Blir nog en finfin dag

Började JÄVLIGT bra med tentaredovisningen i alla fall, därefter gjorde jag ett kanon"fynd" på Zara, dööööö fina jeans, i ljus slitning som jag letat så efter. Snabba steg (bil rullningar) tillbaka till skolan för examensmöte med Jonas, snälle-Jonas han är en riktig klippa! Sen blir det pappa-ärende, nova shopping, har lagt undan ännu mer jeans på Topshop, träning och familjemys, för imorgon åker pappa iväg igen, men mammi stannar hemma denna gången, har bara gått 3 dagar nu när dom varit iväg med det känns jäkla tomt när båda är borta samtidigt!!

Bilder kommer sen.
Ps: Har brottats med mig själv och insett att jag inte är någon leggingstjej.. Jag har försökt men det är bara inte min grej, trist.. Men ett par kamelfärgade med struktur hade jag nog kunnat gå med på..  :)

Jädrans klödd

Är på jeansjakt, och inte vilka jeans som helst.. Vill ha jeans med fanatstisk hållbarhet och kvalité, därför jagar jag nu gamla favoriter som hållt i åratal, har ringt runt till JC i hela landet typ och jagat 320:an. Det tog stopp i Trelleborg, alltså vi har så jäääävla mycket jeans här, det är om du vill dyka ner och kolla själv alltså.. Helt omöjligt för mig att leta efter dom och i den storleken.

Amen okej, jag dyker ner och kolla eftersom det finns en minimal chans att 320:an finns kvar och att den dessutom skulle råka finnas i min storlek, jag gör det!

Åååååh

Blev en shoppingrunda idag, men det sviniga fattiga, tråkiga köpcentrat bjöd inte på något överhuvudtaget!
Däremot blev det lite smågrejor till skolarbetet på Bauhaus. Träning blev det också, och tur det med tanke på de svinigt sockriga drinkarna i fredags!

Förresten!!

Bilderna från i helgen är som alltid lånade av festfotografen Jennie!!!
Men snart blir det ändring på det, snart får jag min superkamera och då blir vi alla så jävla snygga oavsett promillehalt! Tacka vet jag skönhetsinställning..

Kan inte sova

Försöker och försöker men det går fan inte. Har smällt i Scarface nu och ska kolla lite småslött. Tänker också strukturera upp en shoppinglista, allt som jag BEHÖVER inför vår och sommar, inget mer onödigt skit, min ekonomi håller inte för det. C gjorde upp en bra regel sist vi shoppade, jag skrev allt jag ville ha på en lista, och det som inte fanns med där väl inne i affären, fick jag inte köpa. Faktiskt smart, och gjorde jag det ändå var jag tvugen att stryka ngt annat. Låter kanske hysteriskt och onödigt, men jag har faktiskt ett seriöst shoppingproblem..

Imorgon blir det träning igen och förhoppningsvis lite nya plagg, jeans, shorts, kjol, boots, kavaj, underkläder, ballerinaskor, slöa linnen, cardigans, skjortor, you name it - I need it!

Arvingarna igår - fy fan vad kul!

Jodå, laddade hela dagen för min barndomsfavvis Arvingarna som skulle spela i mina trakter. Besökte Jennie och Martina på salongen för lite försnack och skvaller.. Förfest hos Jennie och Kim, med hårlockande, styrketävling, banankrängande och danskonster!

Väl på spelningen blev det galet med dans, dryck, shot, flörtglo på Casper, kasedans med diverse danssugna killar och jävla kul gäng att röja runt med! Det var så himla mycket folk där som jag inte sett på länge, och så sjukt mycket folk i min ålder - över förväntan!

Efteråt tog jag mig en sittpaus medan jackan hämtades ut, skulle gå fram och höra med Casper när dom kom hit nästa gång men där var så mycket folk framme att jag sket i det. Men plötsligt hörde vi ett "hallåe tjejör" och där stod han fan bakom oss! :) Nog sagt om det..

Fina Stina


Kolla dessa två bilder, spara ner dom och kör fram och tillbaka, skitkul!

Styrketävling

Världens största dojjor!

Brown hairy balls..

Hot shot


Grupparbete i skolan

Malin var fresh som vanligt och fetade ner mosig banan i min tekopp, eller som hon valde att kalla det: Kolla! Baaaaajs, haha!

Megastort grupparbete som äntligen börjar lida mot sitt slut!


Hannas grupp var också on fire, minst 3 gånger hörda jag henne tjuta Åhhh vad satsigt!! Hon gillar det ordet Hanna, SAAATSIGT..

Såhär vilt kan det gå till när man har med sig skapell till skolan!


Catching up to do

Här kommer bilder från Köpenhamnresan med klassen den 17e.
Bättre sent än aldrig!! :)

Goa mamma hade gjort hemgjorda energybars som jag kunde ta med mig, havre, sesamfröm, solrosfrön, torkade russin, torkad aprikos, torkad jordgubb, honung och lite sirap - GOTT!!

Tuffe-Emelie skulle tvunget ha ocoolt bälte på sig i bussen,
så vi blev tvungna att pimpa det

Martina satasade på powernap..

Bussmys!


Föreläsning med het senior från marknadsföretag

Föreläsning med Hans mitt i KPH

A chair with an ass

Påskägg i lagom storlek.. :)

Lampa som väcker cola-suget


MFF matchen


Carro flaggar för kung och fosterland när det blir dags för avspark

Jag till Carro: Kolla! Där är ju folk under det skynket!
-Haha ja det är ju hela jävla hajarklacken, vad trodde du??

Egentligen är jag HIF:are, men det var ganska fett ändå! :)

Citat:

-Så vill jag slutligen bara informera om att avtalet i huvudsak rör sig om en självrisk på 5 000 vid vållande av skada.
-Oj, 5 000 för bilen bara? Vad händer om JAG skadar mig då?
-Ja, då får du ont...

Haha kan man bli fyndigare????


Ps: Tränade igår - yes, nyttig som fan - igen..

Fett stressigt

Fan alltså, först kommer ingenting, sen kommer allt! Megastressigt i skolan. Mycket överlag just nu. Dåligt för bloggen. Hemma hos C, men ensam som fan - han kommer hem kl 7 imorgon bitti, dvs när jag går upp. Hade vi inte haft grupparbete imorgon hade jag skolkat och haft quality time istället.

Idag var jag med fantastiska Carro på MFF match, VIP! Trerätters middag och gränslöst med öl och vin - gratis. Ja tack! Matchen var helt ok men givetvis fokuserade jag mer på omgivningen, om jag någonsin blir singel ska jag hänga på matcher - fyy fan vad där är grabbar alltså. Är riktigt kass med att lägga upp bilder, allt ligger i mobilen och bara väntar på att få komma ut, bara det där med att koppla in sladden som är jobbigt! Men snart så..

Jobbet idag förresten

På jobb idag kom där in en kund, en aslång blond kvinna med en stor pälsjacka och superfina ansiktsdrag, runt 40. Hon var så supersnygg att jag i all hemlighet googlade hennes namn för att se om hon var en gammal supermodel!!
Men fick inget napp. Jag har dessutom tagit mig an imbecillen, mm hemligt är det men nu har jag iaf sagt vad jag tycker om inkompetenta snorungar..


Heja Malle!

Vi har det kul vi, Malle och jag! Alltid ngt kul med skolan sålänge hon är där  :) Här har jag lånat lite bilder från senaste äventyret när vår skola var i Köpenhamn! Originalen och mer därtill hittar ni HÄR!
Jag har själv en massa bilder från denna dagen men min kropp befinner sig 13 trappsetg från usb-sladden, det hade lika bra kunnat vara 13 mil, för så troligt är det att jag hämtar den nu..

Slitna efter 155 studiebesök på en dag, och sedan hemlösa innan bussen hämtar upp oss och tar hem oss..

Lökigt med fatboyhängmatta!

Malles satsiga kopiering utav vår sms konversation!
Hannis gillar satsigt som fan, säger man bara ett ord som innehåller sats så blir hon heeelt tokig   ;)

Noll inspiration

Sitter med word och lite skisser, skolarbete till gruppen. Men vill inte!! Fysiskt så skriver jag om inventarier och skissupplägg, men ivändigt sitter jag och dikterar upp en shoppinglista som måste avverkas snarast!!! Åååååh vad jobbigt!

Nördag lördag

Nördig lördag som jag skulle behöva dedikera åt studier och soffmys, men egentligen vill festa bort! :(

Schweiz var kanon!!! Vilket väder och vilken enormt fet publik 2 000 galningar med världens bästa partyhumör, kanske lite väl taggade?? Svettigt blev det i alla fall. :) Resan började med att Linda lurade mig som fan i Kastrup, där låg en tappad babagelapp på golvet och efter en stunds dividering så fick Linda mig att gå fram till en gubbe och lämna tillbaka hans lapp, problemet var bara att det inte var hans och att han såg förskräckt och irriterad ut när jag tågade fram genom lokalen och harklade mig ljudligt och sträckte fram lappen med ett självgott flin.. Pinigt!

Väl framme blev det upphämtning, roomchecking - what a view! Lunch, en runda i stan - fyyy fan vad dyrt allt är, en HM tröja för 199 här kostade 450 svenska där... :S Powernap, soundcheck och mat igen, nästan höjdpunkten på hela skiten, all fin mat som man får frossa i. Fick sen låna Lindas skitbra locktång när vi skulle fixa oss: "den är skitvarm och skitbra!" Haha..

A room with a view..

Linda gör stan

Försöker toucha taket..

Mysig hamn med karusell vid vattnet

Lika normala som vanligt

Fix och trix vid spegeln

"Skitheta och skitbra!"

Äckligt flottig frukost - fint!!

På flygplatsen i Genevé   :)




Hejdå!

Urk, okristligt tidigt är jag uppe och snart kommer Jocke och hämtar mig. Då bär det av till Kastrup för att flyga vidare till Schweiz, har typ halvkalla kläder bara för att vi aldrig brukar vara ute när vi är iväg, men med my luck så ska vi säkert vara det denna gången! Skidd. 

Sjukt i Köpenhamn med skolan igår, nivån var sådär härligt låg och dagen gick jättefort. Har bilder på mobilen som jag ska ladda upp sen..

Hörs på Fredag!

Haléns impresss

Gamla, sunkiga tant-Haléns har lyckats impa på mig.
Klänningar och lite annat, man ska nog inte räkna bort dom så länge till, verkar lovande!


To do list

Idag skrev jag en lista på allt jag måste göra, det blev en hel del.
Överst på listan stod hitta utbildning, det börjar se ut som att jag kanske måste flytta iväg för att kunna plugga det jag vill..
Västerås, Göteborg, Stockholm. Får rysningar av tanken, att lämna familjen här nere. Vissa Svennispersoner som pissar på sina föräldrar och sin släkt, som inte förstår värdet av blodsband och vart deras liv uppstod, kanske tycker det är löjligt. Men inte jag, min släkt är min familj och de betyder ALLT.

Det är dom som kan gå i döden för en, som älskar dig oavsett vad du än gör för skit och dumma saker.
Men visst, måste jag flytta så gör jag det, för min framtids skull. Har dock planer på att dra ner någon i fallet i så fall, grabbar tag i första bästa Stajn och sliter med mig henne vart jag än landar! :)


La Voix



Uselt låtval!!!!

Fy skäms svenska folket! Skicka hem den gulblondade estetaren och plocka fram något hett och smakfullt som Ola eller Peter Jöback..

Får trösta mig med den fantatsika traditionen SVT har att göra om förra låtens hit, och ofta till något mycket bättre, genialt och riktigt coolt!

Honey I´m hoome

Jodå, är hemma från jobbet nu, konstigt nog inte alls trött??? Befinner mig hos C, man skulle ju kunna tro att han ligger här hemma och bara väntar på mig, men neeej. Kryddarn måste ju slå mig med sin kryddighet, jobbar jag till tre så måste han givetvis jobba till sex!! :) Så nu är det jag som sitter här och ugglar i min ensamhet och väntar!

Mycket nu

Mycket med allt, sjukdom, skola, söka utbildning, jobba, jobba, försöka träna, hinna med kärlek och andra nöjen.. Har percis gjort vår skituppgift som ska redovisas imorgon, missnöjd till tusen och hatar sånt som kräver tålamod. Idag var jag iaf på nya salongen och blev klippt och slingad av Martina, lustigt nog var Stina kund hos Jennie samma dag så det var rena tjejkvällen haha!
Imorgon blir det jobb igen, trots att det är min lediga helg. Behöver lite extra pengar så ska få komma till båten (Prins Bernard) och jobba imorgon natt, kul med lite omväxling ändå! Och så är ju Linda där, ännu roligare! :)

Dagens äventyr ser ni här, Stina fick fina Marilyn lockar och ny hårfärg!

Ett seriöst gruppfoto..

Dagens duo!

Lite av salongen



Fröknarna Saxigt - Telefon: 0418 - 66 09 99

Sen fick vi världens bästa kvällsbesök och fika! Gudbarn och hela lilla familjen, världens bästa bebis!

Ojojoj..

Sjuk är jag tamigfan fortfarande därav blogguppehåll, men börjar bli bättre. Mindre svettattacker, mindre halsslem, nässnor, och ögonrinn! Äckliga influensavätskor klarar jag mig utan!! Trots detta jagade jag ut mig själv på galej både fredag och lördag, och har dessutom jobbat - för att maximera min ohälsa har jag pga sjukdom inte tränat och passat på att pms-crave:a godis och ickelight läsk. :S

Skärpning! Har solat - försöker att inte vara en snowfallgirl när vi ska till Schweiz, får väl se hur det går..

Fredag: fest-bootycall kl 22.50, jaha, ska vi på fest i lund då Stina? Jo det blev ju så - vår mys och skvallerkväll blev till en impulssnabbis inne hos Lamon istället. Kankse opassande ordval med tanke på vår historik haha!

Jag till Fidde: Jaha, vad ska du göra ute ikväll då? Dansa?
Fidde: Nej jag ska bara stå mot en vägg (skitfull)
Stina från ingenstans typ: Äh, då är det lika bra att du går hem.
Haha schysst!

Lördag: Invigning i frisörstudion som Jennie och Martina jobbat hårt med!
Saxigt heter den! Rekommenderar starkt!!

Sjuk sjuk sjuk sjuk

Nutidens minus

* sjuk
* sjuk
* blek
* tenta imorgon som jag inte tänker plugga till
* lite för kallt
* lite för osingel nu när vårkänslorna kryper
* lite för nykter lite för länge
* långa naglar men hittar ingen bra manikyrmänniska
* har inte vaxat benen, hej skog

Nutiden plus

* arvingarna den 26e
* spelning i schweiz den 18e
* kan snart träna igen
* invigning i salongen hos jennie och martina
* tänker se alice i underlandet
* snart matdags
* världens bästa C

Fy fan för mens dessutom!! Jag kränger och kränger utan att vara hungrig, så inte min stil! Och inte smakar jag något heller, hela fejjan är ju igenproppad med snor och slem. Svullen och svettig som en gammal kärringajävel - fy fan för mens..

Nu tänker ni säkert, men hallåå Trysilbilderna då? Ja det tänker jag med.

Lite i taget

Är sjuk.. Har fått hem mina Kroatiska-böcker. Är sjuk. Har skolarbete att göra. House på tv. Därför tar vi lite bilder i taget va?? Och börjar bakifrån, andra delen av kamerans bilder från semestern ligger på en annan dator.
MEN här har vi min grupps tema för veckan i skolan, barnkalas!! Mysigt va??
Sedan lite fina bilder från Hem och Villa mässans förberedelser som öppnar dörrarna i mässhallarna på torsdag!



RSS 2.0