ihopa - härliga tider!! Puss på dig.

Idag var jag med Malle Cooling Senior, skolarbete i Malmö som sedan blev till en secondhandrunda - jo jag mötte mina värsta farhågor. Har ju bacillskräck och HATAR lukten och synen av kläder som varit på andra människor! Klarade första butiken helt ok, men den andra fick jag lämna - mådde illa och kände mig yr, fick ingen luft och trodde jag skulle svimma.. :S Detta avslutades senare med en virgin falafel, jag har aldrig ätit falafel innan men Malin övertygade mig! Helt ok..

Lyssna på dessa, supersoft och härlig musik. Ännu härligare blir det när man vet att det är svenska grabbar..

MENSA-skryt

Ja nu tänker jag skryta om ett visst medlemskap i MENSA. Och ja det är kanske skryt, men om man inte kan skryta med ett medlemskap i MENSA där iq-kravet är 131, och man dessutom presterar över den kvoten och blir en av dom 1 % av den totala befolkningen som har ett IQ på över 135 - vad får man då skryta om egentligen??!!

Min man - en smart fan! Bra jobbat C, är stolt!


Lördagen! Jennie-bilder..


Sitter och väntar på att Jennie ...

Ska lägga upp bilder från lördagens äventyr med tjejerna hos Martina! Kom igen nu slöis!!!! :) Kul var det, fast än att jag var seg och inte på topp..  Stina, jag, Jennie, Mia och Martina hade spel-skitsnack-sup-och skrattkväll, som slutade på Tages för mig och Stina, någon ville nämligen hångla... host host!

Lördagscitat:

Jennie: Innan kvällen är slut ska någon ha visat röven, vi ska bräcka hans facebookrövhål!!!

Stina: Nej han var inget för mig, sån mjuk hud på armarna (!!??) och mesig..

Alla: Kom igen nu Stina bjud lite på dig själv, cameltoe, cameltoe!!!! (i kör)

Det gick upp en helfull trettioårskrisare på scenen och skulle dansa porr, hon åmade sig ut mot ena kanten och ett tu tre hde hon dampt ner 1,10 m och låg brevid scenen...... HAHAHAHAHA!

Sålänge får jag bjuda på Museumbilder från Landskrona, djuren kommer från VÅRA SVENSKA vatten!!

Lät du henne komma närmre?

Så himla fin, och jag känner verkligen igen mig. Är skadligt svartsjuk och det är så jobbigt och totalt förödande.. Men inte denna gången, denna gången är det anorlunda och det känns bra.

Lyssna nu och njut!


Det finns mer än en för alla!

Har aldrig förstått dom som ifrågasätter om det finns "en" för dom. Om den rätte finns och om det är menat att man ska vara ensam istället eftersom man inte hittar någon. Det finns inte en för alla, det finns minst tio för alla! Nu menar jag inte "oooh det finns tio för mig moahaha", utan för alla och envar som verkligen vill. Det handlar om att ha ett öppet sinne, att inte dömma så fort och att se goda sidor istället för dåliga, alla har någon hake som man helst inte skulle valt: religion, ekonomi, intresse, humör, personlighetsdrag, klädsmak, humor, umgängeskrets.. Men den som låter en sån sak stå i vägen letar inte efter den rätte, den personen letar efter den PERFERKTA, och han finns inte..

Kom bara att tänka på det - vem gör dig lycklig, vem gör dig nöjd och vem kan du vara dig själv med? Svårt att tänka i såna banor när allt ska vara så jävla perfekt nuförtiden.

Nu till något lite roligare.. Slänger upp 4 korta, på min favvobebis, min nya kavaj och ett par stencoola tant-brillos jag köpt! Resten av inköpen lägger jag nog upp senare, och kanske bättre bilder på det andra också.
Linda: Köpte den kavajen vi tittade på i Finland!!


Haha fulsnygga liksom! Jättekul.

Grå trekvartsärmad kavaj..

Med puffärmar!!

Ojojoj kass uppdatering

Aaah så dåligt av mig! Borde veta bättre än att slarva så, men vafasiken. Tenta idag och tenta i tisdags. Dessutom har jag fan tränat både måndag, torsdag och idag! Men imorgon blir det nog inget, nej då ska det bytas till nya vinterdäck, städas, fixas och donas, för på kvällen bär det av till Martini med tjejerna!!! Bilder och annat kul får ni nog imorgon istället, pallar inte nu - fint väder ute ju, sol, sol, sol..

Ps, har även shoppat, bilder kommer - fiiina grejer!

R-Kelly

C satte i en skiva.. "Hur duktig är han egentligen?", sa jag då. Har typ gjort 2 bra låtar, men nej där hade jag och mitt minne fel! Han har ju hunnit med både en och 5 hits den gamle räven!

- The worlds greatest
- Turn back the hand of time
- Im your angel (ft Celine Dion)
- Gotham city
- I belive I can fly
- Snake
- Ingition
- Slow wind, special remix FAVVIS!

Lyssna och bli på G




Glassig tisdag

Missade 5 viktiga dagar att förbereda inför tentaredovisningen, men tydligen gjorde det inget. Ingenting alls, tydligen gick det riktigt jäkla skitbra ändå! Så skönt att ha det gjort. Nu tittas det på House, favvisprogram. Belöningsshoppade idag också, brillor och kavaj, visar en annan dag. Är hos C, men han är inte här, nej han smet iväg för att spela biljard. Då passar jag på att rota i frysen och dra fram en annan favvis - Carte`Dor Rocky Road. Chokladglass, marshmallows och pinjenötter som inte bara smakar socker och fett. Mmmmmmm..

Fanskapsbloggen klöddar, kan fortfarande inte lägga upp bilder.. Grrr


(Försenat inlägg pga tekniskt fel.)

Goa människor

Idag har jag bara varit, och patat med, en massa goa människor! En heldag med Malle i skolan för att plugga, ett möte med den goe goe läraren Jonas. Han är en jävla klippa, vilken man.. Så himla snäll och omtänksam! Nu känns det bra igen. Sen pratade jag med Stina på vägen hem.

Jag: Jaha när såg du honom sensat?
Stina: Eh jae jo där innan jul.
Jag: Vad sa ni då då, var han fortfarande sur?
Stina: Njae, han Var inte det längre men..
Jag: Vaddå?
Stina: Jo jag såg honom ute men sen sprang jag typ iväg - hem.
Jag: Haha va??? Såg han dig då?
Stina: Ja.

Nu sitter jag och myser i min nytränade kropp (tog det nu kvällstid istället).
Helt okej måndag ändå, trots att jag avskyr måndagar.

Ps: Går inte att lägga upp bilder för tillfället.

Sega söndag

Ganska slitigt att komma hem, sova sova. Och sen dra sig upp för att jobba helg. Inte blir det heller lättare av att jag idag somnade 06.30 på morgonen! och skulle upp kl 09.00 för att göra mig iordning inför jobb.. :S Fattar inte vad som händer med mig, varför kan jag inte sova????? Imorgon ska jag träna som fan innan jag drar till skolan, så kanske jag somnar gott sen på kvällen.


Nu undrar ni kanske vad denna bilden har med mina sömnvanor att göra?? Ingenting..

Finland - Åbo

Finlandsresan i typ 200 000 bilder. Men vet att ni gillar det så jag offrar mig!
Dock är dom i helt fel ordning, men där går gränsen för vad jag orkar pilla med en lördagskväll..

Det var i alla fall jättekul, vi lyckades klämma in både shoppingtur, bad och bastu, powernap, lunch, middag, show, fördrink, drinkdrink, efterdrink, efterfest(?), discodans med en söt liten (?!!) vakt som följde efter oss och vaktade. Haha så jäkla gulligt av honom, fast än att det nog inte ingick i hans jobb..

Limo i Åbro..

Hemmafix innan avfärd, 08.00!!!!

Limoåkning med tillhörande stencool discokula.

Jag och Lindas tillhåll..

På med rocken och tofflorna, nu vilar vi middag!

Försöker sova bort hemsk huvudvärk.

Jag och L i foajen när vi väntade på dom andra.. Två utlänningar verkade tro att vi var prostituerade där vi satt och hängde! OBS! Konstig skugga på Linda, hon har en mycket liten och söt näsa i verkligheten!!

Inväntar soundcheck - dryyygt

Samma här, blev för mörkt och försökte ljusa bilden på mobilen, gick sådär.

Busade och smygapplicerade peppar i Lindas öl - skitkul!! "Alltså denna ölen var inte så god, jag tycker bättre om Heineken"

Bad efter middagen..

Jag gör ett tiopoängsdyk!

Jättevarmt... :S

Fet studentfest ute i snön på torget, finnarna är tokiga..

Piffat och klart.


Gardinerna på rummet matchade våra blommor!

Ser ni??

På vägen hem blev L handikappad, förståndshandikappad.. Så rullstolen är helt överflödig.. :)

Scenen

Helvetesfärd

Fy fasiken för helvetesfärden jag gjort idag.. en 40 minutersrunda med bilen, mot Malmö, ingen antispinn på denna nedrans lånebil, ingen plogbil var i sikte och mängder av djupa snödrivor hela vägen.. Bekmmersrynkorna letade sig fram och när jag väl var i mål såg jag utatt ha åldrats med hundra år..

Nu ska jag ta mig ett glas vin och stilla nerverna, har hjälpt C att städa, råkat ta isönder en av hans soffkuddar (ovanligt) och beundrat mina nya hörlurar som jag köpt av Martina!! Nu är jag kung på flyget imorgon med coolt discodunk i öronen. Har inte mer tid nu, måste fjäska för C, han verkar arg som ett bi och påstår att jag alltid tar isönder saker hos honom, han säger att jag är den klantigaste jag vet, då säger jag "ja, men den snyggaste också va??" Men då slutar han lyssna.   :) Haha.



Just det ja, åker till Finland imorgonBITTI, med stort bitti menar jag tidigt som fan. Kvart i åtta blir jag hämtad. Så nu är jag härligt fejk brun (gul egentligen) och sitter här och funderar på vad jag behöver köpa, minihårspray och lösögonfransar är ett måste iaf. Får nog bli en tur ner till city och inhandla, men pax för att inte köra!!

Käraste ägodelar från mina käraste ägodelar (??)

Så kan man kanske inte säga, men lite äger man ändå varann om man står varandra nära. När man delar med sig av sig själv till andra och får detsamma i utbyte tycker jag nog faktiskt att det är så. Och det är fint.



Fick en utomordentligt svinsnygg klocka av Stina i lördags!! "Wow vilken polare, schyrre som fan att ge sin abslout bästaste vän en klocka bara sådär" - tänker ni då. Ja, vafan är man bra så är man. Och har man en snäll kompis så har man. Dock kan min födelsedag den 27e juni 2009 ha en viss liten inverkan på denna fina gåva, men bara kanske.. :)

I alla fall så är den givetvis kanonsnygg, och har nu fått en hedersplats brevid mitt magiska armband jag fått av C. Dom står där i sina boxar och bara myser, och varje gång jag ser dom tänker jag på er.

Christian och Stina - Puss!


Kul med läraren, dansken Hans

Klassen föreläste idag på butikskommunikationen. Malle Balle går upp och fläskar fram sin powerpoint på skärmen.

Hans: Ooh du har ett läppstift på bilden, sånt skickar mycket sexuella signaler nuförtiden. Sexigt och senuellt. Joo det är sant, det och bananer ses med helt andra ögon inom marknadsföring nuförtiden. "Jäe for at de ligner en peeeniss, bananen då jäe" säger han.

Malin inför hela klassen: Ja men MITT syfte var inte penis..

Annan bänkraden bakom mig: Mm, nuförtiden visar dom bara bananer i klasar.

Haha, pallar inte situationen - sjuuuukt! På Hannis födelsedag och allt.
GRATTIS!

Bra dag idag

För det är det, TROTS att det är måndag. Uppe sent igår och utnyttjade den självutnämnda mysdagen till just mys. Visserligen tunga samtalsämne, lite segt just nu, men men..
Upp tidigt idag för skola = bra samvete.
Presterat (haft redovisning) = bra samvete
Har härliga fynd och gåvor i färskt minne = mycket glädjande.
Åker till Finland på torsdag = kuuuul!
Ligger i säng med westernfilm = härligt.
Ska fixa träningskort och träna imorgonbitti = bra samvete.

Äntligen en bra måndag - äntligen har jag fått shoppa skor - se och njut.

Härligt blåsomfan, en liten svart till denna och svarta leggings så jädrar.

Kanonsnygga, diggar det röda under sulan som bara den!
Sköna är dom med.





Fett ös medvetslös

Ferre hos Stina i lördags, kulfan!
Lekte både drinkspel och jag har aldrig (med kort), det är nästan en fyllegranti på dom..

OBS! Bilderna är lånade som fan av ingen mindre än Jennie!

Snuskiga hörnan..

Grabbarna snus (k)

Snabb överblick innan dimman dyker upp

Stina och C berättar hemlisar..

Syndiga hörnan :)

Martini, Miai, Stini, Martini..

Jennie och Stina i ett intimt kramkalas
Jennie

RSS 2.0