Lite kort om dagen

Imorgon börjar jag skolan igen, känns sådär.. Jag vill bara bli klar och plugga vidare, eller starta upp något och komma igång!!
Idag har vi haft gäster och stormiddag, mamma fyller ju år. Visst ser det mysigt ut? Speciellt när man klämmer in lite mindre barn, blir så gosigt! Blev fika med allihopa och jag gjorde minsann både marängtårta och muffins, gott!



Rolig sak. Stod i köket precis och kände att jag hade något i munnen, ni vet något sådär litet litet som man bara spottar ut i all hemlighet och hoppas att det inte ska landa på något som ska ätas, eller ätas med, det är ju så litet att man inte besvärar sig att slänga det där man egentligen borde. Men mitt när jag stod där i min ensamhet och spottade lite diskret så dyker min lillebror upp mitt i skottlinjen! Han tittar skumt på mig och säger, "vafaaan" och spottar (mest med ljud) tillbaka! Så jävla roligt! Lycka till sen med att förklara att grundtanken inte var att spotta på honom :)

Idag

Idag fyller vår älskade mamma år, GRATTIS mammi!!

De här fin fina skorna fick hon av oss, barnatrion.. :)


Tomt men lite skönt.

Här sitter man helt själv hemma medan hela familjen är ute på sina olika äventyr. Så jag tänker i all hemlighet göra en halv sats negerbulle-smet, och jag tänker fullständigt skita i att rulla dom utan bara äta direkt ur skålen, så gott och så svinigt! Och det jag inte orkar, det tänker jag längta efter hela natten och äta när jag vaknar. :) Imorgon blir det följaktligen en självförvållad springtur..



Trötter, men mest i fötter..

Fy fan alltså, kom hem nu och insåg hur trött jag var. Spelningen blev försenad så vi kom inte hem förrän vid tre imorse. Väl tillbaka sedan var man lagom speedad så C offrade sig och stannade uppe och hyrde hem Män som hatar kvinnor :) - men lite besviken på filmen! Gick och la oss vid fem och kom upp ganska tidigt.
Mina fötter värker som efter värsta festnatten, tiden går fort när man är på scen, men i själva verket är 40 minuter ändå 40 jobbiga minuter när man ska prestera, jag tror att jag spänner mig omedvetet av nervositet och dagen efter känns det hyfsat mörbultat. Men fan vad roligt det var igår. Alltid kul att skoja och snacka skit med Linda, och skämta lite om "the olides"! :)
Fotade typ ingenting igår, bara för att det blev så stressat till slut, men hade ändå inte lagt ut det här tror jag. Lite privacy är aldrig fel, jag försöker verkligen att inte hänga ut folk här. Så om ni är med på någon bild och inte vill vara det - snälla hojta!


Jag innan, fräsch och lockig.

Drivers talk på vägen hem. "Tjejer, alltså era blixtar från kamerorna stör nog när han kör"
Ooops haha, men smartare än så är man inte 3 på natten, vi skyller på det va?

Jag: tired-face. L: sad-face.


Fest-citat (fredag)

Hyfsat full (och i grunden ganska "rå" i snacket) kille på festen som skulle förklara hur hans mobil gick isönder.
"Jag satt då på dass och skulle göra ja, inte kissa om man säger som så. (Ja vi fattar, tänkte jag då) Ja jag skulle ju skiiita! (Tack för infon vi fattade det) Och när jag är helt klar och ska spola så ringer det i fickan. Det är en sån där vikbar telefon och jag drar upp den och råkar ösa ner den i toan. Mitt bland allt.... ja ni vet (Jo tack vi fattar nu också) skiiiit! (Oh my God inte igen) Ja sen får jag ju fiska upp den och skölja av den. (Ok all avföring sköljs bort, got it) Så all skiiit försvinner. Jag torkar den med den funkar inte."
Hahaha! Det var så jäkla roligt, han började liksom med att censurera, och sen, precis som att han inte kan hålla sig slänger han in ett skiiit i varje mening! Jättekul.. :)

Haldex-hyss 4

Personalfest.
Jodå en kväll så vankades det minsann personalfest för hela avdelningen vi var på (dvs fler än bara vi 12). Vi ungdomar skapade då ett "barnbord" där vi höll till och såg till att vara generöst förfriskade med rött vin, vitt vin och all annan alkohol som inte var vin. Efter middagen drog de flesta vidare mot en pub och det var där allt hände. På Malins pigga uppmaning och manipulering övertalades jag till att dansa med chefen haha! Och efter att han och de flesta andra äldre kapitulerat  och insett att de aldrig skulle överleva en festnatt med oss hårdingar så flyttade vi bord och stolar omilt åt sidorna och skapade ett eget Haldex-dansgolv. Inne i dimman fick jag plötsligt för mig att jag var Queen on the dancefloor och började svinga kraftigt och brett med mina jättelånga armar. Sedan ser jag (i slowmotion) en ljusanordning med levande ljus, järnsmide och glas svinga bort från sin trygga plats på väggen och flyga ner i en krashlanding på dansgolvet. Kaos, glas och stearin på möbler och golv. Emot mig traskar en uppenbart förbannad servitör med kvast, jag ser oförstående på den sura mannen och pekar med högsta trovärdighet mot min bästis Stina. Min blick säger: Ursäkta min kompis, hon är full. Jag skäms för att säga det men det var HON som gjorde det. Har för mig att Stina sen fick en sur "städa upp för fan" blick efter det.
Haha, ni kan kalla mig Judas, schysst att bara sälja ut sin bäste kompis, DET VAR JU JAG!!

Hur kunde jag?

Hur fasiken kunde jag? Jag som lovat mig själv att blogga flitigt varje dag, och så bara flyger fredagen iväg utan ett endaste uselt inlägg, fy fan för mig! Igår spenderade jag nästintill hela dagen med att vara ovän med någon. Som tur var gick det över frammåt kvällskvisten och senare stack jag och C på lite fest. Har så jäkla fett citat från gårdagen som jag ska lägga in sen när jag har tid. Men mjukstartar med lite bilder så får vi se hur mycket jag hinner. Ska nämligen iväg på en spelning ikväll och måste tyvärr prioritera smink och hår framför att skriva ner asroliga citat, men det kommer!
Igår hade jag utomhus-premiär i mina så kallade hor-dojor. Jag köpte dessa FANTASTISKA skor på Top Shop eftersom benen blev så sjukt fördelaktiga i dom, jag vet, jag vet, blir aslång, men det måste man unna sig ibland :)
Dock kräver de att man är hyfsat påklädd i övrigt, annars kan förmodligen fel signaler skickas ut..

 

Haldex-Hyss 3

Wååååååoooååååååh! Jodå så lät det på fredag eftermiddagarna när jag och Malin hade kul.. Det fungerade som så att man frågade någon random peson på avdelningen något, och oavsett vad dom svarade så höjde vi armarna upp mot taket och tjoade med basröst wååå-åooh-ååååh! (Typ med lite fotbollsfeeling) Med detta ville vi då tydligt visa att vi stöttade deras beslut. Coolast var vi när vår chef Björn gick förbi, och vi frågade honom vad han skulle göra ikväll :) Efter tjoandet såg han ut som att jag svalt pennan han tuggat på, eftersom han stod och blängde på oss en stund med stora ögon, totalt stum. Vad som hände sen vet man inte så noga, men jag gissar att han gick in på kontoret och förökte klura ut hur fan dom kunnat anställa oss! :)

Stranden

Idag har vi badat, försökt para ihop Stina med en massa killar, skvallrat och haft allmänt jättemysigt. Kändes som en resa tillbaka i tiden när vi var yngre och alltid hängde ihopa, måste bli flitigare med det!
Ps, det blev Lill Ola´s istället idag, men lika glada var vi för det!
Exempel på kul sms som sändes i killjakten (givetvis min perversa idé): "Det är fuktigt här"
Jättekul om du frågar mig, eftersom vi låg på gräset och det faktiskt var jättefuktigt..


Kvällsplaner

Duscha är kanske prioritet ett, inte för att jag är överdrivet renlig av mig, men någonstans måste man ändå börja dra en gräns. Sedan bär det förmodligen av till stan, ska in med Stina och kanske Jennie och käka lite. Med en smula tur tar kvällen en sån vändning att det avslutas med en stadig sommardrink någonstans. Imorgon SKA det bli fint väder, och då SKA det bli Lomma för vår del, heja vädret!!



Jag och Stina gick efter maten till Madde´s. Beställde med stora förhoppnigar en Chai Latte som var så svinig att jag inte kunde dricka den. Stina valde en skabbigt grumlig iste. Till slut fick det bli varsin te istället, nu sitter vi och datanördar oss! Imorgon drar tjejtrion, alltså inkl Jennie till sydligare breddgrader. Lomma.

Pinsam jogging-grabbing

Var ute och sprang idag också. Och med lurar i öronen med hög musik ute på en ladsväg utanför byn känner man sig ganska ensam. Därför antog jag också att jag var det. Kom på att jag ville inspektera hur mycket bysten guppar när man springer utan bh, och det gjorde jag. (Inte så värst mycket alls, jag är å andra sidan inte heller lagd åt det megabystiga hållet så att säga) Men ett, tu, tre när jag som bäst sprang där med ett odiskret skamgrepp mötte jag en avlägsen granne och hennes två hundar. "Hej" "Hej" PINSAMT! Men såhär i efterhand måste man skratta åt det. hahaha.. eller? :S

 

Haldex-hyss 2

Vi var en liten liten avdelning längst nere i ena hörnan på fabriken på typ 12 pers. Jag och tre till var visstidsanställda- i 20 års åldern som jobbade där efter studenten i ca ett år. (Josefin, Eddie, Jag och Malin)
Tydligen (har Malin berättat) så fick jag en dag ett ryck och hojtade åt en förbipasserande truckförare som hade otruen att köra ner i vår lilla hörna i ärede, och som ingen av oss kände. "Du tappade något!" Varpå stackarn, ovetande om vår enorma humor, saktar ner och väntar på en fortsättning, "du tappade farten!" Haha hur jävla rolig är man inte då, va, va?

Jag kan se det framför mig.. Hur jag och Malin står och ser luriga ut i våra säckiga blå kläder och känner oss lide tuffa, tuffa nog att jag, med visst moraliskt stöd, vågar småtrakassera en oskyldig truckis.


Tjenare! Haldex-hyss 1

Jaha då har man dragit på sig en batman-solbränna, brillor hela dagen på stranden med Malin A, hohoho! "Du vi kan inte göra det idag för då kommer jag bara skratta åt dig" Jo man tackar för den djuuupa kärleken. Idag pratade jag och Malle (märk väl, inte samma Malin som igår) gamla minnen från Haldex-tiden. För er som missat denna info var jag och Malin regerande kungar på Haldex då vi arbetade där. Vi var partners in crime, minst sagt!
Och varje fredag eftermiddag drog vi upp våra arbetsbrallor så långt upp det gick, stoppade ner tröjan i brallan, händerna i fickorna och vandrade hela varvet runt våra ägor. Det vill säga ett varv runt i fabriken. När vi mötte någon hälsade vi coolt och gick långsamt vidare. Hahaha. Det är ett konststycke att vara het i stålhättor, arbetsbrallor och blå haldex t-shirts, men jag och Malin klarade det galant om ni frågar mig!
Jag har så mycket kul att berätta om den tiden att jag tänker dedikera ett inlägg dagligen åt sk. Haldex-hyss!


Ben och utsikt.

Söt-Malin!

Våra lökiga badlakan..

Åsikt om föregående artikel

Nu blir jag sådär feminitsiskt jävla skitsur igen. Om en kvinna skulle fejka så finns det väl en anledning eller orsak? Det är väl hennes val, alternativt hennes eget fel (att hon därför inte har ett bättre sexliv)! Nej men visst, nu ska mannen lyssna, känna, titta, ja allt för att kunna avslöja henne. Tycker det luktar lite Hitler om hela denna jävla artikeln. Nog för att det är en norsk undersökning, och dom har vi ju inte höge tankar om.. Men så himla typiskt Expressen att plocka in en sådan artikel.
För helvete!!! säger jag bara.

Expressen - sex & kärlek

Fejkad orgasm? Så avslöjar du det

De allra flesta kvinnor har någon gång fejkat en orgasm. Vissa har gjort det till en vana medan andra bara gjort det någon enstaka gång, skriver norska kk.no. Här får du tipsen som gör att du kan avslöja en fejkare.

Orsaken till att en kvinna fejkar orgasm är ganska enkel, enligt kk.no. Känner hon att hon inte kommer att få orgasm under denna sexakten och vill inte att:
1, partner förgäves ska lägga ner mer tid på att få henne att komma då det inte kommer att ske, hon vill med andra ord bara bli färdig.
2, Hon vill inte att partner ska känna sig som en dålig älskare.

För en uppmärksam partner så är det fullt möjligt att genomskåda det sexuella skådespelet. Kroppen avslöjar mer än vad vi vet och vill att den ska göra. Den amerikanska sex- och samlivsrådgivaren Ian Kerner har skrivit böcker om samspelet mellan män och kvinnor och här är hans checklista med tecken på om kvinnan fejkar eller inte.

Klitoris drar sig tillbaka
Detta sker precis före orgasmen och är ett tecken på att det partner gör fungerar. Kan ses med blotta ögat eller kännas med fingret.

Andningen blir tyngre och snabbare
Även hjärtat börjar slå snabbare och kroppen spänner sig. En kvinna som fejkar stönar säkert men är kanske inte medveten om dessa fysiska reaktioner.

Pupillerna utvidgar sig

Detta är ett tecken på att orgasmen är nära. Kan vara svårt att se om det är mörkt i rummet och det kan vara bra att kolla hur stora pupiller hon har innan sexakten.

Läpparna blir röda och svullna
Detta gäller både läpparna i ansiktet och blygdläpparna. Läpparna i ansiktet kan även bli röda och uppsvällda av mycket kyssar så detta är inget säkert tecken på orgasm.

Muskelsammandragningar
Att musklerna i slidan drar ihop sig är ett av de säkraste tecknen på orgasm. Det vanligaste är 3-10 sammandragningar där de första är starkast. Om partnern penetrerar samtidigt som hon kommer så kommer det inte att finnas något tvivel på om det är äkta.

Svett
Om hon svettas efteråt är det ett tecken på att hon haft orgasm. Då har musklerna spänt siog och hjärtslagen och andningen ökat, om det är kallt i rummet är det självklart att hon kjanske inte svettas efteråt även om hon haft orgasm.

Andra orgasm tecken:
Ryggen kröker sig och ryckningar i rygg och ben kan förekomma så väl som grimaser.
Rodnad på halsen och bröstet.
Bröstvårtorna styvnar.
Klitoris är mycket känslig efter en orgasm.

Dubbelkolla om hon fejkar

Kk.no ger också följande råd på hur du kan dubbelkolla om din partner fejkat orgasmen.
Fråga henne om hon fick en orgasm. Om du då får ett nej så har du en utgångspunkt till nästa gång och fråga hur hon vill ha det.
Låt bli att försöka ge henne orgasm. Det är inte det snällaste sättet men och hon kanske reagerar med frustration. Ändra ditt mönster och sluta smek henne om du tror att det är nära till orgasm. Om hon brukar fejka så får du i alla fall veta om du blir lurad eller inte.

Har du blivit lurad

Om du märker att din partner brukar fejka orgasm så ska du läsa detta. 1994 gjorde Universitet i Chicago en undersökning. Den visade att en tredjedel av kvinnorna får orgasm när de har sex med sin partner samtidigt som tre fjärdedelar av männen fick det.
Undersökningen visade också att antalet kvinnor som fick orgasm ökade när 21 minuter eller mer på förspel, då fick nio av tio kvinnor orgasm, skriver kk.no.

http://www.expressen.se/sex/1.1666862/fejkad-orgasm-sa-avslojar-du-det

Min måndag

Idag har jag minsann varit uppe tidigt för att avklara mycket viktiga ärenden, låter det inte väldigt betydelsefullt och viktigt?? :)
Efter det förberedde jag mig för att åka in på fikadejt med Malin. Lämnade huset och dog nästan på kuppen, nej, skinnstövlar, svarta jeans och svart kavaj var inte riktigt rätt med tanke på vädret.. Så det blev till att rusa in igen och göra ett snabbt klädbyte á la Stålmannen. Snackade skit om allt mellan himmel och jord för att sedan inspektera landskronas utbud av shoppning. I mitt fall blev det ungefär vad min budget tillät, dvs inte mycket. Lite olika tesorter till mysga kvällar och hot stuff i underklädesväg från H&M. Äntligen lön imorgon, jag har verkligen aldrig varit en en situation tidigare där jag varit beroende av lönedagen, men å andra sidan.. ja tack till dubbel lön imorgon!


Jag innan avfärd. Jag i mitt fräcka fete-armband i bilen. Jag ser en snygging längst vägkanten. Jag råkar mosa en tant på cykel pga. snyggingen.  Moahahah!



Detta köpte jag inte, men deras dagar på ett trist smyckeställ i butiken är räknade. Jag planerar en kupp för att rädda dom och erbjuder dom ett händelserikt liv och en massa nya erfarenheter. Ädelt och osjälviskt? Eller?..

Helgen i bilder 2

Som sagt så var det kräftskiva gånger 2 i helgen, både fredag och lördag. I fredags var det mer partaj för min del och lugnare med släkten på lördag. Jätteroligt när vi satte oss i taxin i fredags, vi var sena och jag kom nerskyndande med Christian och Gustav. I lägenheten var det varmt och jag drog på mig minishorts och ett linne, men fick genast bråttom sen när taxin ringde och meddelade att han redan var där! Lite smådragen tog jag vip-platsen fram.
Taxichauffören: Där var jag nära att köra!
Jag: Ja det var värst vad bråttom det blev, jag hann knappt klä på mig.
 (Grabbarna hoppar tyst och skumt in där bak, chauffören vänder sig om och tittar på dom.)
Taxichauffören: Naej men vad säger du, jasså?

Hahahaha!
Nu kommer bilder från kräftskivan i Barsebäck med släkten, eftersom jag var för full för att komma ihåg att fota i fredags..



Samma bebis på båda bilderna, på andra är Linnéa klädd, dagen till ära, i kräftröd dress! (+ Föräldrar) Efter mig ser vi världens bästa pappa hälla upp en traditionell kräft-snaps!

Kubb spelades frenetiskt, oldies mot youngsters.. Tyvärr hade nog youngsters överförfriskat sig med snaps och öl eftersom vi bara fick ner en innan dom vann över oss! Skammen var total...

Helgen i bilder

Först och främst - håret!! Min lillebror tyckte jag påminnde om granntanten med den nya färgen, fräckt! säger jag..
Men förutom han har alla påstått att det är fint. Helgens kommentar "Åh vad vad du passar i den färgen, riktigt snygg" "Jag trodde du föredrog helt blonda?" "Jo men det där är alltså snyyyggt, man kan föredra det också" "Så du föredrar aksblont?" "M"
Fredagens kräftskiva. Komplimang - anonym. Komplimangmothuggare - jag.


Fjortisnoja..

Hjälp mig!! Är det bara jag som ibland får fjortisnoja och nästintill en ångestkänsla för att bli vuxen?
Ni vet när man lyssnar på riktigt bra festmusik, pulsen stiger och rastlösheten gör sig påmind. Man vill bara boka ett flyg ner till typ Cypern och shotta med polare, svira på fyllan, sjunga falskt i kör och skratta åt helt orimliga saker. Ligga bakis på stranden och skämta om gårdagen och sedan leta sig ut på kvällskvisten till baren med bästa dunket.. Är det över? 22 år.. Kan jag inte göra det längre? Hmm nejdu Stina, ska vi inte göra slag i saken och trotsa reglerna? :) Öppet för alla Er rebeller som känner sig manade att hänga på, bara slå en pling!




              

Grått hår men ack så ljus dag!!

Nu har det hänt!! Äntligen har jag fått det gjort, och BRA blev det! Jennie frisören Jönsson tog tjuren vid hornen och hatten på huvudet sen var vi igång. Och NEJ hon är inte en gammalmodig frisör som inte hört talas om folieslingor, men nu är det så att jag ville "tona ner" hela håret, vilket görs bäst i hatt,så det så! Färgen är Opal Askblond medium. För tillfället sitter jag och kämpar med bokstäverna med en drink i handen och två halvtråkiga (men bara för tilfället) tv-spelande grabbar brevid mig.. Vi ska iväg på rolig kräftskiva hos världens festligaste Carro och Martin!! Jag ska verkligen försöka hinna med lägga upp bilder imorgon, kan inte nu för sitter hos Christian och sladden är hemma!! :( Och imorgon är det Audi-jobb sen hem för ombyte och ytterligare en kräftskiva i Barsebäck! Men ska komma ihåg att ta med sladd och slänga in bilder när jag kommer dit,allt för er gullisar!

Pusspuss - Fett ös ändå..

Kvällsaktivitet

Pizza med Rogge, sjukt länge sen man snackade och givetvis fick det bli ett par uppdateringar. Kollade på Snowroller-Sällskapsresan och pratade massa skit, Pepsi Max gjorde oss sällskap, så även lillebror och kompis.

"Man är bara otrogen om hon blir gravid, därför ska man alltid skydda sig"
Hahaha, jag- och även ni måste för er egen skull utgå från att det är ett skämt, annars vet jag inte vart världen är på väg!
Vet inte riktigt om det är någon slogan att använda på kondompaketen precis.. :)

A diss on the beach

Jodå ni hörde rätt.
Jag och syster går med vagnen, håret i knut och brillor på.
Ser Stinas svägerska och hennes syrra sitta en bit bort, jag ler och vinkar (vi har setts många gånger), ingen respons... Jag vinkar ännu mer och börjar känna mig desperat (vafan är problemet??) Läget börjat bli pinsamt, syrran tittar fundersamt på mig, övriga på stranden börjar se sig omkring. De jävlarna fattar noll! Svetten pärlas i pannan och nu gäller det att tänka fort. Jag ler ut mot publikhavet och låtsas att jag fått en snabb diskret respons som de ej hann uppfatta och vänder mig bort. Cecilia börjar inse vad som hänt och skrattar hjärtligt och skadeglatt..
Jävla idioter, hur jävla blind och sinnesslö får man bli? Jag hatar dom ett par sekunder. Sen gurglar Linnéa gulligt ifrån vagnen och det går över.

Jag - proffsfotografen

Nej tydligen inte riktigt.. Schysst att ens närmaste familj inte ens ställer upp på hyggliga bilder när jag ska agera fotograf. :) Syrran har i och för sig fullt upp med Linnéa, men Jenny den svikaren har bara fullt upp med att inte komma med på bild haha! Här sitter vi i alla fall på Espresso House i Landskrona - mysigt.

Oooh! - we´re going to ibiza!..

Måhända att jag kanske förväxlat avloppsluktande tång och sumpiga sanddynor, med vita stränder och discodunk i baren brevid. För egentligen är det nog inte till Ibiza jag ska idag, inte heller till något mer lyxigt som skärgården eller åtminstonde Lomma. Nej idag nöjer jag mig med närmsta bästa, gärna en bit ifrån andra med bok och toppless-stek! Barsebäck. Givetvis ingår en runda till Center Syd, det är liksom kopensationen när man åker till Barsebäck. Mamma och Cecilia + bebis ska också dit, hoppas någon vill spela volleyboll med mig så man håller sig lite sysselsatt, ska även försöka lura ut grabbarna..
Vi ses på beachen!

Onsdagslyx..

Shit alltså, känner mig hur risig som helst.. Huvudvärk och allmänt slö, helt ärligt tror jag att jag måste aktivera mig ännu mer om dagarna. Drygt att inte kunna ta sig in till Malmö och klasskompisarna idag också för den jäkla delen.. Nåja, jag tröstar mig med en Amarula "on the rocks" och modeprogram på Travel & Living..


Kul i lund

För någon dag sen lurade jag med mig Christian (som vägrade Malmöfestivalen därav andrahandsvalet) till Lund för en mysig tur på stan. Mitt mål var KNAPPAR, jag blir så trött på enfärgade astråkiga knappar som finns överallt, i kavajer, koftor, jeans och annat knäppbart. Jag vill ha guld, silver färg och stil på samma gång! Brevid knappbutiken (där jag gjorde riktiga fynd, mer bilder kommer) fanns en riktigt fin butik som sålde tusen olika perfekta presenter, till andra och sig själv!
Heter TING och ligger neråt gatan förbi Åhléns. Hittade ursöt gosig nalle till Linnéa och skitfina design salt & peppar-kar!!



OBS! Spana in skillnaden efter att jag bytt knappar i koftan!!

Fint citat

"Du är här på jorden av en mening, tvivla aldrig på din existens. Gud gör inga misstag"

- En bra förälder

Svettigt värre

Jodå, ni hörde helt rätt. Numera har jag gått och blivit rejält hurtig, spenderade hela dagen på stan med åtskilliga shoppingrundor och förvisso åtskilliga timmar på café. Kompanjonerna var syrran med bebis Linnéa, och kusin Jenny. Tyvärr blev det ingen vidare shopping förutom brun-utan-sol, men som straff (för att jag förmodligen letade för dåligt) gav jag mig återigen ut på en joggingtur längst parkens slingor för att bränna lite chai-latte och svettas till good-ass-music! Känns ganska fett ändå, att inbilla sig att man tillhör de sprotiga och aktiva (ofta räknar inte folk dans som krävande sport), att gå in i butiken idag och säga att jag letar efter nya joggingskor, NYA, precis som jag sprungit isönder dom andra i bara farten. Så är det givetvis inte, men vem vet det?? Ok, nu vet ju Malins kära Håkis detta, eftersom han jobbar i sportbtiken, men ingen annan, och jag känner mig jäääkligt cool..
  

Magnum mini

Många har visst reagerat på apotekets nya reklam med den ganska så fula och smått läskiga modellen som står och sjunger i sin ensamhet.. jag har inget emot den direkt. DÄREMOT hatar jag magnum mini-reklamen med tjejen som sitter och kränger en glass i soffan när killen frågar om hon tog den sista och hon bara flinar fult och säger nej. Ursäkta mig alltså, men vem fan tror hon att hon är. Ett jä..la hagalet kräng som tror att det är okej att vräka i sig och ljuga sålänge man avfyrar ett fånigt leende så att killen som råkar älska henne ska smälta och tycka att hon är söt och inte bli sur.
Helt sjukt att jag blir så upprörd, men när jag ser henne vill jag bara trycka upp glassen i näsan på kränget och att killen ska dumpa henne.

                                                            

Ojojoj

Jodå, en annan har minsann både sytt i knappar för att piffa till en kofta, OCH varit ute och sprungit idag. Yes man är ju inte pjåskigare än att man kan trotsa regnet och dra på sig dom heta (not) joggingdojorna och härja lite på stan.. :)

Imorgon ska jag antingen följa med pappa på en miniresa inom Sveriges gränser ett par dagar, eller stanna hemma och uträtta viktiga saker. Slingor måste göras, en venresa måste avverkas och nya BEKVÄMA joggingdojor måste inhandlas så jag kan bli snabb, haha!

snart så!

Köttfärsen stekt. Alla grönsaker upphackade. Såserna blandade. Sängen bäddad, matbordet dukat och vinet uppkorkat (även provsmakat). Det blev stekarvinet, dvs vinet jag fick av Benke på min födelsedagsfest, kraftigt och gott, tack igen!
Nu får du komma, jag är ungrig och vill gosa..

Här har ni håret + mig och åsikter




Idag har jag lockat det lite halvdant för att slippa tvätta det på ett gäng dagar förhoppnigsvis, det är så himla tidskrävande! I veckan tillkommer förhoppningsvis de askgrå mörkblonda slingorna som ska övertyga världen om att det är magiska slingor som förvandlar mig från en blonderad bimbo till en smart mörkblond proffessor :)

Nu lyssnar jag på Jessie´s Girl med Rick Springfield och låtsas att jag är en mycket eftertraktad tjej precis som i texten som lockar killar till höger och vänster haha! Det kanske är därför jag nyss laddade upp dessa två ego bilder på mig själv? Jag söker givetvis bekräftelse här på min blogg moahaha lägre än så blir det nog inte mina vänner!

Jag gillar mig själv ganska mycket, som i mitt hjärta kan hitta resurser till att driva med alla och inte minst med mig själv, för ni fattar väl att jag oftast skojar och är ironisk? Men i ärlighetens namn var det väl därför jag började blogga igen. För att vädra åsikter och ros och ris till alla jag känner för att höja och hata.
Fan vad cool jag är ändå.

Idag hatar jag nog bimbobrudar som inte kan fula sig eller bjuda på sig själva, som går omkring och hoppas på att om de är tillräckligt docklika så tror nog folk att de faktiskt är det, blä!

Då och nu

Då: Sov länge, storstädat och nästan rensat i garderoberna (kändes för mäktigt).

Nu: Kenny Starfighter-avsnitt, Coca-Cola Zero och fransk manikyr.



(Coca-Cola anvnjuts absolut bäst på burk..)

Visa ord..

Ibland är du vindrutan.
Ibland är du skalbaggen..

- Mark Knopfler
 

Senaste inköp!!



1. Funkar perfa om man inte orkar ställa sig under duschen en trött men ack så flottig måndagsmorgon..
2. Mellanting av kajal och eyleliner, flytande liner på penna, nytt, intressant och bara använt en gång. So far so good.
3. Har ALLTID Dior Show mascaran, men pga innestående lön testas nu denna, verkar bra och fyllig, vilket jag värdesätter.

Helter Skelter

Ett vågat tips eftersom jag själv aldrig sett den.. Men handlar om sekten och massmördaren Manson, och verkar sjukt intressant.. Kl nio på nian!

Kanelbulle och filmrulle

Igår bakades det äkta hemmafrukanelbullar efter önskemål.. Till dessa blev det vaniljte och en gammalgodingfilm vid namn Jurassic Park 2! NÅGON tyckte att degen var jätterolig och jämförde den både med rumpa och bröst, ett tag höll hela bakandet på att flippa ut pga besök i köket som uraratade i ett känna, klämma och jämföra - kaos.. Men bra blev det väl till slut, i alla fall för att vara första gången jag bakat utan mamma! Vuxenpoäng..



                        


Fixat frillan!

Äntligen har jag åtminstonde kommit så långt i mina frisyrplaner att jag fått det klippt och blonderat av Fröken Jönsson! Egentligen ska jag ändra till en lite mörkare färg, men det får ske nästa vecka, en sak i taget! Hade lagt upp bild med detsamma om jag inte duschat bort halva ansiktet med tillhörande smink då blonderingen skulle duschas av, och riktigt så kul ska vi inte ha på min räkning - ever. Därför tänker jag vänta till imorgon och försöka se snygg ut eller något..
Kanske en pose med plutmun?? HAHA NEEJ jag ser skitful ut när jag försöker vara sexig, vid 22 års ålder har man insett vad som funkar och inte funkar, för min del funkar universalplutet INTE! Dock ser det roande ut och jag ser ut att entusiastiskt försöka likna en babian under parningssäsong, fast en babian under parningssäsong är tyvärr inte heller sexigt, oavsett hur mycket dom vill para sig. Ska fråga min ärliga hälft om jag brukar vara sexig någon gång, återkommer med svar - scary shit :)

Himla fint..

Hur bra som helst!
Det är inte konstigt att man bara smälter...

          
           

Dagen i bilder!

Se och hör: mig och Stina i Norra Hamn, först lunch på Haket, sedan snabb promenad till Espresso House.. Jag och Stina i väntan på lånebil på Saab. Och givetvis mina nya jeans med utmärkt matchande skor, väska och skärp (även detta nytt)!

Samt en ful fontän med päronformade kvinnor med strutiga små bröst :)

  
 

Nu jädrar

Okej nu jäklar ska läget styras upp! Som kompensation för min extrema frånvaro ska jag senare idag lägga upp högst privata bilder från ett högst privat tillfälle. Men först ska de nya jeansen invigas med en fikarunda i stan (HBG) med Stina och kanske Jennie om hon är vid livet ens!! (Jennie du är svårare att få tag på än kungen himself!). Sedan blir det bloggande och förhoppningsvis ännu fler inköp att visa för er!!

Au revoir


ursäkta röran - vi bygger om

Nej det gör jag faktiskt inte i ärlighetens namn.. Däremot håller jag typ på att bygga om min vardag, från jobb till semester.. Steg ett är då att undvika datorer, därav färre inlägg til Er! Jag ska skärpa till mig, lovar!!!

Och imorgon lägger jag upp bilder på senaste inköpen, hur nöjd som helst!

God kväll och ha det fett..

I Krig med hela världen

Känner ni inte det ibland? Att ni är i krig med hela världen?
"Och du din jävla söndagsförare, håll dig hemma om du har problem att hitta gaspedalen. Jaaamenviisst ska du inte ha pengar på deeet kortet din fan, nä men jag står gärna här i matkön och väntar på att du ska slänga upp dina sletna slantar. Våga inte ta in den ungen i samma affär som mig, ooh du skulle bara våga alltså.. Lägg dig ner! Så typiskt mig och min otur att du ska hålla på så just idag!! (Hatisk konversation med luggen)"
Visst är det utmattande att gå omkring och hata så? Men å andra sidan så verkar det ju som att hela världen har gaddat ihop sig mot mig, och då får dom utan tvekan ta konsekvenserna! :)

Melidofestivalens stjärnor

Har ni tänkt på hur många stjärnor som föds, eller åtminstonde uppmärksammas under melodifestivalen? Och då menar jag inte de uppenbara, d.v.s. de som tävlar, utan the entertainment staff!! Alltså, Miss Li, Moto Boy  (deras musikaliska tolkningar) - Thank God, och sist men absolut inte minst: fantastiska Björn Gustafsson! Ganska modigt och riktigt roligt av melodifestivalens kommité, tänk att en så gammal och gaggig tradtition kan tänka så pass fräscht ändå.. En eloge till dom!..



Snygg är han också, riiiktigt snygg och fruktansvärt självmedveten, det är hett!

A rubberband situation..

We got a rubberband situation on our hands here at the office... :)  Ps: Sista arbetsdagen idag!


Ge mig!!

Ååh, allt är så snyggt! Gissa om jag ska shoppa nästa vecka när jag är utvilad :) Hur FAN kan jag INTE ha en stråhatt liksom? Bara en sån sak, hur FAN vågar jag att inte ha en stråhatt??


Jag hatar..

Jo så är det nästan, känns riktigt omotiverat elakt men tyvärr är det inte något jag kan råda över. Det jobbar en yngre man här som jag nästintill hatar. Han har aldrig varit otrevlig, han är inte sliskig, han är inte en översittare och han är inte svår att tolka. MEN han är inte heller den där lättpratade typen. Dessutom tror jag att han i smyg i sammanlagt två meningar försökt ragga lite, mer för att han då varit mer social än vad han brukar. Han kommer hit och hejar, hänger i dörrkarmen, säger något krystat och skrattar nervöst vid mitt svar. Han vet inte när det är dags att gå, eller säga hejdå om han ringer hit i ett ärende, han verkar heller inte förstå att vi aldrig kommer koppla, ett tydligare exempel får man leta efter. Hatar hans dialekt och hans skratt (ett jävla gubbskratt) som ger en andnöd, rentigenom töntig. Jag tvingas alltid bli den råa som envist stirrar ner i tangetbordet och ser upptagen ut med annat fastän här inte finns något att göra. Jag hatar att han stör mig och min rytm här på jobbet - hatar!!

Outfit for the day

Tema: Dirty Dancing - sött, oskyldigt och ljuvligt sommarledigt..

Lacoste ballerinaskor, med ett visst seglarstuk, knälånga shorts, som Baby hade i filmen!, blommig stor och söt tröja (både shorts och tröja från Top Shop) oskyldigt rosa pärlor och grön jacka från Vila med ros.

                         

Monkiklänning - IRL

Ni kommer väl ihåg att jag sa att Monki-klänningen var finare på?? Visst hade jag rätt? Fantastiskt fin, även med skärp i midjan för en mer klädd och lite höstigare upplaga.. Älskar tyllet och att den är så "flygig"!




Män och Kvinnor...

Här är en av många uppenbara skillnader på män och kvinnor:

 

Bild 1: Christians vatten ligger tydligt exponerad i solen för den där härliga känslan av att man dricker något som är varmare än vad man själv är. Samt förmodligen få en mysigt raspande känsla i halsen av allt sand som följer med när han dricker ur flaskan senare..
Bild 2: Här ser vi min flaska, tryggt vilande på en tröja, lutande med toppen upp för att undvika sand och skyddad med ett par shorts för att undvika onödig uppvärmning...
 

Längtar såååå!

Nu vill jag inte jobba mer! Nu måste saker börja hända. Jag vill orka springa och trimma kroppen inför en försenad sommarsäsong. Jag vill fixa håret och göra det mörkare! Har vädrat mina planer för Jennie (som numera färgar och klipper mig, hon är kanonbra!!) och det ser ut som att vi kan styra upp något i nästa vecka. Jag vill ligga i sängen länge och bara gosa, och pussas, vilket kommer dröja till nästa vecka eftersom det är jobb varenda jävla dag för min del! Och jag vill kunna festa och vara uppe länge och orka städa och shoppa! Dessutom vill jag få min innestående lön, kom igen Audi!

   

Sex and the city Déjà vu

Helfrälst som man är vid Sex And The City så kan vi väl alla återberätta vartendaste avsnitt?? Jag själv kände iaf ett kraftigt slag av Déjà vu när jag imorse promenderade till jobbet här i Malmö. Brevid mig på en av de stora gatorna kör en buss förbi mig, denna buss hade en stor affisch på sig och rätt vad det är står jag face to face med mig själv! (Jag är alltså på bussens affisch) 
Sant- där fanns ingen champagne, inga kompisar och jag hade inte blivit dissad av Mr Big, MEN faktum kvarstår att jag fick en viss S.A.T.C feeling.. Dock stod denna bussen på en bärgningsbil för att den var helkrockad (och förmodligen inte använd på ett tag eftersom det jippot var i juni) vilket innebär att jag står fast vid min olyckliga insikt om att jag fan i mig för otur med mig, det är alltid så att kompisar, pojkvänner och jag själv drabbas av otur i min närvaro.

Illa för min egen del då som alltid, oundvikligen, är i min egen närvaro..

 

Konversation 1

Telefonsamtal med C (med vissa Kenny Starfighter influenser eftersom vi såg den i söndagskväll..)

Jag: Jasså du är redan uppe?
C: Morsan ringde och väckte mig innan idag.
Jag: Okej, jag har inget att göra idag.
C: Nähä.
Jag: Hur dags slutade du igår?
C: Hummel Bummel Dödos.. (mumlade)
Jag: HAHAHA va??
C: Jag slutade ganska sent.
Jag: Haha säg vad du sa!
C: "Sarru?" (Kenny Starfighter)
Jag: "Sarru?"
C: Wolli Bolli (hej på Kenny Starfighterspråk)
Jag: Wolli Bolli, men säääg!
C: Vaddå Hummel Bummel?
Jag: Naaw HAHA ja!!
C: Jamen här ligger ju en död humla.
      Det är ju latin för död humla men det fattar inte du. (han skojade)

I like..


http://www.youtube.com/watch?v=VWoyrqtjKMo&feature=related


Vad hemlig jag är!

Idag är jag superhemlig! Hur mysko som helst med neddragen keps, solbrillor och musik i öronen.
Jag hör ingen när jag går på stan och syns inte under all min maskering, osynlig hur cool är inte jag? skönt.
Skönt att slippa bli synad och värderad så fort man passerar folk som inte har bättre saker för sig, skönt att dom inte kan avgöra hur jag ser ut, om jag är snygg eller ful, haha försök ni men jag är superhemlig idag så det går inte!

Imorgon ska jag vara tvärtom, så att dom har något att glo på dom jävlarna..

Bio - Hångel

Jag vill gå på bio! Helst nu i veckan och det får gärna regna. Och om filmen är dålig och där är dåligt med folk kan man kosta på sig lite råhångel istället! Skratta ni, men tänk sen om 30-40 år när man sett sin man naken så många gånger att man snarare förvånas när han är ordentligt påklädd hemma, eller när man pussats så många gånger att det inte känns lönt längre. Då kommer ni ångra att ni inte passade på att råhångla den gången på bian...

Jag är hånglets starkaste förespråkare, kyssarnas ädle riddare och kärleksgesternas cheerleader, låt aldrig pussarna försvinna!

 


Psst!

Nu ligger där bilder till texten om helgen..

Vad hände i helgen?

Nu har jag precis varit ute och vandrat, blev jag piggare? Nej. Idag har jag visst ont i knäet, det kommer ibland, men det sjukaste är att jag har ont i nacken och ryggen också, samt träningsvärk i låren, allt detta vaknade jag med i söndags morse. Då kanske man kan tänka sig att jag gjort något skumt på fyllan i lördags? Ja det hade inte alls varit omöjligt eller ovanligt. Men tyvärr så var jag inte full i lördags, så den förklaringen går bort. Hmm skumt läge..
pusspuss

Pinsamt ju!

Alltså i veckan såg jag en pinsam grej på stan, vet inte om det kanske är olagligt att fotografera folk sådär men dom får minsann skylla sig själva.. Enligt mig så är det INTE okej att klä sig som "tvillingar" efter att man fyllt 7 och knappt innan heller. Spana in dom alltså!!! Dessa tjejerna var typ mellan 18-22 och dom var helt seriösa, dvs att jag kunnat ha överseende med dom om det bara varit ett skämt, men det var tyvärr inte ett skämt. Eller jo enligt mig är ju det här ett skämt, men inte enligt dom.. Jaja, ni förstår säkert.
Skåda, våndas och skäms å deras vägnar..


Ps: Dom var inte tvillingar på riktigt alltså..

Äpple.

Nu äter jag ett halvt äpple, mot bättre vetande.. Jag tåler inte äpplen alls, har jag inte gjort på 10 år. Munnen, tungan och halsen svullnar och gör ont. Dessutom får jag magknip. Men jag känner mig lite rebellisk idag, dessutom håller det extrema obehaget mig vaken åtminstonde.. Nu får det vara nog - vatten nästa!

                                      


Såå trött..

Snälla någon, rädda mig, jag är så trött så jag snubblade över mina egna ben två gånger på väg till jobb. Väl framme sitter jag och mimar till alla låtar på radion samt slår mig med jämna mellanrum på kinderna för att inte somna.. Bara att lyfta på fingrarna för att skriva detta gör mig alldeles gråtfärdig. Hata måndagar.

Som tur är var det jättetrevligt i Simrishamn, fantastikt fin kväll med glatt sällskap, grillat och gott, och även en släng musik och dans på natten!  Supermysig gård med loge á la nattklubb! Vädret var kanon igår så efter frukosten drog vi allihopa ut till Borrby och stekte, det blev grabbvolley också, men eftersom kursen var 10 grabbar 1 tjej så kände jag att stekandet lockade desto mer.. Sedan tillbaka igen för att duscha. När man väl var lite fräsch igen så åkte vi ner till city och gick vid hamnen och landade på en restaurang till slut. Hela dagen avrundades med glass och en mysig pratstund ibland båtarna.

(Som ni ser bytte jag kläder i sista minuten, tog även med varmt i form av jeans, stövlar och jacka..)

           
 
 
                               

RSS 2.0