Frissa, fika och gos

Efter en lite längre runda hos Jennie The Frillmaker för slingning av utväxt och toppning (en bra bit) drog jag till LA och hämtade upp Malle. Vi mysfikade som hon så fint beskrev det, och snackade EN MASSA! Alltid lika kul  :) Men tiden rusade iväg och vips så var alla affärerna stängda!! Väl hemma väntade syrran och bebis-Linnéa i tomtedräkt, så jäkla söt! Vi gosade och dansade till julmusik, sen blev hon gnuffig och dom fick åka hem.
Jag har bestämt mig för att absolut inte jobba imorgon. Istället ska jag strunta i allt vad LIA heter och ägna mig åt det absolut viktigaste som finns, sin släkt och sina vänner. Malin med det stora hjärtat, har inspirerat mig och det är fan på tiden, imorgon ska jag hem till mormor och morfar och försöka visa hur mycket dom betyder för mig.

Jag på väg mot Svalöv!


Frillmaker på hugget!

Sexy mama!

Haha Linnéa ser gigantisk ut i mina armar, men hon är inte så tung som man kan tro..

Idag:

* LIA arbetet - Fick mejl idag från vår LIA handledare. Hon kan dessvärre inte träffas förrän det är dags för LIA redovisningarna, dvs. när skitet ska vara klart och förhoppnigsvis godkänt. Nej tyvärr så får jag ställa mina frågor via mejl för hon hinner heller inte prata i telefon. Jag spyr på Aspero Kompetens, jävla skitskola!!!! Fan vilket jävla waist of time alltså, vilket skämt.
* Slinga håret
* Fika med malle
* Kolla julpynt in LA
* Skriva önskelista

Helgens bilder..

Åh nu har jag julpyntat och duschat av gårdagens äventyr (Ja, jag gick till jobb idag svettig och hårsprayig).
Sitter med datorn i knäet och tittar på Sunes Jul, skulle skriva en massa kul citat från igår men minns fan inte för tillfället! Ni som var där får gärna friska upp mitt minne.

Eftersom jag inte fick någon helbild på min outfit får jag knåpa ihop en mental picture. Det var dessa stövlar och jeans..

Men denna snygga topp nerstoppad i brallorna, svart med puffärmar, mm.

Dinner time!





Time to smoke.

Vem ser läskigast ut här då? Alla är lika illa om ni frågar mig!



Episod i garderoben på båten..
Jag försöker tränga mig ut från gareroben (packat med folk!!!) och in till dansgolvet men hamnar mitt i ett killgäng, Jag försöker tränga mig förbi och en kille flyttar på sin kropp, allt utom ett ben, som han låter vara kvar mellan mina..
Jag: Örk!
Han: Hehe, mmmm
Jag: NEJ ÖRK
Han: Nänä mmmmmm
Jag: Amen örk för fan
Han: Okej då.. Grabbar, släpp fram barbie!

Håll i hatten!

Gud vad kul det var igår, ska bli båten som fan hädanefter..
Jobbar nu och våndas med svullna och röda ögon, uppdaterar senare.

The irongang does Malmo

Yes indeed! Ikväll blir det reunion för gamla järngänget från högstadiet (på sätt och vis). Vi brukar ses, men sällan allihopa samtidigt. Vi ska hem till Ullis, numera Malmöit för tacos, sprit och skvaller för att sedan lunka (eller nej Martina KÖR) ner till Le Båt för partaj och dansellidans..
Här är vi som joinar!!


Alkis-Stina kallade vi henne förr i tiden, mest för att hon var typ motsatsen. Men det ska vi nog inte göra längre, tiderna har förändrats! Hon har dessutom en förmåga att alltid prata skit om folk som råkar befinna sig i närheten, exempelvis på tåg, buss, matsalar etc. Äh, hon har generellt dålig tajming på när man ska snacka och knipa, kan man summera det så?? :)

Ullis! Vi kan väl enas om att jag inte ens ska ta upp vad Ullis benämndes som en och annan gång! ;) Men lätt den lite mer extrema av oss??!!

Martina Godingen med nästan lika rå humor som mig, vi kan gotta oss i råheter en hel dag om det vill sig. Och Martina kryddar gärna det hela med ett evil-laugh från tåspetsarna.

Jennie Den mer internationella av oss som gärna omformulerar våra äventyr till engelska rubriker. "What the fuck är hennes fucking problem, oh my God somebody just kill that bitch!"

Mia är helt klart den lite mer mogna av oss. Hon är alltid så omtänksam, snäll och mycket klok!!! Dessutom himla kul på fyllan! :)

Jag. Jaha fan vad tråkigt det blev plötsligt.. Beskriva sig själv?? Hmm jag är väl det som behövs, behöver jag vara trög är jag det, extrem så är jag det, men oftast clown förmodar jag eftersom min brillijanta humor är oundviklig.

Fan fan fan

Varför kan jag inte sova?
För att jag sov lite middag idag?
För att jag vet att jag ska jobba imorgon?
För att jag vet att jag kommer få snorstressa imorogn pga. utgång i Malmö också? Har inte ens tänkt på kläder och sånt, imorgon har jag en timme på mig efter jobb innan vi ska dra..   :S
Eller är det helt enkelt för att du förmodligen inte behöver mig?

Godnatt som fan.

Skogsproblem!


Vi har ett stort problem här.. Det flyttade in en ny familj i C:s byggnad som tydligen tyckte att hallen/trapphuset/hissstationen behövde en ful grön blomma som de inte ville ha längre.. JÄTTEFÖRBJUDET! Dagenefter har någon dessutom satt en asful rullbricka under i aluminium, vart ska den rulla undrar man då? Nerförtrappjäveln tänker jag då. Bara att inse att Pandoras Ask har öppnats, EN rutten förbannad familj satte bollen i rullning. Och mycket riktigt...

Nu är där en jävla regnskog i hallen!! Fick ett varningssms precis inan jag kom, C fruktade väl en hjärtattack. Jag smider nu onda planer, när det blir mörkt tänker jag vattna dom med ättika och rengöringsmedel, sen ska dom dödens dö. C tycker jag är falsk och tantig, därför ska blåneka när växterna sakta sloknar och dör.
Men inombords ler jag stort.


Lulu Carter - Äntligen hemma

Jag känner verkligen att jag har genomskådat Lulu Carter i Äntligen Hemma. Kan hon inreda i mer än en stil?? "Idag hade jag tänkt mig ett Marockanskt tema." "Vi ska inreda i lite blandad stil med Marockanska influenser." "Idag hade jag tänkt mig något uppfriskande fräscht i en modern Marockansk stil!"
Hon flippade helt ut i sin blogg där hon hängde ut både hennes man och dennes älskarinna med namn och utseende. Kvinnan var dessutom barnläkare i Lund, proffsigt..
Hennes favoritsyssla är att i så många program som möjligt, visa att hon kan gå ner i split och bysta runt med djup urringning. Men jag kan tyvärr inte påstå att jag ogillar henne, jag tycker faktiskt ingenting, mer än att hon givetvis är lite småtöntig.
Bloggen hittar ni HÄR:


No walk in the park

Nej det är det fan inte! Och det hade jag inte förväntat mig, men tungt, det är det absolut!!
Man tror kanske att det är glassigt "åh sitta hemma och pilla med eget företag 7 veckor.." Men shit säger jag bara, man går upp varje morgon, läser faktaböcker, konkurrentsurfar på nätet, skriver budgetar och formulerar texter som ska lämnas in.. Flera timmar om dagen varje dag. Förstår ni att man spyr på det nu? Förstår ni att ett minustecken i likviditetsbudgeten kan trolla fram en tår i ögonvrån? Att en försvunnen siffra i word kan göra mig galen. Man kommer inte ifrån det, hela företaget ligger där i datorn och hånskrattar och ropar på en och vill ha uppmärksamhet varje minut man inte är där! Puh - jag har blivit mamma - till ett företag.

(Sitter även nu och pillar med det relativt oönskade barnet)




Bildjakt i arkivet - 3

Fotograf: Jan V. - Jarikborg - Juni 2009


Jag älskar julen

Älska är ett starkt ord som jag sällan använder, men jag ÄLSKAR julen!
Jag älskar att julbaka med familjen.
Jag älskar att ge bort julklappar.
Jag älskar att mysa med kille och stora släkten till en julfilm!
Det är inte precis en singel-årstid.. Nej fy, mys och pussar och lussekatter och vinglögg ska det vara..


Monster mat och tuttkorv

Aaah, har varit kass på blogga idag. Men titta på detta.
Spana in denna läskiga ugnskyckling!! Ser ni bubblorna på varsin sida om "hålet" ser ut som en pittögd elaking som ler!! Men tack vare potatismos och fantastisk hemmalagad rödvin/ost-sås så glömde vi det under middagens gång..



Det har även förekommit tuttkorv.. C tyckte det var jätteroligt, och lade dom på min tallrik, det liknar ett par asymmetriska bröst! Tur man inte har korvtuttar alltså..


Screwed over by Tradera..

Som jag längtat, och som jag tjatat..
Tjatat på pappa eftersom jag inte själv har ett konto där.
Och bevakat och lagt maxpris.
Vad händer?? Jo jag loosar fett! Priset höjdes med 200 kr inom loppet av 1 minut, sista minuten.. Jag har sorg. Men har också en plan, morfar-jägare heter den.


Bapelsin reklam.

Har ni hört den reklamen om dåliga förlorare på radion?
"Nämn tre frukter på b, aaah det är svårt de.."
"Hmm ja den var svåår, banan."
Etc, etc..
Till sist blir ungen sur och skriker, "Jamen bapelsin då GUBBJÄVEL!"

Nu till min fråga.. Kan du slänga fram tre frukter som börjar på B?????


Norge - Haa de!

Ojojoj vilken helg. Hur kul som helst, mest tack vare Linda!!
Spleningen gick bra och det var full publik, ja både berusad och fullsatt om ni förstår.

Helgens citat:
L: "Jag måste gå hem nu!" (Vi låg på hotellrum i NORGE!)
E: "Han är ingen utlänning, han är garanterat svensk" (Vi befann oss i NORGE!)

Flyget.

Skjutsen till spelningen..                                       

A girls dream-makeupmirrors!

Alltså Linda är bara SÅ himla snygg!!              

Frilla och smink strax innan.

Försök till snyggpose i sängen inför ett mms.

Jag och Linda (lite Jocke) med fet efterfest på hotellet haha!

Frukostdags!!   Spana in all vår mat, hehe..                                           

Oslo airport shopping.

L dansar en svängom med tröjan!

Grattis på namnsdagen Elisabeth!

Elisabeth mugg:
"Elisabet betyder "Gud är fullkomlig", men man tror förstås gärna att hon också är det. Det tror hon förresten själv. Egensinnig het och häftig går hon egna vägar. Snar att ta ställning och lätt att visa medkänsla har hon ett mycket gott hjärta."

Kan det ordagrant från en mugg jag hade i mellanstadiet.
Queen Elisabeth

Packat.

Nu har jag packat allt och ska snart sticka till C, blir upphämtad där imorgon. Helt sick, var nyss inne på face och det visar sig att den lördagen (28e) när jag ska ut på båten, ska min gamla dansskola uppträda med någon form av smyckevisning, hur sjukt är inte det??

Dag 4, KAN vara 5..

Jodå, är inne på dag 4 (eller 5) på att inte tvätta håret! Allt som behövs är fan hårspray och torrschampo. Visst det kan lukta lite funky, och man ska helst inte låta någon ta i det, eftersom jag lade ner att borsta det på dag 2, men tänk vilket besvär man slipper med att tvätta och torka, nice!!

Ps: Notera att jag blivit lite brun/gulare.


Slutsats..

Vet ni vad jag kom fram till för någon vecka sen? Att dom som alltid vill göra något med sitt utseende, är dom som aldrig är nöjda med sig själva så som dom är. Och det måste vara jobbigt, man vet ju själv hur rastlös man blir om man får en fix idé ibland som verkar kul. Men för tillfället är jag nöjd som jag är, lagom fejkgul, lagom smal, lagom glad och lagom otränad haha! Vädret har gjort mig till en liten latmask, jag vill bara ligga inne och låta alla muskler falla och bli en slapp jävel, nej jag VILL ju inte bli slapp.. Men så blir det när man inte tränar slapp eller tjock, eller både och om man har otur, vet inte vilket som är värst.




Stolt

Ni vet tentan jag hade förra veckan som jag missat då jag var sjuk för ca 1 år sedan?
Fick VG på den!! Stränge-Hans begär över 90% för ett VG, (de andra brukar nog sätta 75%), inte konstigt man är stolt nu.

Helvete vad jag vill shoppa!!

Jag vill ha en massa byxor, tröjor, skor och smycken.
Jag vill bli svinrik oavsett på vad och kunna göra allt det jag vill.

Lekte med tanken

Att "Ta ledigt" idag.. Bara nöjessurfa, äta en massa skitmat och vara allämnt lökig. Men så fungerar det ju inte. Har inte ens startat företaget rent finansiellt men ändå känner jag en sån press hela tiden, varje helgdag, sen kväll eller varje gång jag sitter och gör annat på datorn tänker jag: "Varför jobbar jag inte på företaget istället??" Ledig tid blir istället skuldkänsle-tid, men det är väl bara till att vänja sig!   :)

Lyckorus och tidspress

Man inbillar sig att man ska hinna med så mycket nu när jag i huvudsak jobbar hemma hela dagarna. Men icke! Idag for jag in till Malmö och övade in låtar och lite steg med Linda, vi åker ju till Oslo på fredag! Ska bli kul, men vi båda två hoppas på varmare breddgrader nästa gig! Så fram tills på fredag spelas bara en skiva i bilen vart jag än åker, jag sjunger för full hals, gör rörelser och ser förmodligen inte klok ut om man skulle råka titta in..

Nästa vecka SKA jag bara hinna fika med Malle också, SKA! Vi har ju en massa skvaller och uppdateringar att ta igen nu när man inte ses i skolan varje dag!!

Impulsiv shopping feber fick jag också idag, kolla här:
Jag och C på väg till nova. URGULLIGA Linda gav mig ultra dark brun-utan-sol inför fredagen, tack!

Nytt: T-shirtklänning med paljett och lårhöga stövlar - aahhh så glad!

Nytt: Närbild på all fin paljett, och 2 långärmade t-shirts, vit och svart. + boots i profil.

Morgondask

Mmmm, väckarklockan ringer, mobilen spelar en melodi för att jag ska vakna.. Såå skönt att ligga och dra sig lite, mysa under ett varmt täcke och och bara njuuta. Snart dags att sträcka sig efter mobilen, trycka på snooze, jaja, snaaart..
DASK!!
En morgonvarm stor manshand slängs medvetet på min rygg med ett ljudligt dask.
Eh, okej I get the picture. Väntar inte med att stänga av mobilen, gör det nu, direkt, NU!


Hångelrock

Take It on The Run - REO Speedwagon

Hångla som fan!!



Stina!!!

Är det så att du har den där bilden på mig och Christian på Arom den 20/1 2007?
Mingelsidan som hade den finns inte kvar!!
Hade varit roligt.. Vet ni att jag och Christian har mötts innan. Innan vi lustigt nog "återförenades" detta året?
Vi fyllehånglade och flört-smsade lite 2007 frös ihjäl i januari, hade varit roligt med den bilden när vi står "sked" och tittar lurigt med horny-eyes rätt in i mingelkameran..

Godmiddag

Var uppe tidigt idag, och har precis avslutat min Hem till gården - paus. I love that shit!! Dagens bästa citat: Ni får inte fängsla mig, jag kommer bli flatmat! Haha


Spela inte snäll

Nej gör inte det, JAG ska i alla falla aldrig göra det igen, kommer inte snällheten naturligt så låt den vara.

Upprymd som man var då klockan slog tre och jag fick lämna jobb, fick jag för mig att vara sådär fjäsk-trevlig mot mina kollegor. Vi skulle ju åndå inte ses på 2 veckor och "det kan jag väl bjuda på" tänkte jag i min upprymdhet och dumhet. Jag gick mot Nils och halvhojta lite klämkäckt: "Nejdå Nils, tack för den här helgen!" Han vänder sig om och ser missnöjd och sträng ut som vanligt... Med telefonen i högsta hugg, inte såg väl jag med mitt glad-öga att han satt i samtal med en kund!

Gick fram till John och sa, "Heeejdå John, vi ses och hörs, ha det bra!" Han tittade småhäpet upp på mig och mumlade ett "Hrm ja vi ses om 2 veckor!"
Skam, skam skam!!! Varför skulle jag krydda?! Vaddå vi ses och hörs? Var fan kom det ifrån? Det är ju en kompis-mening inte kollega på ett fisförnämt jobb-mening! Aaaah, nu blev han säkert skidd, med tanke på att han numera har barn med tjejen som hade mitt jobb innan, han tror väl att jag hoppas på en repris, what the fuck´s up med vi ses och hörs??? Fy fan för mig..


Nästan så jag förtjänar ett tax-öde.

Trött

Åh, nu är jag hemma ifrån jobb, så jävla trött och sätter mig rätt ner i en massa skolarbete uöörk!..
Läst Malles blogg nyss och blir så irriterad, varför kan folk inte glädjas åt varandra? Varför kan man inte bjuda på det och stötta och heja på när något positivt händer i en annans liv.. Finns faktiskt många exempel på det när man tänker efter.. Nej jag hoppas fan ni får en svettig och härlig semester, med en massa kärlek och bruna pigment! Heja Thailand!!

Bitterfitta med efterskalv..2

Nu är hon igång igen. Efterskalv sedan några veckor tillbaks denna gången. Fick en kommentar vad gäller min vikt. Garanterat inte av någon som läser denna blogg eller någon av mina närmare bekanta så sitt nu inte därhemma och bli nervig om vi någon gång skojat om det eller om du någon gång sagt något, nej så är det inte!  :)

"Ojdå, du har visst gått ner i vikt. Nu börjat det bli lite väl tycker jag" Efter detta får jag en hastig men allvarlig blick från en person som ser ut att ha drabbats av mormorvisdom, ni vet när man lutar huvudet neråt för att se över glasögonen och yttra något ytterst vist.

Ooookej. Fine - jag har nästan slutat äta godis och kakor. Varför? Det ska ni egentligen skita fullständigt i men eftersom jag förmodar att ni kommer kräva förklaring för att vara på min sida så är det pga mitt hjärttillstånd som ger mig mycket hjärtklapningar vid bl.a. sockerintag. Och visst har det resulterat i något minuskilo.

Efterskalv: WTF!! Skulle jag EVER få säga till någon "Du nu har du nog blivit lite väl fet" nej aldrig. Det hade blivit ett jävla liv. Detta är inte rättvist. Vem fan är Du att klaga på min kropp för att jag inte äter godis. Är det jag som har ätstöringar som befriar min kropp från ett sötsug-beroende och tillsatta kemikalier. Eller är det Du som har ätstöringar? Blekfeta, småmulliga Du som proppar i dig och inte blir av med skuldkänslorna förrän du kan kommentera en smal eller till coh med spinkig person.
Vill Du kunna tänka " Hellre lite extra kurvor än att vara sådär äckligt benig" Vem är det då som har problem? Den relativt normalnyttiga personen som bara avsagt sig godis, eller den som frossar och sedan lägger sin börda på andra i form av tråkningar?

Jag vet att du inte sa det på ett elakt sätt. Eller att du ens reflekterat över att jag blir sur. Jag har INTE komplex över min vikt. Får jag bestämma vill jag väga såhär resten av livet, det är inte det, du sårar inte mig. MEN då ska jag också få kalla någon för lite väl tjock, eller övermullig som om det vore världens mest självklara kommentar.
Det är allt jag begär.

(Jag tycker att alla ska få vara som dom vill vara och är, INKLUSIVE jag.)

Youtube klipp - nu fattar jag!

Ni måste lyssna på denna, och ni ska vara sååå tacksamma för att jag överhuvudtaget vill dela med mig.. För denna låten är min och den är jag.
Ge den en chans, lyssna fram till 1.00.
Sen kan ni vara ofattbara och rata den om så önskas.


Analt

Jag skulle nog behöva något analt, inte för att jag känner något kraftigt behov utav det direkt, utan för att jag helt enkelt plågas av smärtor. Och sedan tidigare snowboardäventyr på högstadiet vet jag att det läkare gör för att rätta till en tilltuffsad svanskota är att gå in analt och trycka till den. Tro nu inte att jag tillåtit detta, nej jag bangade och härdade ut den gången, att man sen fick pikar i skolan det fick man liksom härda ut det med.
"Ööh duuu! Vad har du gjort på sportlovet eftersom du har svårt för att sitta ner va? Man skulle ju kunna tro att du varit med mig!" Jättekul Markus E.
Eller "Jasså ont i svansen sa du? Jag kan gå in och fixa den" Fantastiskt snällt Freddie men nej tack.
Nej, fan om man nu tvunget skulle få besök där borde det åtminstonde vara av fri vilja eller av någon annan positiv anledning. Men fan alltså vad ont jag har i svanskotan gammal-tant-varning på det, what to do??


Talessätt om trögisar

Man skulle kunna kalla detta för en uppföljare. För innan har jag skrivit talessätt om tröga eller korkade personer och här kommer då del två. (Ni vet, som ex. hissen går inte ända upp.)

*Alltså där är nog inte skottat ända fram..

*Hmm, ostskivan har nog åkt av mackan..

Hur coolt är inte det, va?, att säga så, hur coolt är inte det?!

Ps: Här är jag, och jag kan garantera att jag har alla besticken i lådan!


Kräftmiddag

Idag ska vi lyxa till det och ha en mini-kräftskiva med kräftor, räkor, crabsticks, ägg, majonäs och baguetter!! Mmm..



Sedan ska jag påbörja den djävulska spraytan-kuren, och få en härligt gyllenGUL färg till den 20:e när vi har spelning haha! Linda är alltid så Snygg och brun, och så kommer jag, blekfisen. Skumt ändå, vi är lika mycket kroater både två, och så fick inte jag ett endaste brunt pigment. Men som en sa till mig en gång, man kan inte bara ha brun choklad, vissa måste vara vita också, och det är faktiskt också gott.. Hahaha!


Uppdatering sedan igår.

Glömde ju nämna att vi var ute och åt igår, jag, C, mamma, pappa, lillebror och hans tjej. Vi stack in till Lund för att äta på min farbrors restaurang, och innan det tog vi en liten snabbtur i stan för att kika lite julklappar.
Pappa med sin sedvanliga tur parkerande sen mitt vid Clemenstorget på en halvtimmesparkering, jag grinade elakt och sa att han skulle få ångra det men givetvis inte.. Neejdå, 2 timmar senare gick vi ut och givetvis lyste p-boten med sin frånvaro.. Jaja, alla kan inte ha sån tur. När jag känner mig rolig och peppad ska jag berätta om den gången jag fick en p-bot, men inte nu.

Nu jävlar ska jag jobba vidare.

Tenta, shopping och middag

Idag är jag helt slut efter födelsedagsbakande, födelsedagsfjäsk och föedelsedagsmiddag med gäster. Men kul var det! Upp tidigt denna rysliga dag för en tenta, gick nog bra, helt okej och kanske bättre. Stack sedan till (häng med nu) Jägerso Center - Burlöv - NetonNet - BUrlöv - Center Syd. Yes, i den ordningen, jäkla spring, men fick också med mig ett och annat hem! Bland annat C:s presenter som jag nog ska ge imorgon, spännande!
Inköp:
Presenter - jättehemliga änsålänge!

Klänning till bebis-Linnéa och kjol till mig.

Gullig och störtful sparbössa på Åhlens.

Spets panites..

Och present till mig själv kan man väl säga..
Eller gemensam??    :)

Urk och plugg

Plugg plugg plugg.... Spyr snart på det!
Var som tur är uppe tidigt och bakade scones, NÅGON fyller ju år idag!!
Så nu är jag laddad och redo för lite pappersarbete, jippi som fan....

Menssvettningar och citronvatten

Var iväg idag och letade present till C. Sååå jobbigt, mensvärk och allmän ångest över presentletandet och "What if??" i baktankarna.. Tänk om jag inte hittar något, eller ännu värre. Tänk om han inte gillar det! Det värsta jag vet är att behöva lämna tillbaka presenter.
Bara av att försöka välja gratulationskort blev jag helsvettig. Och det blev inte bättre av att en klämkäck kille stod i kassan och skulle spela Allan-Ballan (haha askul att säga allan-ballan vem kom på det egentligen!?).

Han: Hittar du ibland alla våra kort??
Jag: Njae det är ganska många.
Han: Ja jag vet, sjuukt mycket!!!
Jag: Mm.
Han: Äh, du har ju tid på dig, vi har öppet till 8.
Jag: Jag har INGA planer på att behöva leta så länge, ska dra snart.
Han: Oh tänk om jag också kunde dra snart (drömmer sig bort och suckar) gööööött.
Han: Jasså det blev det kortet? Fan va gött alltså.
Jag: (Betalar..)
Han: Hejdå, ha det nice. Ta hand om dig!!!
Jag. Ehh hejdå.



Nu sitter jag här med en "halv" present, får en del på morgonen men resten får vi hämta ihopa under dagen. Resten av kvällen ska jag plugga inför provet på onsdag, var sjuk när vi hade en tenta i skolan och nu måste den göras!! Isvatten med citron är fantastiskt, i dessa mens-tider är jag sjukt sötsugen, men tydligen ska citron göra att magsäcken drar ihop sig. Skönt att slippa behöva sitta och tugga på något heeeela tiden!




Mardröm

-Usch Christian, jag hade en sån hemsk mardröm om dig inatt.
-Mhm.
-Drömmer aldrig du mardrömmar?
-Nej.
-Åh, jag gör alltid det.
-Bara för att du är kvinna.

Romantik??

C fyller år på tisdag!! Jag trodde jag skulle vara porrig och beställa hem underkläder, ja det ska jag göra i alla fall. Men nu råkar det vara så att hans födelsedag infaller på en högst opassande vecka i månaden. Grattis för fan.., men hott stuff lär det inte bli.. Trist.

Aaah har tusen ideér om present, tusen och inga.


Fars dag

Grattis på fars dag!
Världens bästa pappa med det allra största hjärtat, ingen annan är som du.
Gränslös kärlek och överväldigande omtanke.

Nu ska vi snart fika - Pappa väljer förstås.

Lördag i LA

Igår var vi hos Mia och Martin i Landskrona. Det är så kul med Mia och Martin, för dom är jättelika!! Man hade kunnat tro att dom är tvillningar, men det är dom inte, dom är ett par, och det hade inte varit okej om dom varit tvillingar. Nej, då hade jag faktiskt sagt ifrån, satt ner foten liksom! Stopp och belägg, i LAGENS namn faktiskt.
Tänk sen om/när de får barn, barnen kommer vara jättelika dom båda två, ehh och det är inte andras barn?? Äh, ni fattar.
Vi förfestade iaf hemma hos dom och stack sen ner till stan, där jag träffade Malle (A) Balle Cooling, fan det var länge sen!! Vi är så himla kul. Igår var Malin kankse lite mer rolig än mig, men jag ska ta igen det som fan nästa gång, jag ska vara så rolig att jag knappt överlever min egen rolighet!! Så snart får jag väl börja plugga skämt och fula miner, prestationsångest!!

Infälld bild på Malin, var ej snabb nog med kameran igår, och Malle hon är snabb hon. Ojojoj, jag hade inte en chans!

Jag - i lugg och leopard.

Le Preparty (om man nu säger så)

Martin och Jennie. Jennie utan sin pluta-med-läpparna-och-ge-stora-ögon-poseen! Jennie liknar lite en katt när hon gör så, en snygg katt. Som vissa av er vet så jämför jag ALLA personer jag träffar med djur. Måste ha ett djur till varje person liksom, men två får lov att vara samma djur. Annars är det ju omöjligt. Många liknar ju katter liksom. Tur för Jennie att jag gillar katter, mjjauu.

Det originella och inte alls förutsägbara partytricket av Stina. Stina hon spinner däremot som en katt när Jennie hetsar och trissar henne till att ställa upp på en vighetsshow.

Helt Off - Säg som det e

Säg som det e säg som det e
sluta mörka och säg som det e
ärligt folk förtjänar väl det
säg som det e som det e
säg som det e säg som det e
sluta mörka och säg som det e
ärligt folk förtjänar väl det
ja kom igen man, vad händer med det??

Jäkla nice söndagsmusik.


Cowgirl slash Skogshuggare

Här har vi då den nya skjortan från "Burre", tillsammans med de nya träörhängena och matchande trähalsband som Skogshuggare Bettan själv karvat ut..  Moahaha!
Tillsammans med flätorna är ensemblen fulländad!
Cowgirl/skogshuggare eller en gammal hederlig hillbilly,
what you want is what I am baby.



Minutfärskt citat i diskussion om utvalda till fjällen-resan:

Jag: Fast jag vet inte vad jag tycker om honom alltså..
C: Who cares. You´re just along for the Fucking ride. Bokstavligt talat.

Mållös.

In my thoughts..

Här kör jag omkring och tänker på.....


Dessa stövlarna! Åååh! Ska jag, va?, ska jag? Som Stina brukar säga..


Men sen tänker man.. Skidsemester, presenter, julklappar, övrig shopping..
Men vafan, ska jag, va?, ska jag?.
Suger fett att fraktafan går på nästan en hundring, jag menar hur mycket kan en sliten brevduva kosta??

Bitterfitta med efterskalv..

Yes, det är jag det. Den eviga bitterfittan som nu får ett efterskalv som legat och pyrt under ytan sedan typ 3 månader tillbaka. Vadan utlöste detta hemska utbrott? Jo ett samtal med en klasskompis om världens sämsta programledare- Skavlan!!

Jag: Hörde ni vad handär Skavlan frågade Jay-Z igår?? Jag menar har man Jay-Z i studion kan man väl för fan komma med bättre frågor än vem av han och Beyonce som tar notan när dom ätit, eller om han är en mansgris?! Jag satt för fan hemma i soffan och skämdes å Sveriges vägnar!
Klasskamrat: Ähmen vaddå rå? Skavlan han har jue fått pris för bästa programledare och fått jättebra kritik.



Efterskalvet: Ja och??? Så jävla mesigt sagt! Har man nu ingen egen åsikt. Ooh han har fått pris, det är nog bäst jag säger att han visst är bra, eh nää.
Jäkla göteborgare som kommer ner här och fular sig med vår dialekt och tror sig vara så mycket mer sofistikerad och kultiverad? Varför, för att GBG ligger en pinne över Malmö i Sveriges största städer? Är det motivering nog? Är det lämpligt att imitera skånskan på ett fult sätt och göra sig rolig över den när du är här nere?
Don´t forget.
Här i Skåne är det du som är utbölingen fröken GBG.

(Är faktiskt inte irriterad längre, det gick över när jag fick agera ut här. Men håller ni inte med?? Och om hon mot förmodan läser detta kan man ju se det som en tankeställare och en pekpil i rätt riktning vad gäller att inte pissa på andras kulturer även om det bara rör sig inom Sveriges gränser)



Budgetsjukan..

Hur kunde detta hända mig, jag som haaatar budgetar. Grr varför gav jag mig in på detta. Reslutatsbudget och Likviditetsbudget står på schemat resten av veckan... Får väl in till skolan imorgon och be min man Jonas om hjälp. Hehe nu skulle du hjälpt mig LIKVI!! Malle vi vet vem vi menar va??? Hehe.


Underbar dag

Idag känns det bra, tack vare C har jag fått en massa gjort idag och mer ska det väl bli ikväll. Men nu håller jag en paus och bara njuter. Här småsnöar det och "riktiga" Peter Pan går på svt1, åh så härligt! Börjar längta till vintersemester, men först på listan står nog fan att byta till vinterdäck, får nog göra det ikväll.
Nu undrar ni säkert om jag verkligen kan byta däck själv? Klart jag kan! Även om jag föredrar att pappa gör det..

Och Malle-F-Cooling: Vi kan ses redan nästa vecka om du känner för det!! Saknar dig med, får definitivt bli en fika på Ebbas  ;)  och span efter han den där pågaspolingen, haha!!

Nu ska jag snart hem och återgå till mitt icke-sambo-liv. Allt känns så bra för tillfället.


Goder afton

Usch, tung i locken, ögonlocken. Har minsann hunnit med både skoljobb och Burran idag (coolt slang för Burlöv Center).. Blev som vanligt en del shopping, lägger upp lite bilder imorgon. Just nu ligger jag här och funderar över min önskelista till julafton, ska faktiskt börja skriva på den så snart jag får tid! Har förhoppningsvis även lyckats lura i C att man som par ska ge sin tjej en nyårspresent! Det kan jag tycka skulle sitta fint där uppe i fjällen på nyårsafton. Då tittar han skeptiskt på mig och säger: "Varför ska du få present och inte jag? Du gillar ju inte ens nyårsafton!" Desto större anledning att ge mig en present då - Tycker jag..   :)

Sug Patt - God Natt

Framme! (försenat inlägg pga tekniskt fel)

Igår jobbade jag med företaget hela dagen. Fick boken från Redaktionen och ska börja läsa nu snart. Efter en middag hos farmor stack jag till C, nya skorna dom fick hänga me`! (Rimmar, jättekul av mig)
Nu bär det av till Burlöv Center för en brunch och lite strövande, sedan blir det hem igen för hårt arbete väntar hela eftermiddagen framför datorn!


Helgen

Som sagt så var det en vit helg. I lördags stannade jag hemma heela dagen och bara småpillade med lite allt möjligt. Solen sken och på kvällskvisten letade jag fram dunjackan och så gick vi ut i trädgården för att göra upp en brasa. Jo, brasa. Vi har en ganska stor trädgård, och i den en skogsdunge där vi slänger ihop en brasa och grillar lite allt möjligt när vädret tillåter. Lite skogskänsla sådär mitt inne i villakvarteret. Mina föräldrar tillhör den skara som tycker att trädgårdsarbete utöver gräsklippning och klippa häckar är bortkastad tid. Förutom framsidan (för att inte göra grannarna galna) så har vi inte mycket till rosenbuskar och trädgårdsanlägging.   :)

Här har vi den planerat vilda skogsdungen, proffsigt anlagd för att se ovårdad och skogig ut, eller??!!

"Elda i busken" som vi brukar kalla det när vi eldar där ute.

Såhär jäkla galen såg jag ut när jag skulle samla upp luggen för en sminktvätt.
Ville inte att vattnet skulle komma i håret och då kan man ibland se ut såhär, inget konstigt med det, eller??!!

Nyår i fjällen

Ingen avskyr nyår så mycket som jag! Fantastiskt överskattat och oftast fullproppat av förväntningar som aldrig infrias.. Därför hakar jag mer än gärna på C:s idé om att göra om nyår till en vecka i fjällen med släkt och vänner. Visserligen lär jag inte undkomma nyårsmiddagen ute på någon restaurang, men i värsta fall kan jag ju spela sjuk, om jag verkligen känner för att ge nyår fingret. Men å andra sidan är det kanske jättedumt att ge nyår fingret.. I värsta fall ger nyår mig finger sen i kommande 365 dagar! Nu ska det vara bokat och klart, gött med 2 skidsemestrar, sa ju att jag ville ha det! Förena värmande sprit med frisk luft, mysiga kvällar vid brasan och sportande på dagarna som avslutas med afterski som mjukar upp knäna innan hemfärd.


Konverastion

Nils: Jo så att hon ångrade sig jättemycket när värkarna väl kom berättade han.
John: Usch ja det är fan hårt.
Jag: Ja man hinner nog ångra sig både en och två gånger innan den ploppar ut.
Nils mumlar: Äh, bättre att du tar den i munnen då.
Jag: Va?? Vad sa han?
John: Fråga inte.
Nils: Hörde du inte?
Jag: Nej..
Nils: Jag säger det inte igen. Men jag kan visa....

Bildjakt i arkivet - 2

Fotograf: Afredo C. - Höst 2008



RSS 2.0