" Wax on.. wax off.."

Fast egentligen bara wax off.

Tjosan..

Blir visst Norge imorgon, flyger morgon, kommer hem lördag - tjosan.
Hej Trondheim - hej PENGAR!!

Inte pepp alls, men jag och Linda ska nog lyckas liva upp varandra lite! :)

Idag ska jag till Lund, ta en update med Lamon, länge sen! Och hämta ut min pälsjacka, så jävelens spännande! AAAHHH


"Put the blame on me"

Red - Daniel Merriweather

And I can´t do this by myself,
all of this problems they´re all in your head.
And I can´t be somebody else,
you took something perfect
and painted it red..



Man vill aldrig vara ofrivillig,  men man vill heller aldrig vara orsaken.
Lika jävla drygt oavsett.

Idag

Som jag tidigare nämnt blev det frukost med Malle på EspressoHouse i Landskrona, tillsammans med examensnack skvaller och presentöverlämning blev det en mycket trevlig morgon! Malle har nämligen fyllt år, förvisso för ett bra tag sedan men jag är ju som vanligt lite sen i startgroparna!

Efter det blev jag ofrivilligt moraliskt stöd till syrran ute på Center Syd, och sedan fick jag äntligen komma hem, slänga på mig mjukis och fundera över viktigheter..

Här är i alla fall Malles present, den är ganska intern och tror inte många här fattar poängen med just denna berlocken, men jag och Malle vet - det är det viktigaste! :)



OBS! Bild är lånad från Malles megakamera och blogg!


Guten morgen meine Freunde

Slänger in lite tyska såhär på morgonkvisten. Enligt mitt CV så talar jag ju flytande så kanske dags att damma av den!! :) Nu blir det frulle, snabbstäd, seriös fika med Malle och sedan plugg plugg!

Ingen träning idag, var där igår igen. Där satt en megastor, mustachig, biffig, tatuerad man i receptionen och när jag kom dit sa han "vart vill du ha din postlåda" med jätteseriös röst, fattade noll. "Vaaaart vill du ha din pooostlåda?! Du är ju här så ofta att du lika bra kan bo här." Aha - han var rolig, han skämtade! "Haha så farligt är det ju inte, men frågan är hur den ska se ut! Rosa med glitter annars kan det kvitta!"

Öva: Es var ein man mit vielen tätowierungen, und mit einem grossen schnurrbart.
Haha gillar schnurrbart som fan - betyder mustach.

Stina eller Stena?

Kanske Sten-a eftersom Stina har en tendens att vara stenhård när det kommer till ärlighet.. Och det är oftast en bra egenskap, speciellt i peptalk, när man har henne på sin sida!

(Diskussion om gammal flamma)
Jag: Ja, så sa han att han var så för att jag förstört honom..
Stina: Äääh! Han får fan ta ansvar och växa upp!
         Bättre att ha älskat och förlorat än aldrig ha älskat ju.

Stenhårt - jag gillar det.  :)


Magmuskler

Har ALLTID velat ha rejäla magrutor, men min kropp är ju definitivt inte byggd för det och det lär bli supersvårt. I vilket fall som helst så googlade jag abs women, och insåg att jag inte hittade några fina alls!! Ska jag nöja sig med en platt och givetvis vältränad? Men hela min illusion spricker liksom där.
MEN fasiken kurvorna och det kvinnliga försvinner på dessa bilder och känns lite för "manligt", hmm får väl ta mig en funderare.

Vad tycker ni?



Ps: Malle is found!!

Ps: Visste ni att man inte kan träna "olika" delar av magen, magmuskeln är magmuskeln oavsett hur man gör.

Malle efterlyses!!

Hon är som uppslukad av jorden och jag har uppsatsfråga som jag ville kolla upp med henne!
Har någon sett eller hört henne? Vänligen kontakta mig! :) Snart får jag väl ringa polisen..

Ps: har precis avnjutit ett Linda-samtal på typ 40 minuter. Alltid kul med skvaller :) Sjukt om vi ska till samma plats på samma datum i sommar!

Äppleöga

Hmm, jag tåler ju inte äpplen. Men i jakten på kropp Beach 2010 trotsade jag naturens lagar, tog allergitablett och käkade äpplen i min fruktsallad. Mådde bara halvdåligt efteråt, i min glädjeyra petade jag mig lite förstrött i ögat och POFF!! Helsvullet, hade ju äpplespår på fingarana och nu är ögat megarött och lite svullet, sexigt! Nu sitter jag vid examensabretet och kisar på skärmen med mitt äppleöga, verkar bli en bra dag.

PS..

Jag är typ pank, på riktigt denna gången!
Måste sälja av kläder och skor jag inte använder.
Måste dessutom försöka fixa fram lite modelljobb!
Känns lite som att hora med tanke på hur omotiverad jag är till det egentligen..
Klart.. är det något speciellt som ska ske så är det ju megakul, men bara för att, är ingen höjdare. Tänker inte låna pengar av mamma och pappa, eller ta sparade, NEJ dags att växa upp och ta sitt ansvar!

Konstigt väder konstigt humör..

Sol, regn, sol, regn..
Glad, sur, glad, sur, skitsur, asförbannad, halvglad..
Skumt..

Kändes ändå skönt att bojkotta Arvingarna i lördags, av någon anledning är det liksom inte samma sak längre.
Nu plugg, träning sen. SNÄLLA RÄDDA MIG!
Hade gett mycket för att komma iväg nu.

På schemat

Tidig frukost
Träning!
Dusch
Musikal i Eslöv
Middag
Städa
Stina-besök
Titta på Paranormal activities?! Helst hade jag velat ha en varm mansarm runtom mig när jag ska se den, men nu är det inte så.. Och Stina hon kan minsann lägga den maskulina sidan till när hon är på rätt humör! :)

Senaste inköp..

Blivit en del spets och transparent material på senaste.
Gillar idén med påklätt och smygporrigt..













Som tur är, är jag väldigt mooogen.
Men kan tänka mig att ni som inte är det säkert låter
fantasierna skena iväg när ni tittar på papayan... :D



Torsdag

Torsdag var en bra dag, torsDAGEN i alla fall, kvällen var piss.. Men skit i det för nu är det fredag, blir inte en lika rivig fredag som förra veckan, men skit i det för snart är det lördag och det är min lediga helg!
Malle mötte upp mig i Torp med Heinze i högsta hugg. Han fick dock stå och samtala med gula faran hela dagen medan vi drog med Doris in till skolan. Inte alls många där, trist! Med det glömde vi snabbt när det vankades pannkakor i restaurangen! Fan vad vi käkade jag och Malle. När jag stod och lassade upp pannkakor som bäst hör jag en uppmanande röst bakom mig, "Ta nu ordentligt för FAN" Malle hon har koll på mig ska ni veta.. :)

Entré väntade härnäst, och HANNIS!!! Träffade Mille gjorde vi också, naaw så söt, han ser ut som en riktigt snäll kille ska ni veta!! Humor har han visst också har jag hört.. ;)
Förresten är min nya hårfärg precis som jag, ju mer man är med den, desto bättre tycker man om den. Förutom Malle, hon gillade mig knappt alls i torsdags. Men det var bara för att hon åkte med mig och var tvungen att gå i ALLA butiker innan jag gav upp.

Dagens tabbe: Råkade komma med ett högt förslag till Hannis tal hon ska hålla på ett bröllop på lördag, möjligen sa jag det lite för högt också, men jag lever hellre i tron om att ingen hörde.. "Grattis, du ska slicka samma f..tta resten av ditt liv" GROVT jag vet - men det var nästan som en fredag, och då har jag fått tillåtelse att släppa ut odjuret i mig.

Mittbena blev det minsann också.. Men egentligen vet jag inte vad jag tycker om den saken. Vilket är väldigt ovanligt. För jag är nämligen alltid full av åsikter!

Äter inte mejeriprodukter alls,
men mamma lyckades imponera i veckan med denna megagoda!

Armband som ska användas flitigt i sommar.

Fete igelkotte ring. Används med fördel i slagsmål..

Står i hallen och väntar in Malle - som är SEN!

Muse - Resistance

Oooh, såndär riktigt het refräng som gör att man bara vill grabba tag i första bästa och hångla ihjäl den! Hångelrefräng helt enkelt. Dock vill man kanske först få en förvarning så man kan få en chans att välja ut sitt offer.. Helst ska det vara någon man faktiskt näst intill vill hångla ihjäl, då blir det ju allra bäst! Kanske får låten då potential till att bli en sex-låt??!

"Love is our resistance 
They´ll keep us apart, they won´t stop breaking us down
Hold me
Our lips must always be sealed.."

Kolla och lyssna på fantastisk musik, men ni kan spola fram till 1.15, eller för den megalata, 2.00 - då börjar refrängen!



......

Hur kan man hata kvällarna och längta till morgnarna?
Borde det inte vara tvärtom?

Dra åt helvete

Egentligen kan nästa hela världen och alla i den bara dra åt helvete! När jag blir stor ska jag bli asrik, oavsett på vad, och det ska ni för övrigt skita i. Sen ska jag dra någonstans där ingen känner mig och bosätta mig vid havet. Ha sex när det behövs, äta när det behövs, fixa det som behövs för att jag ska må bra.

Sen ska jag bara bo där i min ensamhet och träna, dansa, rida, dricka, gå naken och bara njuta av mitt eget utomordentligt fantastiska sällskap. Bortsett från några VIP besök då och då. Jag och resten av världen harmonerar inte, har kännt så aslänge. Eller så är Sverige bara helt fel forum för min typ av person, spyr på mesar och spyr på mesländer, spyr på att behöva vara trevlig i onödan. Har börjat fråga folk hur det är med dom - det skiter jag väl för fan i! (Inte vänner o familj)

Som idag, ringde till skolan Padde Lena svarade, och jag sa hej, presenterade mig och frågade hur läget var??!! Helt ärligt så skiter jag väl megamycket i det? Jag har väl viktigare saker för mig än att bry mig om hennes unkna hälsa?? Jag håller på att bli Sverigefierad - läskigt.

Dessutom hatar jag självgoda människor, kan köra på när jag ändå är arg. Speciellt brudar, hatar brudar som tror att dom äger hela världen för att dom inte är självkritiska nog att inse vad fan dom är, hur dom är och hur dom ser ut!!! Hata hata hata. Så, klar.



Epilera mera

I-landsproblem!!! Har vaxat benen så pass länge att det lilla som nu vågar sig ut är så hilma mjukt och mesigt. Så mesigt att vaxet inte längre funkar på det nästan, jag måste hitta en ny metod. Kom att tänka på epilator, lär ju inte ha problem med smärtan eftersom jag vaxat så länge. Och man lär ju tjäna in pengarna den kostar med tanke på vad vaxningen kostar! Ska man?



Ps: För alla er rakare där ute: SLUTA! Nu anar inte hur skönt det är att slippa bry sig på sånt där när man väl blivit en fullfjädrad vaxare! :)

Kungaskvaller

Det har väl knappast undkommit någon att prinsessan Madeleines pojkvän Jonas bevisligen haft en snabb och effektiv affär uppe i Åre. Och att brölloppet nu skjutits upp? Norska 21åringen har gått ut med informationen och fiskar även sympatier och svenska folkets medhåll. "Han gick under falskt namn och jag visste inte att han hade fästmö". Skit samma kan jag tycka! Ansvaret är väl inte hennes?? Jag personligen hade kunnat göra exakt samma sak även om jag haft all den informationen som hon påstår sig att inte ha fått. Singel = singel. Förlovad = förlovad, punkt slut.


Ge mig sömn!!

Fattar inte vad jag gör fel.. Går upp tidigt, aktiverar mig hela dagen OCH tränar men ändå sover jag aldrig bra och aldrig när jag vill. Somnar fucking sent och sover urdåligt, mardrömmar och vaknar genomvarm på morgonen. Hem till gården fick nyss duga som tröst - men gud alltså! Vill bara kunna sova...

Malle og Jeg

Malle påminde mig om en minneslucka jag lyckats ådra mig..
Vi sitter i Doris (min bil) på väg ner till stan i Malmö, rödljus vid Rosengård och Malin slänger sig på låsknappen - alla dörrar låsta.. Problemet är bara att min bil är barnsäker och att larmsändaren är sönder, så för att låsa upp skiten måste man: veva ner rutan, stänga av bilen, sticka i nyckel utvändigt, låsa upp, starta bilen, veva upp rutan (elektrisk) och köra vidare. Men eftersom vi ändå skulle stanna sen sket vi i det. Dock har jag glapp i den elektroniska rutan så att man måste tryck ner rutan i jack, typ 10 gånger innan hela är nere.

Vi siktar in oss på en fickparkering som ser lite småtajt ut, men hallå, jag som kör ju!
Kryper fram bara liiite till och: Dunk*
Jag har kört in i bilen framför, men det värsta är att föraren sitter kvar. En mamma och hennes lilla bebis! :S
Jag ville gå ut och be om ursäkt, kolla skadan och ta mitt ansvar, men hon hann ut före. Och jag skämdes över att behöva låsa upp bilen utifrån så jag trycker bara ner rutan, eller ja bara och bara, tryck, tryck, tryck, tryck, tryck, tryck.. Mamman står utanför och glor på mig som om jag vore mentalsjuk. Jag ville bara skrika ut att det inte var mitt fel! "Ojdå, vad hände där? Tog bara på min dragkrok som tur var.." "Ehh okej, vad bra, jag ber om ursäkt.."

Vi väntar tills hon kört sen vevar jag ner, sticker ut huvet och armen, låser upp startar bilen vevar upp och går därifrån, asgarvandes!!! Tog bara på min reg plåt, så egentligen vara ju allt bara skitkul, förudmjukande och pinsamt.. ja. Men skitkul!


Det var ju själva faaaen

Här sitter jag och tuggar förnöjt med hela munnen fullproppad med solrosfrön och russin. Surfar lite förstrött på mitt fantastika godis sustitut och VIPS!:

Solrosfrön innehåller mycket höga halter av omega 6, överkomsunmtion kan ge upphov till förminskade blodkärl och hjärtproblem. Ät istället valnötter, mycket nyttigare fetter och bättre balans på omega 6 och 3!

Ok, utvärdering. Kan ge hjärtbesvär är ju ingen höjdare för min del kan jag känna rent spontant. Men å andra sidan är ju inte valnötter en bra idé det heller. Käka solrosfrön och bli kanske fet och få en stroke. Eller ät valnötter och dö på stubben av en allergisk chock. Hmm vad ska man ta??? Meljade in och frågade, får väl se vad dom säger. Fett har aldrig haft någon inverkan på mig innan så än ger jag mig inte! Dags för ännu ett lass frön och russin, hej!


Tvunget??

Verkligen inte nödvändigt att somna på soffan i tio minuter. En så ung och spänstig jänta som jag behöver ju inte mer för att sedan ligga här i sängen och känna sig superpigg! :D Hatar att ligga ensam i sängen och inte vara trött, hatar att ligga och tänka, och då och då komma till insikt om att där inte ligger någon brevid heller.

Nej det får bli jag, Hoffmaestro, David Gray och halsont som spenderar natten tillsammans istället.
Och imorgon ska jag förhoppningsvis plugga som ett svin, ta träningsledigt och shoppa bort lite småbekymmer!

Freitag schönes freitag

Som sagt, provsmak av tysklandsvarorna och skitsnack stod på menyn i HBG.
Sov på soffan och vakande med en MYRA i örat, panik! Flax flax, rota i örat, försöka skaka ut den med nackspärr på köpet och lite rotande till. Fan tänk om den lagt ägg och uppfostrat en hel myrfamilj i hjärnan på mig! :S
Efter svettigt krypjagande i hörselgången fick den nog och lät sig ledas ut.. Mosade den förnöjt och låg och tyckte lite synd om mig en stund..


Ville så gärna inviga sommarskor, men kallt var det. Och detta såg helt enkelt inte klokt ut. Vem förösker ens köra håsor under ett par sånna skor?? Idiotjag, kan komma med en sån idé ibland.. :) Haha

Mjukstart när vi spelar vuxna och disukterar allvarligheter.

Allvarligheterna tar slut..

Över till laktritsshots! Notera att drinkglasen aldrig är tomma, och det beror tyvärr inte på att vi inte drack..

Skål för fan! Notera rödnäsan, ju rödare desto fullare..

Gruppfoto, eller doufoto är väl mer rimligt!

För mycket sprit, för lite mat. Därför körde vi nattamat INNAN utgång..


Ps: Mina partybyxor har blivit för stora. Maddafakking shiiit.
Får väl kränga mer pommes!

Järngänget

Redan berusade, kommer gå sådär lugnt idag.. Dags för nästa shot och mer skitsnack. SKÅL!


HBG idag

Ska göra HBG osäkert idag/kväll. Vi har inte strukturerat upp någon plan än men kan tänka mig; skvaller, span, skitsnack, vin/sprit/cider/öl (man vet inte så noga). Jag och Stina, ett vinnande koncept!!!!!
Jobb imorgon, så får bli soffa hos Musti inatt   :D
Ska bara stryka skjorta och kostymbrallor tills imorgon sen är jag nästan på G.

Ska jag unna mig?

Ska jag unna mig en timmes tv-tittande nu kl 11.55? Det vill säga dubbelavsnitt av mitt älsklingsprogram Hem till gården! Skit i Vänner, Seinfeld, och Desperate Houswifes, vi har ju Emmerdale/Hem till gården! Maddafakking good shit..


Jag ger mig

Sängen nästa nu. Blev visst en del gjort till slut idag ändå.

*Träning
*Apoteket (fick dunderpiller för värken i handleden)
*Solning, både på riktigt och konstgjort
*Dusch
*Middag
*Bakning
*Besök hos Malle o Håkis
*Examenplugg
*"Läskig" film
*Dags för hemfärd
*Internetshopping

Kan ingen bara tipsa mig om en kanon modesida man kan handla på som jag inte vet om???

Står inte ut

Fan vad trist jag har. Trist trist trist!!!
Hade inte tackat nej till ett äventyr nu. Behöver lite stimulans!!!

Gårdagsångest

Fy fan vad lite jag fick gjort igår. Satt flitigt med datorn i knäet men att komma loss var sååå segt! Allt jag tänkte på var bara shopping och träning. Hade så gärna velat komma loss och dra och träna, men väl där hade jag bara fått dåligt samvete pga. skolarbetet som låg kvar här hemma! Känner bara kroppen förfalla och mår helkasst! Dessutom har jag en alldeles otrolig värk i handleden, inte hjälper alvedon och ipren får jag inte ta. Snälla bara ta in mig och släng mig på bordet så vi får det överstökat (Operation).

Ska snart börja med mina roliga Haldex Hyss igen, måste bara få tid. :)

På väg till röntgen. Tog även en instickare till Martini och Jennie på salongen. Hann med både skvaller och standard penissnack innan jag åkte vidare!  :)

Pelle var med! Men snart får han gå i ide och vänta på nästa vinter..

Världens bästa mamma kom med plugg-godis när jag satt i uterummet och deppade.

Ok, i påskas fick jag denna tröja av mina föräldrar. Dom tycker jag är lik lilla My när jag blir sur. Tog detta som en direkt förolämpning. Visst stämmer det inte??

Klarar hårfärgen!!

Scorett!

Med dom här skorna hade jag nog blivit en bättre människa. Så fina är dom!!!!!
Scorett, stl 38 om någon skulle envisas.. Tänk att dom nästan kunnat vara mina om vi slopat den där JÄVLA boten..


Visste ni att..

"Slogan" för BMW:s X6:a är Vild och Vacker
Porrigt om ni frågar mig!
Kom att tänka på det nu när jag låg och funderade i sängen, konstigt :)


Stryk ska dom ha!

Citat från det skalliga nyhetsankaret i TV3 för länge sen. Så fett när han sa det efter att ha berättat om två tjuvar som fått stryk av en pensionär.

Hur som helst så måste man driva på det svenska sega systemet när man tycker man har rätt om saker och ting. Och ni som känner mig vet att jag ALLTID har rätt.. Därför ska jag röntgas idag, så fan heller att jag tänker vänta till den 26e när jag har så ont i handleden.. Och därför ska jag överklaga min p-bot! :) Inga skyltar eller vägmärken var där på vägen. Visst att man inte får parkera på en huvudled, men är där parkeringsfickor utan angivelser för lastzon eller liknande så får man väl för fasiken det!

Jag tänker vara i krig med hela värden idag, och det känns utmärkt!
- Kan man så ska man

Dagens tack

Ok här har ni det.
Nya håret, tyvärr ingen ny person, samma sunkiga, osminkade, trötta och sura person som blev uppringd imorse. Hade bokat tid för färga håret i Malmö, kl 13.30, men sedan inser någon att mitt hår är megalångt, ringer och väcker mig och ber mig komma in tidigare - hejdå sängen. Därav mitt sunkiga utseende, våga inte döma mig! :) Satt i timmar och slingade med mörkt och ljust - supernöjd, men det kommer blekna fort, såntdär håller ju inte på mitt hår.

Lite mer jag, lite mindre bimbo blont, men fortfarande blondin - skulle bara vilja ha klippt det också! Men med tanke på p-boten som väntade mig därute får det vänta,
6oo spänn, TACK som fan!

P-boten firade jag med extrem underklädesshopping och en guldring på Burlöv Center. Har en kass vecka som det är redan, behöver inte en hel låda med bh:s som påminner mig om att jag har mindre bröst än typ någonsin. Detta firade jag därefter med te och min favvis, russin/solrosfrön - göder förmodligen inte brösten men något får man offra för ett nyttigare liv  :)










Hur känns det?

Det känns som att dö lite inombords..

Vet ni vad jag hatar?

Människor som ser sååå snälla ut. Och jag hatar människor som tycker om människor som ser sååå snälla ut.
"Såg du hennes nya kille? Han så såå snäll ut" (Exempelvis)
Amen come on, vem FAN vill se snäll ut? Vem vill att andra människor ska somna av blotta åsynen av dessa sååå snälla människor. Jag är inte snäll i onödan, jag har inget behov av att lära känna en person för att den ser sååå snäll ut. Spyr på snäll.

PS: Överlugn lördag med blogg, skolarbete, film och cv. Spyr för övrigt på det också.



Ridning idag - ont it rumpan imorgon

Cecilia fyller 25 idag - STORT GRATTIS favvis syrran!!!! Hoppas att du är nöjd med din dag! Detta firades bl.a. med ridning. Red som liten och gör det fortfarande ibland, på häst då.. ;) Så himla skönt att komma ut och rida i fint väder, borde verkligen göra det oftare. Dock är det fan hårt för mig att sitta på den hårda jävla sadeln. Är som bekant lite smått benig här och var och kände direkt att min rumpa skulle få böta för det här.


Shopping update

Har börjat med en ny grej. Slänger alla shoppingpåsar, även om dom kan komma till användning, syns inte finns inte. Lättare att glömma all onödig shopping då!
Kan rekomendera denna metod om man gillar att blunda och förneka..

Suddig som fan, mörk som fan. Men med tanke på kaoset i bakgrunden...
Bra som fan!

Har en thing för nitar för tillfället, givetvis guld - bling ska det va!

Håller benhårt på att magtröjatrenden ska våga sig till pussy-Sverige,
hålstickad beige till sommarvärmen känns som en bra idé.
Dock ingen bh - därav tvångströja posen.. Vem är nu en pussy?!

Multiringar med nitar - fantastiskt till armbanden och nitörhängena sedan innan.

Örhängen



Hejdå-tjejmiddag

Igår var det halvsorglig tjejmiddag arrangerad av Malin och Emelie. De åker nämligen till Spanien imorgon bitti på obestämd tid! Men bara halvsorgligt för stannar de länge så kommer jag minsann och hälsar på! :) Spanien får ta över dessa partydjur ett tag, för Tages orkar helt enkelt inte mer!!!
LYCKA TILL TJEJER!!! Kommer gå så jävla bra för er därnere  :)

Värdparet - Malin

Sällskapsresaren 2 - Emelie


Satsigt

Ursäkta dröjsmålet, jag har helt enkelt haft mycket intressantare saker för mig senaste dagarna, kan man så ska man - som jag brukar säga. Kanhända att jag vidareutvecklar det vid ett senare tillfälle.

Tills dess, tillåt mig offentliggöra ett mottaget sms: "Kuk är nog Guds bästa påhitt, efter mig förstås.." Jag är inte den som hänger ut folk, inga namn nämnda. Men visst är det ett härlig tankesätt, gillar det skarpt!



SMS

Fick ett sms igår av okänd avsändare.. Trodde det var Malle som fulade sig, men icke.

"Hej! Läget? tihi  "

Stina friskade sedan upp mitt minne, tydligen gav jag ut mitt nummer till någon som visste vad jag hette. I fyllan och villan gav jag ut mitt nummer i tron om att vi kanske kände varandra, och att jag bara var för full för att minnas det för tillfället. Men nu minns jag inte ens hur killen såg ut. Det kan vara han. Men som jag sa till Stina, har man kulor är det inte tillåtet att skriva "tihi", sorry men det går bara inte..

På schemat

Självplågarkväll i brasiliansk anda, hångelmusik och självrannsakan!






Haha hittar man den röda tråden??
Känns som att "sex" kanske är att slå huvudet på spiken..

Blandat


Blev i princip utrotad från hallen, 4 ynka par skor får jag ha framme åt gången, resten ska förvaras på valfri plats out of sight, fy fan.. Men i högarna hittade jag en hel del asfult som av en händelse lyckats överleva säsong efter säsong genom att gömma sig längst ner i hyllorna. Nu åker dom - in på vinden. Man vet aldrig när man behöver ett par asfula skor, vem vet, en vacker dag kanske dom fulaste av alla fula är vad som räddar mig från en våldtäkt? Förgriparen bara flyr fältet så fort han spanat in dom där äckliga hudfärgade, Woodstock inspirerade dojjorna!

Tänkte organisera resten såhär i lådor under sängen..

Ps: Jag älskar stora skjortor! Om det så kommer bli sommarens mesta ratade plagg ska jag envist hänga fast vid dom och älska dom villkorslöst.
Oversize skjortor är bra:
* när man vill ha på sig så lite som möjligt utan att se så oanständig ut som möjligt
* när man har ett stort behov av att stryka
* när man har opassligt håliga jeans, eller opassligt korta shorts
* när man vill kunna smälla upp den i en knut och bli sommrig

Glömde även slänga in mina nya safari-shorts i det där shoppinginlägget förra veckan..

Fest igår

Fest som fan. Fett som fan. All respekt åt Stina a.k.a. Musti som körde hårt på bilkörande och påskmust, fucking fett att hon hängde med upp och dansade på scenen med sitt fyllesvin till kompis.

Jag: Kom igen nu din feta, fula blonderade jävel
Musti: Eh du hon hörde nog det
Jag: Näää, inte alls.
Musti: Joo
Jag: Hmm vi kanske ska beställa där nere istället?

Lugn dag idag med 200 timmars mjukstart på soffan. Väntar på att Malleballe ska lägga upp bilder, jag glömde min satsiga kamera hemma - sorry. Otippad kväll är väl en mjuk omskrivning och summering va? Ligger i soffan nu och svär varje gång jag tänker på jobbet, förvisso bara 11-15 men vafan..

Kameran med stort K





Meganöjd

panik!!!

Min dator är totaldöd! Helt jävla stendöd och jag har en oavklarad backup som jag skulle genomfört för typ ett par månader sedan... SATAN! Panik. Jag hatar laptops...

Have 2 have

Ibland har dom inte ett skit, ibland hittar man fina saker där. Deras skor är inte så jäkla mycket att hänga i julgranen, därför är det kul nu när dom expanderat och man kan hitta annat där som är desto roligare!!


Samtal

Hej
Hej
Jag fick schemat över mina timmar idag
Ja?
Ja, vi ses till hösten säger jag bara
Oj, så mycket?
Ja
Hmm men då kanske jag bor i gbg
Ja, då ses vi till julen kanske
Hehe ja kanske det
Ha det fett
Du med
Hej

Ok, krydda med till julen! Men det blir inte mycket quality time när det är jobbrusch, men å andra sidan har jag inget emot att sakna honom. Hellre det än att överdosera och bara ses för att det ska va så.

Inköp

Här har ni lite smakprov på saker jag inhandlat senaste tiden, har även en guldpresent till mig själv, men den förtjänar fan ett inlägg för sig!!!
Nedan ser ni slimmade mörka jeans, svarta tygskor..


Vit body

Khakigrön stickad kofta

Navyrandig body

Foundationborste, vet ni hur mycket foundation man sparar på det?
Och mer hygieniskt..

Vita tygskor OBS!! Har ersatt båda paren med fina piffiga sidenband istället för tråkiga snören!

Här påbörjade jag min dag idag, hade på känn redan då att den skulle bli bra!

Drömjeans som jag köpte under min hetsrunda i stan! Love

RSS 2.0