Kläder!

Ok, Mangoklänningen SKA jag ha, så är det bara.. Men frågan är: ska jag köra benvitt all the way, eller ska jag använda mig av de nyinköpta skorna och matchande skärp? Haha ojoj vilka problem, nåja, när man sitter hemma en fredagkväll kan det faktsikt te sig ganska intressant..

 

(Min systers kommentar när jag testade den i butiken "du liknar en älva", numera heter den Tingelingklänningen! :)

Fin idag!

Idag tyckte jag att jag skulle vara jättesöt, i marinblå peeptoe skor- Håkanssons, blåvitrandig vippig kjol från MQ, benvit polo från Spirit och Marinblå kavaj från NewYorker och pärlor till detta. Istället blev jag en flottig brud i söta kläder bara, tvättade håret igårkväll och satte i en hårkur som inte skulle sköljas ur, vaknade i morse och det såg ut som en morgontrött stackare brett smör på mitt huvud istället för på mackan, inte ens torrschampo kunde förminska det enmorma intrycker av flotthår, lite utväxt från blonderingen på detta och vips så är man ett slibbigt, smörigt trailertrash - okej jag överdriver ju en del, men inse det enorma slaget av antiklimax när jag steg upp!

Ps: En av mina kollegor heter numera Fröken Åsikt, hon tycker saker om precis allt! Så jävla störigt, det är för det första min titel, och för det andra pratar hon jobbigt, så man får inte bara åsikter, man får även jobbigt prat..


Sakna mig lagom

Imorgon ska ju jag iväg och kommer väl hem söndag kväll, men misströsta inte! Jag uppdaterar om hur det var när jag återkommer till min dator på söndag/måndag.
Ser fram emot lite kvalitetstid och förhoppningsvis fint badväder till helgen, som om inte det var bra nog köpte jag mig idag en klänning till Linnéas dop, såå fin och underbar REA på den!

               

Nu ser den slaffsig och fattig ut, men vänta tills ni får se den på!

Åsikter

Nu har jag (i brist på annat) surfat runt på jättemånga bloggar (ganska stora) och läst, de flesta verkar vara lika jävla meningslösa, utom Alex Schulmans då förstås! Jag menar, sen när blev det status på att göra saker alltid? exempel: en blogg som i princip var tom under hela veckan och sedan så jävlar klirrande det till i arkivet och lades upp typ 20 bilder från en fest på en båt, mestadels av bilderna var på champagne och på själva båten.. OOh vad impad jag blir! Klart att det kan vara kul med bilder och festande, men BARA? Alltså är det allt som räknas tycker ni?  Att man kan festa och i vilka kretsar man festar osv? Ursäkta mig, men om allt man kan prata om är: vad man ätit, vart, vem man festat med och vart, samt vad man har på sig så tycker jag att det är lika bra att lägga ner hela skiten, Who The Fuck Cares..
Lägg ner statusjakten och skaffa lite verkliga åsikter, kanske en spännande personlighet och återkom..
Ciao

Frajdaog på skånska

Äntligen fredag, slog ihjäl lite tid med att småprata om Kroatien med en kollega här på jobb, jag är ju nämligen expert på ämnet, halvkroat som jag är.. Pappa och lillebror har precis kommit hem därifrån, medan jag och mamma stannade hemma för första gången och jobbade samt gosade med den nyligen förlösta bebisen! Nu har dom kommit hem och det är jätteskönt, blir så tomt när inte alla är hemma!! Idag ska jag planera lite kläder (ska ju till Simrishamn i helgen på fest och sightseeing) och packa, lägger upp bild sen när jag bestämt lördagens outfit. Tråkigt nog kan jag inte dricka i helgen eftresom jag går på antibiotika för en infektion, det tycker vissa är bra, för vissa är oroliga att jag ska bli skrikig och jobbig om jag blir full, men är jag inte alltid skrikig och jobbig - EGENTLIGEN?
Igår eftermiddag träffade jag han där i kostymen igen, på EXAKT samma ställe! Hur sjukt är inte det, nu kunde jag ju inte annat än flina eftersom jag flinade första gången - ond cirkel med stilig kostymnisse..

Två ickeköp som hemsöker mig, bikini som fortfarande säljs från i vintras, samt kjol och topp från H&M, borde jag??..

   


On a hamburgerhunt.

Blev skadligt sugen på slabbiga cheesburgare från Mc när jag satt vid datorn och knappade, så nu har jag just landat mätt och utmattad vid skrivbordet igen och läser Stieg Larssons "Luftslottet som sprängdes". Väl nere på GA Torget står jag i kassan och frågar om dom har morotskaka, killen som expiderar mig säger "ja det har vi, dom är faktiskt SKIIITGOOODA ta en sån!!" Jag ryggar tillbaka lite lätt med en skrämd min och undrar vad som just hände, därefter lugnar han ner sig igen och förklarar att det blir 35 kronor. Tänka sig, på mindre än en minut lyckades jag visst klura ut hans stora passion i livet, morotskaka..

                                

Ps: Det är skitsvårt att se snygg ut när man går i högklackat på kullersten med en MacDonalds-påse i ena handen, en morotskaka i andra, och hår som flugit in i munnen.

I don´t kiss and tell..

Men Någon har visst en modesida som det går riktigt bra för, Någon har tidigare varit känd hos mig som småarrogant  innehavare av halvkassa raggningsrepliker, men har fan snygga skor på sidan alltså, borde kanske omvärdera? I alla fall lite - för skornas skull.. Frågan är vad som händer om man beställer "haha detta är visst till tjejen som dissade mig, ge henne det paret vi skulle returnera" Hemska tanke!

                  


Ett snack med the king

Riktigt fin morgon, härligt gos på kvällen/natten. Gröt och pussar till frukost ..
Skjuts till jobb - nice!

Som om det inte vore bra nog ringde kungen herself, Malin F, inte samma som jag bloggat om innan, men förmodligen minst lika rolig! Vi ska ses och ta en fika/skvalleruppdatering på måndag, yes! Haha, Malin hon är galen hon, glömmer aldrig när vi festade hos henne - "Putte fånga!!" Malin tar upp en näve poppcorn, trycker ihop dom som en snöboll, och kastar mot mig (med en våldsam blick och mål att skada) = poppcorn flyger över hela mig och stolen, haha!

Och så kallar hon Christian för Sten-Åke, det är jätteroligt, men han är nog inte helt nöjd.. Tror han egentligen vill ha ett porrigare alias, men det får han inte av Malin, för hon är kung och bestämmer själv vad hon ska kalla folk, det är superfräckt.

Hej


Malin le king..


Ooops..

Jaha, vips vad det var så blev man en jävla fattiglapp.. Tyckte väl att det var konstigt att lönen ej kommit, men sen visar det sig att jag glömt skicka in timmarna! :) Ringer dit och fjäskar lite, men nejdå, semestertider och han har veeerkligen inte tid att lägga in detta i efterhand, får helt enkelt vänta tills augusti - jo tjena..

Hehe, det positiva är att Christian inte kan tvinga mig ersätta hans dyra lampa jag råkade ta isönder när jag skulle fixa rullgardinen.. Har ni inte läst inlägget så gör det, ("Hur gick det i fredags?") jätteroligt!


Johnny Depp = Skitcool!

Han är Kungen Av Suspekta Filmer alltså, och jag tror personligen att han har en förkärlek till filmer som kräver ett visst antal kilo smink och kostymer. Och jag klagar inte! Filmerna blir så mycket mer intressanta att titta på, och är ett stycke för sig, längtar till den 10 Mars 2010 - Då kommer Alice I Underlandet!!

                          
                         

Alice in wonderland - Edward Scissorhands -Sweeney Todd - Pirates of the caribbean - Charlie and the chocolate factory


Kul på entré

Jag och min syster (+bebis i vagn) gjorde ett helvarv på Entré för lite härligt sommarshoppande. Min syster är VERKLIGEN inte typen som är jobbigt överbeskyddande när det gäller Linnéa, och brukar vara ganska cool när folk ska hantera henne. Men så stod vi där längst upp i rulltrappan och skulle åka ner, (hissen var för långt bort) jag hade plockat upp Linnéa sedan innan och nu hade Cecilia henne, jag körde vagnen. Vaddå- köra ner den på rulltrappa är väl ingen konst - tänker jag.. Jag kör ut den, får lite panik, drar tillbaka den upp. Tittar på min syster med en skeptiskt blick ,"Ska vi byta?" "Nej jag vill ha Linnéa, kör nu" Jag puttar ut vagnen igen, träffar inte rätt på steget, rycker upp vagnen igen, tittar på henne, hon bara flinar, jag har ingen chans att förhandla till mig bebisen.. Puttar ut den en sista gång, svetten pärlar sig på ryggen, nej det funkar inte! Till sist öppnar jag min famn och visar med teckenspråk att jag MYCKET hellre tar Linnéa, då har min syster fått sig ett så gott skratt att hon ger med sig.
"Okej, men tappa henne INTE" - "Du såg så ranglig ut" förklarar hon senare, joho man tackar..

Nu skulle jag lägga upp en bild på Entré, istället blev det blider från invigningen av Entré med dansgruppen och lite från andra shower.. Uuurk, har ju tagit sommarledigt från dansen, men saknar det som fan nu när man tittar på bilderna..


       

Vilken natt/morgon!

Idag känner jag mig sådär extra stolt av olika anledningar!

För det första så har jag varit uppe och spytt flera gånger inatt! :S men inte hindrar det ädla mig från att gå upp, slänga på en keps och dra till jobb, slå det om ni kan! Nu är min mage tom och jag utmattad..

MEN för det andra (som är betydligt roligare) så har min syster och hennes sambo bestämt vad deras bebis Linnéa ska heta i mellannamn, Elisabeth!! Så jävla kärt, mmm det är min systerdotter det! Jag har hotat dom med att lära henne allt jag kan om killar och shopping, fast det vill inte dom - konstigt..

Skobeställning

Igår beställde jag finfina skor av ingen anledning alls!
Ett par: oj nu har jag bråttom men vill ändå ha högklackat jag hoppar i dessa-skor.. Och ett par: strandskor, kort och gott..

                 

Haha! - tantrumpa

Jag anser mig själv vara en ytterst rolig filur som alltid har något skojigt i bakfickan att dra fram vid behov! Ofta är mitt vassaste verktyg, jag själv, jag bjuder gärna på mig själv och allra roligast blir det när det finns någon i min närhet som a: är lika rolig som jag, eller b: lätt blir generad och skamsen över sin störda kompis (jag).
 Min kompis Malin, hon är en riktigt rolig en! När vi jobbade ihop så fulade vi oss gärna, sen var där en tredje tråk-halvkompis som alltid hängde med liksom, och hon vara bara tråkig och stundtals äcklad av oss.

Hehe, en gång stod vi i omkläningsrummet på jobb och vi drog byxorna hööögt upp, lutade oss bakåt och gick med "könet först"principen runt ett varv därinne, detta resulterade i en ihoptryckt och tantigt äcklig röv, blir helt varm i kroppen av humor när jag tänker på det! Jossan som inte har humor sa att vi var äckliga och att min rumpa var ful, a fan Jossan, det var ju liksom hela poängen, så torr är hon! :)

Lägger upp bild på mig och Malle sen!


                         OBS! Bild från 2007 - sorgligt dåligt, jag vet!

This is the shit! Läs!

07.37 Tågfanhelvetet försenat igen - sur
07.40 Tågfanhelvetet erbjuder visst bara en ledig plats mittemot en man som har tajta jeans och förmodligen världens största pung, otrevligt..
08.05 Börjar gå till jobb, lyssnar på Lena PH - ler för hon är rolig
08.06 Möter en jättesnygg kostymkille i långt svart hår som ler tillbaka mot mitt lena PH smile, då ler jag ett snygg-kille-i-kostym-smile istället, han flinar.
08.07 Nu skuttar jag med lätta steg resten av biten och tycker att gamlingen (jag) fortfarande "got the moves".
08.15 Någon har redan larmat av , skönt, alltid svettigt att göra det.

NU: Sitter glad i hågen vid min blogg och ska ge er 2 gyllene tips..

 

Alex Schulmans blogg, FANTASTISKT ROLIG, min humor exakt! www.1000apor.se

www.asos.com kick-ass-shopping

puss


Skinnstövel-ben

Var på väg till jobb, fick se en tjej en bit ifrån med skitsnygga skinnstövlar.
Ville fråga vart dom kom ifrån.
Hon kommer närmare.
Opps, det var inga stövlar, det var bara benen i en skum hudfärg.
För en sekund ville jag säga till henne:
"Hihi, jag trodde dina ben var skinnstövlar"
Vid närmare eftertanke.. nej, låter ju äckligt.. och taskigt också för den delen..


Elak iakttagelse

Jag kan förstå er som tycker jag är taskig nu, men alltså lite skönt kan jag ändå tycka det är att se när en kändis kraschar sådär lagom hårt. En gång i tiden hade jag en pojkvän som tyckte att Mischa Barton var det hetaste som fanns ("förutom dig då gumman!") och det är inte utan att jag känner ett Grinchen-Smile bre sig över mina läppar när jag klickar in Aftonbladet och ser dessa bilder med brödtext om att hon blivit narkoman och deprimerad etc, dvs. hon har fått en släng av kändissyndromet..

Jag blir alltid lika förvånad, 100 och åter 100 kändisar före henne har gjort exakt samma sak, lär sig idioterna aldrig något av detta? Tacka Gud för att man har båda fötterna på jorden, detta gäller i och för sig "vanliga" människor också, men just nu dedikerar jag min skadeglädje helhjärtat åt Mischa´s olycka...

 

Att vara eller inte vara - en mittbena..

Många av mina nära och kära rynkar lätt på näsan och ger mig en blick fylld av avsmak när jag drar fram den gamla goda mittbenan, men jag är oftast en starkt supporter (för mig själv) när det gäller den frillan.
I sidobena blir ansiktet helt snett och det "lutar" ju faktiskt, vi som läser visual merchandisning kan konstatera att man blir för "tung" på sena sidan och dessutom asymetrisk! :)
Det händer inte ofta, men i lördags släppte jag fram den!

Hmm men kanske blir det - inte vara - ändå?.. Grr svårt!

                       


Quote - Miranda

Såg som vanligt på Sex And The City igår och somnade med ett leende på läpparna, när Miranda kläckte bästa kommentaren, EVER! Dom sitter på en urtråkig Babyshower med massa dassiga mammor och snorungar..

Miranda: I just realized; maybe it's maturity or the wisdom that comes with age, but the witch in Hansel and Gretel, she's very misunderstood. I mean, the woman builds her dream house, and these brats come along, and start eating it.

Klockrent.

Bilderna

Jaha, då får jag väl lägga upp dom här istället!!!
  
   

Efter bli-full-leken "ring of fire" förekom där en del ice-shots, vilket i sin tur givetvis ledde till att Dans nyinförskaffade Ölbång åkte fram, vilket i sin tur givetvis ledde till att Stina hakade på honom och även hon stod för bongandet.
Sen var vi hos Stina en stund för kisspaus innan det var dags för utgång, och hon råkade ta isönder sin ringklocka på dörren, kolla haha, hon har typ ena halvan i handen, såå jävla roligt!

Kluris: Vad gör man om ice-shots med vodka har smält sönder på en tallrik?
Man haffar ett sugrör och sörplar på! (Bild 4)

Vad fan!?

Grr, la upp sex bilder igår och fortf ligger dom inte uppe på sidan WTF?!

Sliten

Blev inte så värst sent igår men ändå är jag sliten och har ont i huvudet! :(
Jag stack till Stina efter jobb, vi åt mackor och tog en timmes powernap till sex and the city. Sen gjorde vi oss iordning, drog ner på söder och åt karnevalmat, sen stack vi till Jessica (och Dan) på förfest, vilket för min del visade sig bli bara fest (utan för) eftersom jag inte alls var på G och dessutom var trött och inte hade druckit i tron om att jag skulle åka vidare i natten för en trevlig liten övernattning, men så blev det inte..

Jag lägger upp bilder senare idag, det var a bit crazy igår! :)
   

Guten morgen

Jahaja, ligg ni och sov, eller läs detta helt yrvakna en härlig lördagmorgon, själv sitter jag på Audi och tycker att 4 timmar går väääldigt långsamt, jag är inte bitter för det!!!
Klockan 3 drar jag in till stan till Stina och myser till det med en stillsam middag, för att sedan transportera oss till en förhoppningsvis mindre stillsam förfest.
Tydligen ska det bli en runda ner till festivalen, vet ej hur sugen jag är på det, har varit krasslig nu ett gäng dagar. Läste dock om ett spännande event som jag förmodligen MÅSTE prova ikväll!



Ska tydligen finnas vid Dunkers, heter FunBallz - Bara en sån sak!

Bilderna till "du är en kändis va?"

Sådär ja! Av kärlek till mina söta läsare laddade jag nu upp dessa trots kilotunga ögonlock och ytterligare en jobbdag imorgon!
Puss och godnatt!!!

 

Oskar Humlebo - Moto Boy

Fan fan fan fan vad snygg han är, ååååhhh!
Men vem är tjejen han är ihop med? :S
Jag sjunger som Arvingarna brukar göra.. :"Det booorde vara jaaag.."

 

Kolla duetten med Perelli från melodifestivalen - Hero
http://www.youtube.com/watch?v=k5_7An7VdrI

Till dig Stina!

På tal om present då va.. :)

Så gick jag förbi Ur och Penn och blev blixtkär i dessa guldiga klockor med brunt läderband av märket Jet Set...



Pusspuss!


Visa vägen

Jobba mer? Byta utbildning? Modella? Bli "seriös"? Träna mer? Byta stil? Utseende vs Intelligens? Uppskatta folk mer? Är siliconbröst bra? Ska jag skriva boken eller inte? Brunett eller blondin? Kan jag lita på honom? Vad tycker folk om mig? Barn? Vad vill jag göra??

Under flera veckor har allt bara kännts skumt, det känns som att något håller på att hända, (Dramaqueen I know) men helt ärligt alltså. Jag beskriver det som att marken under mig rör sig men inte jag, slutligen måste man ju, annars är där snart ingen mark kvar att stå på, vart ska jag gå, och vilket håll ska jag ta?

"Du är en kändis va?"

Haha, tacka vet jag fnittriga och härligt naiva tonårstjejer i malmö city, dom är ena riktiga humörhöjare må jag säga!
Dagen till ära (FREDAG!) så gick jag upp 5 min tidigare och tupperade håret lite samt satsade på höga röda sandaler med korkklack och matchande tröja samt marinblå kavaj, när jag sedan steg av tåget kände jag plötsligt ett sting av folkskygghet och drog på mig solbrillor (det var även soligt).
När jag sedan passerar Gustav Adolfs Torg möter jag två blonda tejejer i 17-18 års åldern som säger:
"Heej! Hihihi, du är en kändis va??"
HAHAHA nej men kära ni! - tänkte jag. Jag svarade med ett flin att jag tyvärr är en okändis och sedan gick jag vidare, dom såg lite besvikna ut, det hade jag också varit... Vem vill inte träffa en kändis såhär på morgonkvisten?
Men å andra sidan, för mig är inte en kändis en kändis såvida jag inte känner igen henne/honom, då är det ju ingen jag känner igen och därmed (enligt mig) ingen kändis..

Lägger upp bild på outfiten när jag kommer hem.

Shopoholic

Jag hatar den rastlösa måste-ha-känslan jag får när jag känner att jag MÅSTE köpa något, oftast rör det sig om kläder eller skor.. Under ett år jobbade eller pluggade jag knappt alls och drog på mig en otrevlig shoppingvana, det är inte längre roligt.. Har jag under dagen provat ett plagg utan att köpa det, blir jag direkt osäker och ångrar mig.
När jag kommer hem blir jag irriterad och sover dåligt, på morgonen vaknar jag sur och under dagen ser jag till att köpa det jävla plagget som jag förmodligen inte ens vill ha.

Varje plagg är ett bidrag till samlingen, men det känns bara jobbigt: "ok nu har jag detta, fan men jag måste forft köpa dom, och den, och två av den, och det smycket" När jag går till garderoben känner jag bara panik inför att titta in och se att där fattas saker som jag verkligen borde ha vid det här laget, medans säkert 100 plagg aldrig blivit använda..
borde man försöka ta tag i detta??

Dagens måste-ha-lista (OBS denna kan förändras under dagens gång tyvärr)

*Beigea chinos (hade ett par men bytte tillbaka dom)
*Jenasshorts (hur kan jag inte ännu äga korta jeansshorts?!)
*2 Stora t-shirts (till de små shortsen)
*Ljusa strand/sommar-skor
*Hög grönbeige utsvängd kjol
 
*Underkläder - heta!!

Köpt idag:
Riktigt fina underkläder, 2 set + bikinivax. Ja ni hörde rätt, har dedikerat en del av kvällen åt en brasiliansk afton om ni hajjar ;)
ps - det blev bra!


Carolina Gynning älska-hata

Nu har jag upptäckt-och sträckläst Gynnings blogg, och givetvis ställer man sig frågan, älskar eller hatar jag henne?

När jag mötte henne "live" visste jag inte vad jag skulle tycka, det var på invigningen av köpcentrat Entré och dansgruppen jag medverkade i blev anlitade att inviga alltihopa med en koreografi till Entrés egna låt.
Vi (ett vuxet gäng på typ 10 pers) skulle då dela loge med Carolina och akrobaten under hela invigningshelgen - det var en inredd lagerlokal (asstor!) med tv, mat, bar, soffor och annat mysigt. Trots detta enorma utrymme ville hon tydligen vara för sig själv (notera att ingen av oss störde henne med foto/autograf etc), och till slut så dök hon bara upp när det var hennes tur att gå på scenen. Det kanske fanns andra skäl till detta men man fick ju givetvis ett något "big headed" intryck.

Men jag klarar faktiskt hennes stil, och bilden på bloggen när hon gjorde ett nipslip och öppet erkände att det var för att locka folk är bara så jävla ball!!!
Hon är grov i mun och fruktansvärt ärlig och dessutom jättesnygg- uppfriskande!
En självsäker plastikopererad bimbo är fan ta mig en bättre förebild än en mesig, tyst och osynlig feminist som inte ger kvinnors styrka ett ansikte, syns man inte så finns man inte.. HEJA!




http://www.stureplan.se/frame.php?main=http://blogg.stureplan.se/gynning/

Bebisar!

Igår var vi hos min syster och hennes sambo, jag hade köpt babykläder åt min lilla systerdotter och ville jättegärna visa dom.:) Alltså viken känsla, vilken sjukt stor grej det är att få barn, jag förstår att dom blir hela ens värld och att allt kretsar kring dom. Givetvis hade jag första tjing på henne och satte upp benen på soffbordet och satte henne i knät med mina ben som hennes ryggstöd, till slut lurade jag även på C att hålla, naw dom var så söta ihop, men sen började Linnéa grymta lite och då fick jag tillbaka henne illa kvickt!

Tänk så mycket vi tar för givet, under hela ens uppväxt handlar allt om huruvida man VILL ha barn, men senare kommer även farhågorna OM man kan få barn.. För mig är det ett ganska självklart framtida kapitel i mitt liv, men tänk om man inte kan??? Jag blir otålig och orolig, hade jag kunnat se in i framtiden hade jag definitivt gjort det..
Inga överraskningar här tack!!


Tacka vet jag kärlek..

Idag kom mitt tåg alldeles för sent, jag fick nästan springa till jobb och var helsvettig!
Och när jag vaknade trodde jag det var fredag, vilket antiklimax..
Jag har nästan inga pengar för tillfället.
Och jag har inget roligt inplanerat idag.

Men vad gör väl det! Ibland spelar inget sånt någon som helst roll...



Veckans: FETT! / Inte riktigt hett..

Veckans.....

FETT!!:
Högklackat är bara hur coolt som helst.. Under en viss formsvacka i tonåren gav jag upp högklackat och körde bara låga skor för att jag är så pass lång (177cm), och kände mig som en jätte ibland dom flesta kompisarna.. Men sen så mognade jag och insåg att det inte handlar om hur lång man är, oavsett så gör altlid en klack att benen ser snyggare, längre och slankare ut. Så varför i helv... skulle inte jag få den fördelen precis som alla korta kan få? Och dom enda som faktiskt kan kommentera en 10 cm klack på mig är pygméerna med dålig självkänsla, det bjuder jag på!


Ok, Bilden till h var lite kass, men poängen var- v: klack, h: ingen klack.

Inte riktigt hett...:
Höga jeans och kjolar i all ära, men detta är en trend jag bara inte får haka på..
Korta tjejer med raka kroppsformer och kort överkropp ser skitsnygga ut i byxor som slutar typ en dm. under bysten, men jag själv ser ut som planetens bredaste eftersom byxorna sitter där jag är som absolut smalast, mellan höft och midja skiljer det typ 20 cm, ingen bra idé - ser ut som en slarvigt stoppad korvajävel :) Och vem vill ha en slavrigt stoppad korv??
Så av kärlek till mig själv måste jag givetvis dissa trenden (men avgudar i smyg)..



Givetvis fungerar klockad/veckad kjol ALLTID! Men som ni ser till v - liten midja, gör att det ser ut som en riktigt bred ...

Saknar det!

Ibalnd bara saknar man saker hur mycket som helst, när detta händer mig brukar jag även passa på att unna mig lite självömkan, det kan kännas ganska välbehövligt ibland..

Just nu saknar jag:

Min säng tänk så skönt att bara åka hem från jobb och bädda ner sig under ett varmt täcke och en asbra film
Någon som ligger och gosar med mig i den att bara kunna gosa och snuska och sova om vartannat hela denna gråa dagen
Kuvertet på mobilen som säger att man fått sms jag vill ha skvaller, skandaler och goda nyheter i min mobil NU!
Roliga nyheter att gotta sig i har ju blivit aftonbladet-nörd här på jobb eftersom det inte direkt finns något att göra

KROATIEN!! Varje sommar spenderar hela min kroatiska del av släkten ca 4-5 v "hemma" i Kroatien, det är så jävla roligt med alla kusiner, resaturanger, bad, shopping och alla goa gamla avlägsna släktingar som nyper en i kinden och säger att man blivit stor, FANFANFAN vad trist att jag stannade hemma och jobbade detta året, blir nästan gråtfärdig..



Världens bästa!
 

Vibratone



För ett par veckor sedan påbörjade jag ett experiment, visserligen har det slarvats en del, men i grunden handlar det om att jag (så många gånger som möjligt) ska använda vibratone varje vecka för att se om det fungerar..

Därför har min kvällsutin utformats till att bli ngt enformig, men ganska trivsam:
Sminka av, borsta tänder osv.
Sätta på ett sex and the city avsnitt
Spänna på vibratone över rumpan
Lägga mig i sängen och ha den på i ca 30 min
Därefter ännu ett sex and the city avsnitt som belöning
Därefter somnar jag oftast.

Urk man låter ju som en gammal tant, men är det acceptabelt om jag skyller på att jag inte har energi till mycket annat i veckorna nu när jag sommarjobbar???

6 man vill ha 6 med..



1. Per Morberg född 1960- skådespelare, het polismästare i Beck, kultserien Rederiet, så fruktansvärt het oavsett ålder, MMMM!
2. Mikael Persbrandt född 1963- mannen som inte behöver någon vidare presentation..
3. Johnny Depp född 1963, min favorit med honom är Gilbert Grape, men förmodligen mest eftertraktad som piraten Jack Sparrow.
4. Keanu Reeves född 1964 - Constantine och Speed filmerna, även MATRIX, blek, kall och ändå så het!
5. Skeet Ulrich född 1970- LIte halvokändis född 1970, spelat i en del b-filmer, men killen har potential!! Kolla bara in likheterna med Johnny Depp.
6. Mads Mikkelsen född 1965, Mordkommissionen, skurk i Bond men för mig är han smågangstern i Pusher-filmerna, obs! i en av dessa får man även skåda en glimt av .....

Sammanfattning: Tacka vet jag äldre herrar med årgång 196... ngt på ettiketten!




1. Cameron Diaz född 1972-The Mask, Snygg Sexig Singel, glad, positiv blond och humoristisk, ett vinnande koncept, hon är min absoluta idol!!
2. Amanda Seyfried född 1985 - hyfsat okänd tills huvudroll i Mamma Mia, hur söt som helst och sjunger som en gud.
3. Vistoria Silvstedt född 1974 - playmate of the year, oavsett vad ni tycker om bimbos går det inte att förneka att hon ser riktigt bra ut, älskar käkpartiet och ansiktet rent generellt.
4. Jessica Alba född 1981 - inspirerade verkligen i Honey-dansfilmen, vilken kropp dessutom!
5. Charlize Theron född 1975 - riktigt ögongodis och imponerande stark i sin roll i Monster.
6. Paris Hilton född 1981 - väldigt söt men framförallt en jädrans kropp och helt sjukt cool och egen stil, hate it or love it, one of a kind - inte alla som är det!

Sammanfattning: Tacka vet jag blondiner alltså, finns det något bättre?

Jätteskönt

Stod i hissen häromdagen och insåg till min stora lycka att jag valt två armband som matchande mycket mer än vad jag räknat med! Är inte sånt jätteskönt??


Notera de turkosa prickarna i träarmbandet!

Kan även komma på mig själv med att le fånigt när jag plockar fram min babyrosa tandbortse och tandkrämstuben som har exakt samma färg!
Haha, kanhända att jag behöver mer stimulans från andra håll, detta kan vara ett rop på hjälp!   :)


Nyfiken pendlare

Det är egentligen helt galet hur avskild man blir från resten av befolkningen när man kör bil..
Själv har jag inte pendlat sen jag slutade gymnasiet utan trivts bra i egen bil med bara mig själv, och visst har det kollektiva pendlar-livet många nackdelar, men shit vad mycket folk man ser, det är ju hur intressant som helst!

Snygga, fula, roliga, intressanta och då pratar vi bara utseende, sedan tillkommer ju alla historier man kan tjuvlyssna på för att inte tala om alla mode-influenser man inspireras av!!

Tummen upp ändå alltså..


Hur lyckas du?

Kommer jag någonsin bli bra nog,
Är det överhuvudtaget lönt att försöka?

Varför vill man säga sånt, hur kan du tro att jag inte tar åt mig,
och hur fan vågar jag bry mig, nu borde man ju veta bättre.
Vem ger dig rätt att rasera det jag byggt upp?


Vart tog igår vägen??

Jaha då var det söndag och jag vet knappt vad som hände igår, hela kvällen gick åt helvete och var förmodligen årets värsta.. men dagen var hur bra som helst, jag mötte upp min syster och hennes bebis (4veckor!) så stack vi till ikea och entré..

Shoppade jag ngt? Givetvis!!

Blev 2 benvita klänningar från Mango och BikBok(?), samt 2 riktigt coola rep-skärp från Sisters och en oversize jeansskjorta från Cubus, var även ute efter skor men hittade tyvärr inga, det hade gjort shoppingturen komplett!




På väg förbi Guldfynd blev det även ett coolt silverarmband som gjorde trion fullständig! (fick ett fantastiskt Thomas Sabo armband med korshänge av Christian, samt en matchande ring av mina kära föräldrar när jag fyllde år!)



"Hur gick det i fredags?"

Jodå, som väntat blev det lite stress i fredags, men inte mer än vad som kunde hanteras med viss sans. :)
Vi blev dock lite sena, så när vi väl anlände gick allt i ett, 21.00 soundcheck, 21.45 middag (kräfttallrik, MUMS!), 22.30 Smink, kläder och hår-fix, 24.00 show, 02.00 hemfärd..

Från början verkade det som att vi skulle sova där, inte mig emot, fantastik utsikt och boende precis vid havet, men när man kom hem (06.45) var det ändå ganska skönt att kunna sova länge i sin"egna" säng..
"Egna" = att jag inte sov hemma. 


Fin utsikt från hotellrummet!!

Började lördagen med att i protest mot Christians extrema sovmorgon börja rulla upp rullgardinen i rask takt - detta resulterade i att hela skiten ramlade ner på fönsterkarmen och slog isönder hans jävla lampa, samt repade väggen på väg ner, OJ!
Tror han vaknade på fel sida därefter.. Benke hade sovit över i gästrummet och vaknade förmodligen av dunsen, vi som var vakna sen satte oss i soffan och försökte med förenade krafter få igång den komplicerade boxen/tv:n..
Efter ett tag hör vi Christian ropa "Elisabeth nu tänker jag gå upp så du får gå och gömma dig, jag vill inte se dig!"

HAHAHA! Men utbrottet lade sig efter åtskilliga timmar, smart som man var drog jag iväg till Malmö istället.


Strömstad next!!

Shit alltså, nu börjar det dra ihop sig och redan kan jag känna stressen krypa närmare..
HATAR HATAR HATAR att stressa, slutar här kl 4, därefter ska jag låsa larma, posta brev, SAMTIDIGT som jag ska befinna mig nere på parkeringen och möta upp chauffören kl 4.. :S
nåja, efter det har jag 45 mil på mig att ladda om och lugna ner, trodde vi skulle till GBG, aja vaddå jag gissade bara fel på sisådär 20 mil!

Ha det fett!! (ps- det är coolt att säga fett..)

Jag är ingen feminist.. MEN!

Läste en artikel på expressens sex/kärlekssida igår om topp 10 saker killar/tjejer ljuger om i kärleksväg för sina partners:
"Killar - Lögn 5:
Sin oro för att inte kunna vara trogen. Den här farhågan håller han för sig själv. Sanningen är att otrohet är ett problem i många förhållanden.
Vad gör du?: Bästa sättet att förebygga otrohet är att hålla den erotiska gnistan vid liv. Säcka inte ihop utan upptäck nya sexuella äventyr tilllsammans."

Ahaaa, nu förstår jag plötsligt the mystery of all relationships! Fall för fan inte till ro och känn dig bekväm med din kille, ajabaja för mjukis en söndag och osminkade morgnar i sängen, och fy skäms för de omoderna jävlar som tror att äkta kärlek och djupa känslor stärker förhållandet..
Behöver jag ens nämna att denna punkt inte fanns med på tjejers topp tio? Vi är alltså bara dödskära i våra killar och inte alls oroliga för att göra misstag, men skulle han mot alla odds vara otrogen är det ju bara att inse att man inte varit porrig nog!
Starkt jobbat Katerina Janouch..

Kan man inte bara få vara ibland?..




http://www.expressen.se/sex/1.1617424/mans-10-logner-om-sex


Är jag pervers?

Är jag det? Tittar på Little people big world och inser plötsligt att den långe icke-dvärgen är hur het som helst!!
Vad är då nästa steg?, jo att googla honom och kolla åldern såklart!

Jeremy Roloff : born 1990..
Shit pommes, alltså 3 år yngre än mig - gränsfall eller inte???



 


Office outfit

Utgick från det nyaste tillskottet i skosamlingen och slet fram matchande rosa skorta från vila, kavaj från sisters, klocka från guldfynd, och de nya Vagabond dojorna!
 

  

Morgontrött..

Okej, inser såhär i efterhand att det inte var så troligt att jag skulle rusa hem efter filmen igår och lägga in bilder på bloggen.. Men idag så jävlar, då ska jag göra det! Måste dock vänta tills jag kommer hem, har ju inte dom bilderna här på jobb.

Har för övrigt världens bästa sommarjobb! Sitter i reception (som är lugn och fin nu i semmestertider) och tar samtal, samt ansvarar lite för fakturor etc..
Ligger mitt i stan på S.Förstadsg vilket innebär MINST ett köp varje gång man går på lunch. Igår blev det en skitlnygg vit linne-skjortklänning från Monki som verkligen passar till ALLT, och i förrigår blev det nya smycken till stranden i guld och trämaterial samt ett par svarta skor med neonrosa foder i från Vagabond, I love Malmö!

Imorgon ska jag förmodligen iväg till GBG på ett gig, men man vet aldrig, det har blivit inställt förr!
OM det sker så kommer jag få jäkla bråttom, HATAR att stressa, slutar 4 här i malmö och då blir jag hämtad sedan drar vi direkt..
Detta innebär att jag måste fixa hår, smink och allt med kläderna när vi är där.. :S
jobbigt, sånt gör man helst hemma i sin ensamhet så att man bara kan ta det lugnt när man kommer fram..


Snart slutar jag.

Nu sitter jag på  jobb och har precis målat naglarna (inte inte direkt i arbetsuppgifterna men i brist på annat så..), blev härligt bordeaux röda som har exakt samma färg som de vinröda rosenbladen fast med en gnutta guld i, funkar ALLTID!

Snart tar jag tåget till Lund (har ställt bilen hemma och pendlar till jobb i Malmö) och möter upp mamma för en middag innan vi ser premiären av Harry Potter & halvblodsprinsen, ja ni hörde rättt, Harry Potter råkar vara en av mina storfavoriter när det gäller film, de funkar alltid!



Ska lägga in bilder från gårdagen och dagens små glädjeämnen när jag kommer hem! :)


Ödet?

Jag undrar vem/vad som avgör vem som ska få stanna och vilka som ska gå vidare...

Av alla som kasar ner på rulltrappsräcket på knutan (knutpunkten) skulle en person som dessutom hade hela livet framför sig misslyckas och falla så hårt att han inte överlevde.

Tänk de efterlevande efter en sån olycka, fattar man, hinner man inse vad som hänt, och dessutom acceptera det innan begravningen äger rum? Jag har svårt att tro att man kan förstå vad som hänt, att en person lever i ena ögonblicket och sedan bara försvinner. inte sjukdom, osäkra väderförhållanden eller hotfull omgivning, bara slumpen/ödet.


Döden är alltid hemsk och sorglig, men någonstans tror jag att bitterheten som uppstår efter en slumpartad olycka nästan är värre än sorgen, vem bestämmer att ett barn ska drunkna i en vattenpöl, att en mopedförare av flera tusen ska dö? Varför han/hon och inte någon annan?

Man MÅSTE uppskatta sitt liv och vara tacksam för att få leva, man skrattar efter ett tag åt sina olyckor som kunde slutat illa, men man ska nog inte göra det.



  
                


Sommarlov = Sommarjobb

Nu sitter jag på mitt andra sommarjobb som jag påbörjade i måndags..
Dessförinnan jobbade jag 3 veckor på ett annat ställe, börjar få panik och det känns som att mitt sommmarlov snart är slut och det åter är dags för skola..

Har försökt pilla lite med designen men det får blir ett senare projekt, alla koder och system man kunde utantill är som bortblåsta nu ju!

Hehe istället hoppas jag att min absolut bästa kompis Stina, tillåter mig berätta hur rolig hon var i lördags :D

Det var fest hemma hos Mia som fyllt år och Stina blev (inte helt oväntat) ganska berusad och som alla vet är berusad oftast = skitrolig, i alla fall ALLTID i mitt fall, IBLAND i Stinas..
Nåja, Christian råkade vid ett tillfälle påpeka hennes alkoholiserade tillstånd varpå Stina snabbt replikerar:

"Jamen titta på han då! Om jag är full!.... Så är haan (pekar på stackars småtrötta Pierre) JÄÄÄVLIGT trött!"

Haha alltså vad FAN hade det med saken att göra?? hahaha

            Stina thewinepimpler...

                                       

Back in business!

Svor att aldrig mer blogga och ändå sitter jag här nybadad framför en halvkass Beck-film och suktar över Gunvald samtidigt som jag inviger min nya blogg med ett par halvhjärtade ord i hopp om att kunna producera något lite roligare imorgon..



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0