Ja jag lever.

Dock har min mobil gått bananas här i mellandagarna, fattar noll!
Skidåkning och huttar, och after ski, och after ski, och fantatsiskt väder med en halvmeter snö och strålande sol!
Gott nytt på er alla! Nästa år så hörs vi igen, då ska jag blogga lite flitigare..

Dåligt med uppdateringar här på bloggen..

Sorry! Men som ni alla nog kännt av är det full rulle under julen. Och sämre kommer det bli, åker nämligen till fjällen på söndag och återkommer den 3:e januari.. Imorgon blir det jobb och packning! Men datorn måste med och internet måste fixas så att jag kan skriva mitt äckliga skolarbete på vägen upp! Aaaah, sniken jävla lärare som inte kunde ge oss någon dag extra..

Underbara Julänglar..

Inte alla som har lyckats fånga upp en elldeles egen julängel! Men tydligen har jag det - lyx! Hannis ringde nämligen och räddade min MYCKET VIKTIGA LIA-redovisning idag. Hon sa till att allt gått fortare än vad som var planerat och att jag nog var tvungen att avsluta min skubbning om jag ville komma in i tid till att redovisa - TACK!!!!
Hannis hon är så go, får säkert en massa fint av tomten i julklapp!



Fick min första julklapp igår, jag och C bytte julisar, för nästa gång vi ses sitter vi i bilen och styr kosan mot Fjällen! Fantastiskt fint var det - tack igen! Sen idag så fick jag min första kolbit.. Punka MED BESKED mitt inne i Malmö flatare än flatast var däckfanskapet, snökaos, ingen kunde komma in, och C kunde inte använda sin bil. Till slut packade han på sig domkraft och fälgkors och tog en taxi in och hjälpte mig byta däck. Jag hade kunnat själv (tror jag) om det inte varit så att domkraften var mystiskt försvunnen.. Tusen tack älskling.


Jag blir så arg, jag blir så fruuuktansvärt arg!

Haha gammalt men fantastiskt citat från Eva på Tippen, ni vet sommarlovsmorgon - Tippen! Förmodligen bästa sommarlovsprogrammet EVER!

När jag blir chef ska jag vara ärlig, rakfram, rättvis och förstående.
Jag ska inte tumla över folk när det passar mig och jag ska inte glömma hur det är att vara dödlig.
Men innan dess ska jag givetvis gå någon form av anger managment kurs, så misströsta inte mina ambitioner ni som känner mig och som skrttar rått just nu..   :)

Se, minns tillbaka och njuut.


Har ni märkt det?

Jädrans massa snack om Twilight och skådespelaren Robert Pattinson, men vet ni vart man sett honom innan? - MYCKET! Personligen tycker jag han är mycket sexigare i sin roll som Cedric Diggory.. That´s right! Den gamle räven har ju varit med i 2 Harry Potter filmer!
Där snackar vi kvalitetsfilm..


Nusåjävlar.

KLAR! Helt jävla klar, jag tänker inte titta på den en enda gång till, jag ska fanimig blunda när jag skriver ut den jävlen.. Död åt dig Likviditetsbudget.

Ps: Sitter och tänker på min deal med C. Silikonsnack, du betalar och får fri accsess alltid. Tycker det låter bra, värt att börja fila på.. Inte kul att gå ned i vikt och bli mindre än någonsin, känns tomt trots att där inte varit så hysteriskt mycket innan heller.
Nej nu får det bli ändring.

Rasande!

Fy fan vad jag är arg. Arg, förorättad, förbannad och jävligt sur. Ni kan tro att jag kommer stå på mig, att jag kommer fråga ut och begära en riktigt bra förklaring - chef eller ej..


Nej, har inte fått sparken.

Vilken kvinna..




Cameron Diaz, vilken jävla kvinna. Nog den finaste jag vet. Vilken kropp, smal men ändå lite former, ljusblå ögon som nästan alltid ler och ett smile som får henne att se ut som 19! Nej vet ni vad, alla dom där plastiga, bystiga, botoxstela Hollywood-hororna kan gå och lägga sig. Bättre än såhär blir det inte hyfsat naturligt och oförklarligt vackert..

Pissdag..

Fy fan. Jojo god jul. Kul helg, aaaah stress. Vill inte jobba hela den 23:e VILL INTE! Vill inte komma hem vid 1, 2 julafton morgon, VILL INTE. Och vill definitivt INTE stressa in och träna inför giget, grrr för mongot!! (Tur man har Linda och trösta sig med i dryga situtationer.)   :)   Men tacka vet jag snön, låt det snöa, låt det ösa ner och lägga sig över hela Sverige. Låt det stoppa all trafik och tysta hela julkaoset!

Låt det bli jul!

Danmark (Odense) var fantastiskt! 3 decimeter snö, små irlänsk-inspirerade pubar, olikfärgade små hus och 1000tals juleljus längst gågatorna OCH julmusik! Mmm.. Sen bar det vidare till Tyskland, trodde vi.. Men Odense var i kaos och trafiken stod helt stilla, och alla poliser som skulle styra upp läget höll sig visst på klimatmötet. Tog nästan 2 timmar att komma därifrån så det blev ingen bordershop. Därför tog vi det igår istället, återigen med en adaptor, dator, laddare och usb i högsta hugg satte vi oss i bilen igen och drog över för att inhandla nyårsproviant.
Mycket effektivt att plugga i bilen, där finns inget roligare att göra, och man kunde omöjligt smita undan..

Men låt det bli jul nu. Hatar skolan, hatar att redovisa den 22:e och jobba hela den 23:e, då menar jag fucking hela dagen 09.00-18.00 OCH typ 23.00-24.30. Inte kul. Stressad, sur och irriterad. Tar dubbelt på mycket hjärttabletter och mår värdelöst - fy fan för allt. Har inga som helst planer på att komma på måndagen, hade gärna bytt och redovisat då, men det kan man inte. Spyr på allt, speciellt as-skolan.

(Odense bilder kommer sen)

Jofama skinnjacka.

Jofama (mer känd som Jofama by Kenza) säljer dösnygga skinnjackor för ca 2 300 kr.
Gick in på vinden, och vad hittade jag där?
TVÅ stycken skinnjackor av typen nästintill-identiska! Nice..






Impad

Stolt över min insats här på bloggen! Brukar köra ett race då och då, och göra en massa utkast-inlägg som jag sen bara kan pluppa iväg när det passar.

Nu, kl 22.00 sitter jag fortfarande vid datorn med mitt arbete, måste jobba sent inatt. Ska iväg imorgon hela förmiddagen på Tysklandstur, ni vet, fylla på inför nyår!  :)  Och jag kan inte låta timmarna gå till spillo, snart redovisning ju.

Har ni hört

Att Henke Larsson ska bli tränare för Landskrona BOIS? Det är kul!!

Jag och Pelle-Päls


Uppdatering som fan - Söndag!

Sliten dag som fan. Heldött på jobb (tack gode gud).. Hungrig som en varg, blandat med baksmälla och illamående. Hem till mormor och morfar på kvällskvisten och fira lucia med hela släkten, ahh så mysigt! Och snöade gjorde det när vi gick både dit och hem!  :)  Rakt ner i soffan för en kanonbra tv4 film..

Såhär fakking sexy blev jag under nyheterna när lillebrossan hittade antika 3d brillor som mamma fått som liten! Vi hade jättekul åt det, gick omkring och ojjade oss om att allt såg så verkligt ut i 3d brillorna, haha!


Min älskade Pelle!

Åh vilken lycka. Den är här. Jag packade upp den och den var omsorgsfullt inslagen i silkespapper, det kändes som julafton! Min rödrävs-pälskrage som jag döpt till Pelle (-Päls) sitter som en smäck och ser sprillans ny ut! Bilder kommer imorgon.

Ps: Böla inte över räven okej? Det är en vintagepäls.
Den har varit död sen 50-talet det kan jag garantera, släpp det.


Uppdatering som fan - Lördag

Efter ca. 5 timmars sömn drog jag mig upp från en varm säng och varm famn - jobbet väntar! Heldött på jobb och efter 15 liter te och skvaller blev jag ganska sugen på att få komma hem. Hemma var det dags för en snabbdusch, ombyte, smink och hårkrull. Fick skjuts in till Emelies tjejkväll som innehöll både julklappar, julbord, julgranen Bärra och sprit i nämnbar mängd! Skitkul var det i alla fall! Många goda skratt och roligheter avlöste varandra, men vid tolv var jag lika slut som min flaska vin och bestämde mig för att banga utgång och tänka på morgondagens jobb istället..

Här kommer lite bilder, ursäkta den kassa kvallen på mobilfoto.
Har önskat mig ny kamera i julis!

Värdinnan tog sig ett allvarligt snack med Bärra om hans barrande.
Socker och vann fick han också på kuppen!

Uppdatering som fan - Fredag

Skolarbete på dagen, jobbsamtal på eftermiddagen. Linda ringde och meddelade sorgset att det blir en Malmö-spelning den 23:e dec, förmodligen vid midnatt - God Jul... Hon meddelade även att de fattades folk på båten och eftersom jag nyss beställt dyyra julklappar till pappa, tog jag chansen till lite extra stålar. Förutom kylan som drog in från entrén var det helt ok och stundtals riktigt kul! Hela natten avslutandes (03.15) dock med obehagliga sex-ljud någonstans ifrån "källarplan" jag tog snabbt min jacka och rusade upp - urk!

Helvetes trött

Vi ses imorgon istället, ha det fett sålänge.

Agnes wannabe Beyoncé.

Kan vi återigen enas om en sak? Att Agnes (som jag alltid ogillat) är en jäkla Beyoncé-wannabe?? Klarar inte henne och hennes nasala sång och bleka sega personlighet!


Aldrig någonsin kommer hon att kunna jämföras med Beyoncé, hennes look och enorma talang. Punkt slut.

Är jag galen?

Är jag kanske det? Har tackat ja till jobb på båten idag (kanske 23-03) och sedan ska jag även jobba på Audi hela helgen + hinna med och orka med en tjejfest/middag imorgon! Äh, får väl skruva på leendet och höja sockerintaget, inte mer med det!

Ciao..

Okej med naturligt... MEN!

Jag är en hyfsat stark förespråkare för den individuella och naturliga. Jag brukar säga att så länge man känner sig lycklig och nöjd med sig själv är man okej. MEN kan vi enas om att dessa opushade hängtuttar inte var det mest smickrande för denna klänning som är fotad i syfte att sälja så mycket som möjligt på Asos.com?? Kan vi enas om att hon ser ut att kunna klämma dom i armvecken utan större bekymmer?


PS:

Bebis Linnéa har fått sin första tand (håller på att få) det är vänster framtand på den undre våningen - det är stort.. Som gudmor är det min plikt att skydda den ifrån ondo, och se till att den inte leds i frestelse, jag ska bli sockervakt!!


Igår

Var jag och Jennie land och rike runt på julklappsjakt. Började i Landskrona men avancerade snabbt vidare till Väla och sedan Familia, hittade tyvärr inte så jättemycket, men kul var det! Som fan..

En minneslucka fylldes även i..
J: Han har ingeting häär (pekar på huvet) och ingenting däär (pekar på könet).
Jag: Han är ett stort vandrande skal!
J: Haha ett jävla "shell".
Jag: Skalet, eller Kjelle!!!!
J: Jaaa, skalet. Hahaha!



Denna snodde jag ifrån Jennies blogg, där har vi oss.
Vi som gjorde 3 shoppingställen igår - yeah!


Give me cash

Skulle behöva lite extra pengar, vill åka iväg på en weekend utan att det ska drabba grundbudgeten.. Borde verkligen kontakta Jan (fotografen) men jag skäms som fan, saken är ju den att jag skulle gjort det redan den 2:e... AUGUSTI! Han har mailat och mailat, och till sist höjde han till och med min lön i hopp om svar. Känner mig som en taskig jävel, måste svara snart, han kanske är peppad inför en vinterplåtning?
Får fjäska på och se vad som sägs..


Jan tog denna i sommras, ungen vägrade lämna gatan där jag skulle gå! :)

I won I won!!

Jag tog den lille rackaren!! Budade hem den på auktion på tradera mitt framför näsan på alla som letar efter en snygg pälskrage men inte pallade söka på andra ord. Det gjorde jag, jag sökte på en massa andra ord och klickade hem pärlan med bara en motståndare, stackars säljare ändå.. Att lägga en vara under fel rubrik är ju jättedumt, men bra för mig :) Bild kommer snarast!

Mulan

Tittar på en av de bättre Disneyfilmerna, Mulan. Fan vad bra den är, och rolig!! Mushu (ödlan) till Mulan: "Skam över dig, skam över din familj, skam över din kossa.. Sitt Rosa, sitt!" (Det är en häst)

Ruskigt ute!

Det har inte regnat på hela  dagen, ändå har det varit blött på gatorna från morgon till kväll. Ingen sol, ingen värme och inte heller någon direkt kyla, antingen eller, kan jag känna! Hellre riktig vargavinter..
C är sjuk, änsålänge inget allvarligt men orolig blir jag ändå. Dödsenvis som han är så vägrar han vaccinet och menar på att vi andra kommer ångra oss när bieffekterna kommer om några år. Åtminstonde lever vi som fått vaccinet då, menar jag på.. Hoppas i alla fall att han blir frisk snart, så jag slipper oroa mig!


Moto Boy



Åh, såå sexig, så jävla het. Nej han ser inte konstig ut, nej han passar alldeles utmärkt i läppstift. Jag hade älskat honom för den han är, jag hade tagit honom under mina vingars beskydd och stolt visat upp honom på stan, vilken röst, vilken look unikt och hett.

Lyssna på detta klipp, och ignorera den gamla markattan som går ut och skriker i slutet (Perelli).


OBS! För mer info kolla min blogg från Aug, där ska stå mer..

Företagsnamn

ÅNGEST!! Jag brukar vara ganska påhittig och snitsig just när det gäller att leka med ord och komma på bra saker. Men vilken prestationsångest det blir när det gäller mitt eget, har haft problem med namnet ända från början och kännt att det kommer bli svårt. Aaaaaaah! Ok, ett engelskt är allitd bra, lite mer coolt och mer internationellt, eftersom slogan är på engelska blir det lättare. Men allt som finns som kan förknippas med mode blir så jävla tacky, man vill ju gärna baka in fashion på något vis med det blir bara så svettigt FASHION liksom, man tröttnar nog lätt. Då tänkte jag på svenska, men där utseluter jag mode eftersom så många andra heter saker med mode.

Nu har jag valt ett namn, ett kvinnonamn som inte har med något alls att göra, som dessutom funkar på både eng och sv, men liiite svårtstavat kanske! Sen tänkte jag på ett annat namn, men kom på att en kondom heter så. :) Fuck, jag kommer aldrig bestämma mig...


Ps: Är hon inte lite äcklig nuförtiden? Här var hon ung och snygg, nu är hon bara gammal coh lyft..

Förjävelen!!!

Hör upp nu gott folk! Ännu ett viktigt inlägg.
Arvingarna spelar på Dagstorp (utanför Kävlinge) den 18:e dec! Kom igen nu och hör av er om vi ska styra upp ngt, Stina du är tyvärr given, och denna gången funderar jag starkt på att plocka med en munkavel!  :)


Längesedan jag sa något viktigt

Verkligen länge sedan.. Går aldrig in på min egen blogg och har ganska kasst minne, men tror faktiskt att det verkligen var ett bra tag sedan jag senast sa något som verkligen hade mening för mig själv. Det ska jag göra nu, jag ska rikta lite omotiverad ilska och vädra min feministiska ådra (som är väldigt tunn) mot manssläktet pga en tidningsartikel.

Hur kan man basera ett helt förhållandes kvalitet på kåthet och antal sperimer på lager? Äckligt sagt, jag veeet. MEN dock sant, i förhållanden kan det ofta bli sura miner eller problem om sexet upphör, oftast följs detta utav otrohet och oftast är det mannen som står för det. Come on! Ett par veckor får ni kanske gå utan, medan vissa kvinnor lever ett helt liv utan att få orgasm! Gnäller dom för det? Surar dom för det? Anklagar dom sin partner och håller denne personlig ansvarig för detta? Nej. Vid varje sextillfälle har män i princip en orgasmgaranti, medan vi kvinnor får dansa efter männens pipa, bokstavligt talat, för det blir inte mycket gjort med en mjuk pipa så att säga..
Jag vidhåller (som jag sagt innan) att orgasm är upp till var och en. MEN det ursäktar inte det barnsliga beteende många män lägger sig till med när det börjar sina på sexfronten. Osympatiska, egoitiska, okänsliga och egotrippade svin är vad de är. Synd att jag älskar män så fruktansvärt mycket, muskler, skägg, härlig mansparfym, allmän mansdoft, stora mjuka händer, ofjolligheten, händigheten, det rakframma och ärliga. Annars hade jag fan bojkottat pipan..




Söndagsstängt

Yes, idag är det söndagsstängt. Julmarknad, däckbyte och filmkväll får summera min dag.
Tack och hej.

Det är lördag

Jag ska inte göra något särskilt, och ska inte heller jobba.. Inte i den mening att jag kommer få betalt för det i alla fall. Möjligen tänker jag träna och få styr på denna kropp igen. Men i övrigt ska det bli lugnt i helgen, riktigt lugnt. Julskyltning imorgon med en halv pluton, dvs. släkten, släkten + respektive. Glögg, pepparkakor och lussekatter väntar. But for now, julklappsinslagning med syrran, bebis och Mysteriet på Greveholm.. Märks det att jag är jultokig??

(Jag råkade säga pepparkukshus till mamma i veckan, läpparna var stelfrusna och jag hade handlat pepparkakshus men fick inte rätt på bokstäverna, hur kuk som helst, eller kul menar jag..)

Svettigt men samtidigt kallt..

Vilken dag, nu på kvällen skulle jag och C sticka iväg och handla inför julbak, men just då ringer någon som ska komma och titta på hans vinterbil som är till salu - polacker..
Allt verkade ok och de skulle provköra, 2 åker iväg och en stannar med mig och C, han pratar enbart polska och franska, ojojoj gissa om vi kacklade på!! (eller..) Efter ett bra tag börjar vi frysa och undra om de kanske styrt kosan mot Polen. Då ringer franskens mob. och allt vi förstår av samtalet är skrik och gap, samt idiot och hora.. :S Efter det avslutar han samtalet, klistar på ett fete smile och säger två engelska ord "Car troubble". Jaha, efter dom åker jag i C:s bil på väg mot det här bilproblemet, helt plötsligt var det inte längre kallt, snarare riktigt lökigt svettigt och nervigt. Dock visar det sig att det inte var bilen det var problem med utan deras lokalsinne - vilsna! Slutet gott allting gott..


Don`t overdo it

Spana in detta klippet, där får man om man som amatör försöker spexa till det för mycket, dessutom har hon inga high heels på sig! Hur fan kunde hon misslyckas?? Jättekul! Skamsen som en dränkt katt får hon sedan klättra upp och gå ut i finalen igen - dyngsur..


Idag har jag:

Mejlat en massa
Skrivit och sammanfogat delar av arbetet
Räknat budgetar
Bakat lussekatter
Gjort pepparkakshus
Råkat klä mig asfult utan att palla ändra det
Behövt åka och handla i asfula kläder
Kollat julkalendern för första gången
(helkasst! tacka vet jag Sunes jul och Mysteriet på Greveholm)




Nu ska jag:
Beundra C:s fina julgran i väntan på mat
Vänta på mat lite till
Komplettera min önskelista
Bli sur för att jag är hungrig
Göra sallad som jag äter mig mätt på (dumt)
Värma glögg, lussekatter och ta fram pepparkakor
Kolla på film med tillhörande mys




Frieri på Mc`Donalds

För kanske ett år sedan var vi ute ett gäng och festade i Malmö, redan på förfesten träffade jag en kille som milt sagt verkade väldigt fäst vid mig. Personligen kan jag säga att han inte var min stil, halvslibbig, smilfink, bling och ganska kort. Hur som helst var han dock trevlig och då han var bekant med tjejekompisen jag var hos slutade det med att han följde med i "killgänget" in till city. På väg hem lånade vi hans bil att köra i, och stannade på Mc`Donalds för ett nightmeal.

Där satt vi två och paxade plaster medan resten stod i kö. Tanken var att vi också skulle köpa när dom kom tillbaka.. Istället började han prata om djuupa känslor som han hade för mig, och förklarade att det var nu eller aldrig. Mitt inne i nattamatsruschen friar han till mig på ett ytterst tydligt vis!!

Massa folk runtomkring antog att det inte var en okänd galning som friade och trodde väl att vi var ett par sedan innan. Applåder och tjoande avlöste varandra tills ett gäng invandrare hyssjade hela samlingen för att ge honom lite space och andrum.
Skammen var total, och min kompis kom tillbaka med en "What the fuck har vi missat" - blick.

Gemensam biltur till Kävlinge efter detta ståhej, jobbigt. Citat innan han stiger ur sin egen bil: "Var är det som är fel? Jag har snygg bil, en jättesöt dotter, platt-tv i varje rum och ett bra jobb?" Jag log lite smådumt, sa något småmesigt, stängde dörren till hans bil och vi körde vidare.


Tivoli

Julskyltningen på Tivoli i KPH på lördag älskling? Snälla.


Varför????

Varför är det så att så fort jag går ner i vikt försvinner minsta lilla hekto i fråga direkt från bysten och ut i evigheten? Har den allsmäktige kanske missat något? Har han förväxlat mina behag med ett par feta fläskiga som man gärna får ta av? Är inte precis besvärad av min enorma byst så att säga, kan det inte försvinna från någon annanstans? Trist..

Idag har det blivit hemsideutformning, bokat samtal med en internet firma och följt med mamma till Centan. Köpte en ny tomte att julpynta med, han är så fin med sitt skägg och riktiga kläder och klapparna i påsen! Vill att julen ska vara traditionell och À La USA. Mycket guld och grönt och rött, smakfullt men mysigt, på julen får man krydda lite. Det stela och kliniskt tråkiga kan man ha resten av året!


Tja vad ska man skriva??

Idag har det inte hänt alltför mycket, lägger väl ner allt större förhoppningar till kvällen istället, förmodligen dumt.. Kollar utbildningar och spyr över ledningen på min skola. Meljade BDSM polacken som är Project Coordinator på vår skola igår. Skrev kort sagt att jag tyckte det var kasst att ens handledare inte har tid att träffa eller prata med en ens. Att jag inte accepterar meljkontakt när jag har omfattande funderingar och frågor, och att skolan borde tänkt igenom val av handledare bättre. Jag begärde även att få en ny handelare som har tid med mig och kan lägga 15 minuter på att träffa mig.

Vet ni vad hon svarar?
Nu har jag ordnat detta. "Du kan melja alla dina frågor och utkast på arbetet till Camilla (VD:n) så svarar hon så fort hon kan." Är detta ett jävla skämt eller???? På vilken punkt var jag otydlig??

RSS 2.0