Polisskolan

Tittar på polisskolan, vet ni vem som är med? Kim Catrall!! Bara sådär, vips!
Snygg är hon redan då.., och ännu hetare i Sex and The City, gillar hennes roll där. Framåt på ett manligt och vågat vis, kåt, ärlig och aggressiv - lite av en förebild må jag säga. Stödjer (som jag nämnt tidigare) kvinnor som kämpar på ett icke feministiskt vis, snarare på ett ekvalistiskt sätt med ambitionen att alla ska få bete sig, och vara likadana oavsett kön. You go girl.



Så fint, så fint!


Inget jobb idag!

Tänka sig, tio i nio får jag ett sms av min chef, det är visst stängt idag men öppet imorgon.. Egentligen borde jag bli sur på honom för att han inte sagt något innan, men istället börjar ögonen svida och glädjetårarna letar sig fram genom stängda ögonlock. En ledig lördag!! Nåja, det verkade bra DÅ, nu sitter jag här med skolarbete och affärsplan, ska dock gynna mig en skogstripp senare.

Dom har förresten kommit!

Skorna är här, och dom är fantastiska, dom är underbara, dom är - på f-tthåret att dom passar.. Bilder kommer snarast!


Fredag kväll

Och här sitter jag. Fast besluten att det ska bli en lugn vit helg. Efter skoljobb blev det middag med familj och diverse respektive, ja, nästan alla respektive. Från högtalarna skrålades det kroatisk musik och köket var fullt med folk. Jag hoppas verkligen att min familj och släkt fortsätter vara så stor när jag blir äldre, massvis av kusiner, barn, nästkusiner och sysslingar överallt. Danska, svenska, kroatiska. Nu sitter jag framför tv:n utmattad, slutspelad och slutpassad på barn. The Shining på 9:an och jobb imorgon. 4 ynka timmar på världens glassigaste jobb men ändå blir jag sur och butter av bara tanken på det, fara hit och dit, vara trevlig och vara smart. Äh, väl där känns det bara roligt att träffa kollegor och skoja med världens goaste Erica!!

Orka..

Fan vad jag avskyr att jobba med datorn när det är soligt!! Man ser typ ingenting på skärmen och  motivationen = 0.

Sexsvacka..

-Jag har nog en sexsvacka..
-Hmpff, sånt är fan bara psykiskt..
-Är det inte alls! Ibland kan man faktsikt ha det.
-Jaja, visst.
-JA!

Sen somnade hon. Sen vaknade hon av varma händer om sig mitt i natten. Sen vaknade hon med varma händer om sig på morgonen. Sen sov dom gott igen.

Sexsvacka, sånt där är faktiskt bara psykiskt.

Le Håår

OBS! Le Friseur: hittar ni här.

Yes, här har vi det, håret i efter-bilder. Gillar det skarpt, det ska ni veta..
Ska blogga mer sen i text-form men måste dra nu.


Nu ska jag iväg.
Halvmjukis klädd i stretchklänning, tjocka leggings, ylle-overknee och kofta! Kängor och ullkappa till detta sen är man = med HÖST.

Ljus askblond

Nu har jag varit hos Martina och fixat håret! Så himla kul att kombinera kompis skvaller med "nytta". Håret blev kanon, slingade som sagt till ljus askblond, och nu börjar jag undra om jag verkligen är så himla mörkhårig egentligen.. Krävdes inte mycket mörkare färg för att dölja min utväxt, nåja, bilder kommer sen men nu jävlar ska jag plugga så det ryker om det!

Wazzup???

Ligger i sägen med C, urk vi vill ha en bra film att se inte slitet scrubs.
Fortfarande ont i vaccin-armen men den slöheten och värken jag haft innan börjar gå över.
Imorgon händer det jävlar grejer, upp tidigt för att mörka håret lite (förbannat trött på utväxt som sticker i ögonen) och sen blir det jobb jobb jobb. Jag ska sitta fastklistrad vid datorn hela dagen och slita!

Goden natt

Somna inte som ovänner

Vem kom på den korkade idéen?
Är man ovänner så är man. Blir man sams igen bara för att det ska vara så är ju hela bråket bara en stor bluff, vad får man ut av det?

Även om jag så vore törnrosa och skulle slagga i 100 miljoner år, hade jag aldrig slutit fred bara för att!
Nej jag stödjer det inte, det gör jag inte..
Sålänge man har ett eget täcke så är det väl inget problem??

:)



Nya koftan.


Uppdatering - influensavaccin (skrevs igår 00.00 men bloggen lade ner)

Nu har jag tagit vaccinet, C följde med och var sällskap, kändes jäkligt seriöst och lite konstigt när vi möttes av vakter som spärrrat av vissa områden och som hänvisade till parkeing och vart vi skulle gå.
Efter sprutan skulle man vänta kvar ett tag så att man inte skulle råka dö på kuppen av vaccinet, nej det får man göra på sin egen fritid! Så efter en 20 minuter kunde man gå hem. Hur mår jag nu?: Febrig, lite frossa, men mest ont i sidorna på kroppen, vet ej varför, bara det inte är lungorna som spökar, får se vart kvällen leder.    :S
 
Efteråt fick jag såklart för mig att jag hade svårt för att andas, att vaccinet höll på att ta kål på mig. Då klargjorde C att han minsann inte tänkte köra dit 2 gåner, så skulle jag bli sjuk fick jag bli det innan vi lämnade området. Då tänkte jag att det kanske bara var lite hederlig gammal astma och tog mig en dos, det hjälpte.. :)

Sen stack vi till Nova på en mysig kvällsrunda, där jag inhandlade en jättetfin stickad grå kofta med guldknappar, bild kommer snarast. Nu är det dags för te och en film, guten nacht!

Shopping ljuva shopping



Kan ni förstå vilken tur jag har!! Nämnde ju att jag ville ha de grå kängorna i en annan färg och vips så dök de upp på ellos i ett annat märke. Dock slut i alla storlekar men när jag ringde hade de fått in ett sista par i 38, yes!! Nu är dom på väg, och fan ta hela världen om de sen inte passar, det säger jag bara!


Glad och upprymd åkte jag in till den fantastiska staden LA för lite extra-shopping.
Blev en helcool party outfit som skall användas snarast, den är så cool att man kanske dör lite när man väl ser mig, sminkad och allt med ett par high heels!
Lacktights med leopard - I love..

+ Ett par vanliga svarta riktigt tjocka leggings nu till vintern.

Slog dessutom till med et nytt lyxigt täcke från Jysk, allergivänligt, allerginörd som jag är, varmt och ultrafluffigt, som man sa på den tiden Bröderna Fluff, Bestys Frisörsalong och Doktor Mugg regerade..
    
I jakt på lite porrunderkläder kom jag sedan över denna sjukt äckliga och omotiverade framsidan på ett par strumpbyxe paket, WHY WHY??? 

Swineflu vaccin

Idag ska jag ta vaccinations-sprutan mot Swineflu..
Känns inte riktigt bra faktiskt...



Imorgon

Imorgon är en viktig dag.
Jag håller tummarna och hoppas.
För din lycka är min lycka.


Såg ni???

Så fruktansvärt irriterande! Såg ni Kalla Fakta om snushandlen och tillverkningen? Alltså, vd för Swedish Match, förmodligen mångmiljonär, poppig kostym och vältrimmad frilla.. Men what´s up med tre enormt långa nedåtlutande hårstrån från högra ögonbrynet?! Måste ju skymma sikten, klipp klipp! Älskar inte hans familj honom, har han inga vänner? Hur kan han hållas med hängbrynet? Hur kan hans frisör låta honom lämna stolen utan att trima de tre monstren, eller ännu bättre, ryck dom så att jag aldrig någonsin behöver se dom igen!! Klipp Klipp är allt jag begär när man ska synas så i tv, KLIPP KLIPP.



Idag när jag kom hem från Helsingborg, lite smink på det gamla som smetade kvar sen gårdagen, en slabbkladd kanonrosa läppstift, highlighter i oändlighet och stårfräslugg i den discosvettiga kalufsen.. Gillar kombinationen!

Tranbär förstörde kvällen..

Som sagt så blev det Cardinal igår.. Kanonkul förfest med mycket skratt och hyfsat bra mysik när vi väl kom fram. Men fyfan säger jag bara! Efter svettigt dansande krävdes en svalkande drink och av någon anledning blev det tranbär vodka! Smakade hemskt och så jävla groggigt, stod mig upp i halsen, smaklökarna drog ihop sig och jag blev tvungen att slå mig ner i en soffa ett tag. Stina kom och slängde sig brevid men drog sen ut för mer svängigt hoppande. Brevid mig landar istället två killar som visar sig vara poliser (han ena skröt villigt om det). Jag har ju svårt att tro att någon frivilligt vill bli polis, och körde ett par testfrågor för att vara på den säkra sidan. När jag till slut insåg att han faktiskt var polis såg han, Kevin hette han, nöjd och självgod ut. Han satt där coh mös i sin egen coolhet och antog väl att jag smälte,
"wow, en polis, en lagens väktare, och nutidens sheriff åååhh".
Eeh nej, äckelkänslorna vällde upp, och böter och forna poliskaxigheter fladdrade upp i min inre syn.
Jag fick svårt att avgöra vad som äcklade mest, tranbärsdrinken eller polisen?

Linnéa och syrran på besök för kroatisk fin-middag!


Förfesten

Bild tagen av polisen.

Idiot som parkerat bakom bilarna som ska ut från parkeringen, tog mig 10 min att backa och trixa!!

Fest

Det är fest, det ska ni veta. Det blir HBG, det ska ni veta. Le Cardinal, det ska ni veta. Det kan bli galet, det ska ni också veta. Galet är det redan. Säger bara en sak. Dunka mig gul och blå..

Vad ska man göra ikväll?

Heslingborg, Landskrona eller Malmö..

Allt kan hända, allt och inget.. Inget är tyvärr en stor risk, kallt och regnigt ute = Inte hett.

Skorsorg..

Igår efter den asdryga tentan skyndade jag in till City för att möta upp Stina. Vi skulle storshoppa hette det. Att det sen slutade med att ingen hittade något och att Stina i ren desperation började kolla på värmeljushållare och liknande var det ingen som kunde förutspå.. Det var så jävla "bad!" som vi brukar säga.. Hela gågatan, båda köpcentran men inte ett skit! För stort, för fult, fel färg... Det tog aldrig slut. Hittade dock ett par kanonFINA skor på scorett, ååh så fina dom var. Åkte hem och funderade på saken, och stack till Center Syd idag med C. Storshoppa skulle jag göra, återigen, INTE ETT RUTTET JÄVLA SKIT! Och skorna jag skulle köpa blev det inte. Visade sig att rövpersonalen på Storgatans Scorett hade fel. Det var inte äkta skinn, och de passade inte perfekt. Här sitter jag nu, surmulen och funderar på vart jag ska imorgon. Tacka vet jag shoppingspirit, finns det något starkare?


Café på triangeln hade världens godaste Chai Latte.

Stina fullt upp med lasagne.

Här är dom, mina livskamrater i skitkonstiga storlekar - fan.

WOW!!!!


Var kommer du ifrån, vad heter du, vad kostar du -
och viktigast av allt.. Var hittar jag dig!!

Visdomsord från "House" förra tisdagen.

         

Sånthär fint missar ni när ni inte följer House, ajabaja!

Suck pust och stön

Så känner jag just nu.. Skulle plugga inför tentan imorgon, har det blivit av? Nej. Jag skulle sticka hem när C:s kompis Gustav kom, men nu blev det inte så. Istället för tentaplugg blev det god middag bestående av entrecote, potatis i ugn, bearneise och vin med dom två! Så här sitter jag nu efter två glas vin och har bestämt mig för att plugga!! Känns ganska döfött men får väl göra ett ärligt försök..

Åter igen. Suck pust och stön.....

The Roloff-family!!

Tycker det är ganska gött när någon halv-kändis, som tror att han numera äger hela världen, får en jävla reality-check! Ni vet den där dvärg-familjen som dom har gjort en serie om (varav ena sonen är dundersnygg!). Jo pappan där var då ute och körde i senaste avsnittet, rattfull! Inte mycket, men han blev dock stoppad av polisen för en överdriven högersväng och ska upp i rätten. Hela familjen verkade helt chokade, och han gnällde om sitt dvärgtillstånd och hur dom kunde tro att han var rattfull och att han var an offentlig person osv..
Det känns bra när nyrika b-kändisar blir facefucked by reality! I like it, no mercy.


Nu bakas det ananas-paj som aldrig förr!!

Faktiskt sant, har aldrig gjort det förr!  Spännande  :)


Då var det kväll.

Sitter och skriver på min projektplan inför LIA-perioden (lärande i arbete). Från och med nästa vecka ska vi ut i 8 veckor på en form av praktik, för att lära oss mer och visa att vi behärskar våra nyfunna kunskaper vad gäller Visual Merchandising. Spännande!
Jag för min del, har ett avtal med skolan och ska istället för detta starta ett eget företag! Vad detta företaget ska kunna erbjuda i slutändan får förbli en hemlighet än sålänge.

Idag fick jag en kallelse till vaccination för swineflu, får visst någon form av "förtur". Och kom i veckan överens med min läkare när jag var där, att det bästa och säkraste för mig var att ta den. Hade det inte varit för lugnskador etc. sedan jag var sjuk, hade jag aldrig tagit den. Tycker det känns skumt och är orolig för att vaccinet egentligen inte är helt 110% färdigtestat. Jag menar det går inte att förneka att det har varit hysteri efter detta vaccin..

Jag och Malin smålyxade på lunchen. Köpte varmrökt lax och potatissallad, Pepsi Max och Cola Zero, eller seerå som Malle Balle sa idag!



Hem om ett par timmar och byta om och käka. Nu sitter jag hos C som precis kallat mans-kön för "Tower of power" haha, sjukt!!




Sveriges 100 sexigaste kvinnor enligt Slitz

Då kan man tro att de utnämnde äckliga glamourmodeller som är stammisutvikare i deras tidning, men icke!!
Faktiskt mäkta imponerad, som etta valde de dessutom en personlig favorit, Emma Green - ni vet, höjdhopperskan som är ihop med sin äckliga fula tränare? Hon är smärtsamt söt och naturlig.
Tycker om när man sticker hål på de gamla ruttna myterna om att silikon och botox är det enda rätta!
Tycker ännu mer om att en "bonna-tös" från Malmö hamnade på andra plats, en smal och småbystad tjej som helt enkelt talar om för hela svenska folket att det är dags att omvädera och kasta dom gamla plast-idealen.
 Att det sedan blev just Linn Herbertsson, (gammal Gunther-Sunshine Girl) brun utan sol:s trogna bevarare, och queen of ögonbrynspennan är en annan femma. Visst är hon söt, kanonsöt!!! Men en av Sveriges 100 sexigaste? Nej.

1 Emma Green


2 Linn Herbertsson


De hetaste kvinnorna i Sydsverige

2 Linn Herbertsson, Malmö (har just flyttat till Stockholm).
3 Malin Åkerman, deltidsskåning.
11 Carolina Gynning, tidigare Malmö.
21 Helena Seger, Malmö.
58 Anniela Andersson, Kristianstad, Kvällspostens lucia 2006.
70 Emma Andersson, Ängelholm.
85 Lena PH, tidigare Vetlanda.
87 Samantha Malmgren, Örkelljunga, tidigare Idol-deltagare.
100 Suszanne Sjögren, tidigare Näset.

Gudmor

Visste ni det? Att moster Elisabeth dessutom blev gudmor den 4/10?



Bebis Linnéa efter själva dop-ritualen. Just det ja, Elisabeth i mellannamn!
Blödig som man är fällde jag en och annan tår, lite tantvarning på det.
Tänk på mitt EGET bröllop, hur fasen kommer jag se ut då?? Rödgråten och svullen?
Nej, en bröllopssup innan altaret så blir man väl avtrubbad och fin.

Ge mig är du snäll


www.asos.com - 900:-

www.bubbleroom.se - 149:-! (REA)

www.asos.com - 400:-

www.asos.com - 500:-
    
www.dinsko.se - 490:-           www.ellos.se - 450:-

Höstväder....

Halvdimmigt, halvregnigt, halvkallt.. Och heltrött!



Avundas alla dom som kan vara hemma men sin man idag,
ligga i hörnet vid axeln, och gosa och se på film..
Istället sitter man i skolan, med en för tillfället asseg lärare
som inte fattar att vi vill ha frukostrast och fulkomligt skiter i hans jävla
Starbucks Coffe - logga!


Nattamat

Nu håller jag på att tillaga mig en liten portion nudlar. Inte för att jag är direkt hungrig, men var sjuk som fan inatt. Probelemet är att när jag äter för lite blir jag riktigt dålig på natten, krampar, fryser och spyr. Och igår åt jag bara ett mål mat pga jobb och bakfylla, där fick jag för det! Dom säger att det är pga att jag inte har några "reserver" och att kroppen därför faller i diverse blodvärde, någon som har samma problem??



Godnatt

I lördags såg vi ut såhär.

Det lär komma fram fler bilder, men för tillfället är detta allt jag har att erbjuda eftersom min mobil have a life of it´s own.. Grr.



Stina tyckte jag såg ut som en estetare.. Då bytte jag till ett vitt linne. Det hjälpte - inte mer estetare, men då såg jag helt enkelt inte klok ut! Bara att välja, pest eller kolera.
Blev pest, svarta pesten..

Ska lägga upp bilder snart.

Men en annan sitter i skolan och ser ut att jobba med något högst viktigt.

Fan vad kasst!

Jaja fortfarande skitdålig på att uppdatera bloggen, vadan detta???..

Fredag: Sov bort halva mitt liv kändes det som. Gosade med bebis Linnéa som vi passade. Gosade med C som jag också passade.  :) 

Lördag: Äckeljobbade, inte alls sugen. For hem som ett skott, gjorde mig iordning för kalas. Åt en massa gott och träffade roliga släktingar, tog den lilla blå och tuffade in till HBG. Mötte Stina för drinkar, skvaller och pardeeeyy! Sov över och åkte till jobb söndag igen, usch och fy.. Middag, mys och madrassvändning hos C söndag kväll. Nu är halva hans säng officiellt min, har lagt den ännu mjukare sidan av madrasserna uppåt nu på min sida. C kände och klämde så att jag avlastade rätt - skönt..
Sån lyxjävelsäng vill jag också ha hemma!



Partyt (jättenördigt att säga party)

Partyt i kort sammanfattning.
(Jag gick på strumpesock till och från stan, hade glömt promenadskorna hemma!.. host..)

Partyt: Cardinal vid runt 1..
Ex ute, framför i kön, jag och Stina lekte gömma korven då, fast vi gömde oss själva.

Sen råkade en kille armkroka min handväska vid baren.

Jag: Hallåå däär, har vi kanske en väskryckare bakom oss?
Killen: Neej jag lovar skulle faktiskt bara förbi, men ville gärna gå nära, det ska jag inte förneka.
Jag: Jasså helt säkert? Nåja håller lite extra i väskan i alla fall..
Killen: Tro mig, det finns mycket jag vill slita av dig, men väskan är inte en av dom..

Stina-citat:
"Nej nu jävlar ska jag ha honom. Jag ska fan ta honom, och hångla. Ska jag?, va, ska jag? Ja jag gör fan det!"

Skummis på dansgolvet.
Skummis: Går fram med bestämda steg och granskar mitt ringfinger, men verkar inte finna något förutom ett par kroat-genetiska små hårstrån.
Jag: Ja?
Skummis: Skulle bara kolla så att du inte var förlovad.
Jag: Nej det är jag inte, men trots det har du nog inte någon chans, jag har pojkvän.
Skummis: Nej, säkert? aha men vi kan ju dansa i alla fall..
Jag: Och även om jag inte haft det hade du nog inte haft någon chans, därför.. eh ja, därför bara!


Telefonsamtal söndag 11.50..
Jag: Är din nya brud så jävla korkad eller?
Ex: Du, hon är fan det dubbla av allt du någonsin var!
Jag: Jotack, jag SÅG det..
Ex: Jävla benrangel.
Jag: Hellre det.

Gammal kärlek rostar aldrig...
Varför är det så att man måste föräckliga dom gamla och nya tjejerna till ett ex/pojkvän? Tills man gjort dem så äckliga att blotta tanken på dom små svinen gör en helt spyfärdig..
Egentligen var det ingen fråga, jag vet att man göra det för att själv må bättre, men fan vad mycket jobb som krävs för att genomföra ett föräckligande, kan dock konstatera att det definitivt är värt det..

Oj oj oj

Fan vad jag inte har bloggat på två dagar! Sorry. Men har faktiskt haft fullt upp med annat. Nu sitter jag på jobb igen, bakis och småtjurig, får väl uppdatera en massa lite senare.

Ha det fett!

Skola som fan

Urk, vår lärare är verkligen skittråkig idag!    :S

Tur Malle-Balle är rolig

Malle: Vad har du för smak på tuggumit?
Jag: Lakrits
Malle: Luktar buske..


 

Äntligen

Äntligen börjar saker och ting gå som det ska! Vilken lättnad.
Det här kan bli bra, riktigt bra.
Jag ska slita som ett djur och bevisa att jag fan kan..
Dom verkar tro att jag kanske tagit mig vatten över huvudet, icke.

Dages inköp!

Körde inom Nova på vägen hem. Ville byta ut mitt sunkiga sommarsmink till nytt och fräscht som kan pryda min röda lilla näsa i vinterkylan.   :)
Att jag dessutom ramlande över en fin svart kjol med ett spänne med guld/brons knubbiga nitar, som jag för tillfället älskar, var bara trevligt! Dock har jag inte testat den ännu, men hur fel kan det vara? Den är ju så snygg!!



Såhär ser jag ut idag - gömt luggen!

Notera att jag köpt coola blommor att fästa på pumpsen jag nyss köpt, jättegulligt! 
Martina inspirerade mig med sin lugg-fläta när hon var på besök igår, och vi tittade plastikkirurgerna och House, nu är det supergömd! :)
Skönt att man kan va både och - med och utan lugg..

Dessutom

Dessutom var jag och C på bio igår. Efter att ha försovit oss på en snabb eftemiddagslur, kokte jag potatis i blixtens fart och sedan blev det middag innan filmen. Vi såg "Flickan som lekte med elden", jag tyckte den var bättre än föregående, C tyckte tvärtom. Vi hade bokat dubbelsätena längst bak, och efter halva filmen 1,5 h, ytnyttjade jag även det andra dubbelsätet bredvid så att vi kunde bre ut oss lite mer, romantik i all ära, men med lite avstånd kan det ibland bli ännu bättre.    :)
Men ni som sett den, visst var lebbscenen lite väl?? Det behöver ju inte var äckelvarning på det. Tjuvkikade på C under scenen och han såg inte heller ut att njuta av den vulgära situationen. Dock slår den ett bra slag för feminismen, inte bara killar som ska hålla på med vulgo och äckel-sex!
I övrigt var den också väldigt grov och Hollywood-aktig, men gillade den, tyckte det var hyfsat realistiskt och inte så segtuggat som andra svenska deckarfilmer.


Da Buzz - kassa verser / bra refräng. Kan behövas idag!


I can take it, I can make it, I'm dangerous
Can't you get it, you can't beat it, I'm fabulous
I can take it, I can make it, I'm dangerous
Can't you get it, you can't beat it
Cus I'm so dangerous..

Lyssna och bli peppade, jag ska försöka ladda om.
Med en varm tanke på Doktor House och kommande kanonprpgram på tv så kan det nog gå att vända på denna dagen också. Missa inte House och Plastikkirurgerna, idag skulle dom fixa öron, penisförlängning och magmuskler, mäkta intressant.


Bad fucking day

Fy fan vilken jävla dag. Ska hem sen och gräva ner mig och glömma att tisdag någonsin existerade. Vilken jävla oflyt vilken jävla dag. Om en evighet när jag glömt detta och lugnat mig kan jag skratta åt det och berätta det på allra roligaste vis för er. Men inte nu, fy fan vilken dag. Hur kan jag vara så flummig och borta i min egen värld? Och vet ni vad det värsta är? Att allt är mitt fel, jag är klantig och obetänksam. Och att mitt fruktansvärda temperament ofta tar över där förnuftet borde smita in och rädda dagen.


Vi drar till fjällen

Har åkt skidor (lite snowboard) sedan jag var liten, 4 år om inte ännu tidigare. Pappa ÄLSKAR att åka skidor så varje år v 8 har hela familjen och delar av släkten styrt kosan mot kallare breddgrader. Och innan har jag inte riktigt förstått grejen med det, kallt i luften, man blir svettig, röd. Varje lift uppför en brant backe är att utmana ödet och därmed döden. Men man har sett glad ut och åkt ändå. Genom åren har det dessutom blivit min återkommande mardröm, jag åker nedför en svart backe och kan inte stanna när jag inser att ett stup ligger lite längre fram. Men på senare år har jag överkommit rädslan och insett att jag börjar bli lite för gammal och erfaren för att mesa mig och vara rädd. För faktum är att jag faktiskt blivit ganska bra. Svarta backar är inga problem, och vafan, skulle där dyka upp ett stup så får jag väl bygga en fallskärm av mina enorma skidglasögon på vägen ner!
Nu längtar jag som bara den, och planerar till och med att dra iväg på två skidsemestrar kommande år.

Skogsrunda i granskogen. 3 meter snö, det är OMÖJLIGT att bromsa, kul. Ramlar man så faller man åtminstonde jäkligt mjukt. Såvida man inte siktar in sig på en gran, det har hänt..


Notera att jag åker balänges gott folk..


Smärta som fan

Har riktigt ont i hjärtat. Inte fjortis-böl-ont i någon form av poetisk mening, utan bildligt talat ont i hjärtat. Fick det när jag dammsög innan, kanske ett tecken från ovan? "Elisabeth skall ej behöva dammsuga!" I alla fall så hjälper visst inte medicinen. Får väl åka in ikväll om det inte släpper, kul söndag. Jag och akuten. Vill inte släpa med någon här hemifrån de har hållt mig sällskap så det räcker.
Och C tänker jag inte ens överväga att fråga, har säkert 1000 viktigare saker för sig.

Nej - Jag och PhotoShop får det bli, så förenar jag nytta med "nöje"(??).


Kanske

Kanske är det så att jag vill ha något du inte kan erbjuda.
Något som du inte ens överväger att ändra på för att passa mig bättre.

Nej nej nej..

Åååh hur kunde det här ske??
Herrejisses vilken tur att Malle-Cooling redan hunnit lägga in programmet på sin dator annars vet jag inte vad jag gjort! Jag fick nämligen låna den och i bilen har den smitit ut från datorväskan och blivit tilll mos när jag skjutsat i helgen/veckan.
Ajaj, har redan skickat sorry-sms till Malle men skänker här ytterligare en tanke på lilla skivan!



Stort är rätt

I alla fall tycker jag det just nu. Just nu tycker jag att brunt och orange och guld i odiskreta feta armbandskreationer är helt rätt! Men det kan förvisso vara för att jag nyss köpt en hel armbandssamling som passar in utmärkt på ovanstående beskrivning.

Jag, mitt blöta hår och mascara-saknande ansikte, innan matshopping.


Nedan kan ni skåda de fantastiska armbanden i närbild!

it´s back

Nu är det tillbaka, mitt lyckohalsband som skyddar mig ifrån allt ont och bringar tur med allt gott. Ett kors och ett hjärta som varit med sedan svåra tider och ännu längre tillbaka. Fick för mig att det inte gjorde någon skilland för ca ett år seaan, då åkte det av. Men så fort jag tog på mig det igen kände jag att den varit saknad, vissa saker kan man inte vänja sig av med. Oavsett hur icke-dekorativa, eller omoderna det kan verka.



Tips för smustigt guld:
*Koka upp rikligt saltat vatten i en kastrull
*Dela ner aluminiumfolie och lägg ner smyckena, låt småkoka
*Byt foliet om det blir alltför missfärgat
- Fungerar -

Bildjakt i arkivet

Fotograf: Jan V. - Jarikborg Juni 2009.


Ystad och b-kändis

Nu tror ni säkert att vi såg en b-kändis i Ystad, så var inte fallet.
Nej först var vi i Ystad och skulle kolla på några bilar. Sen blev det givetvis en liten shoppingrunda. Och först på listan låg sulor till pumpsen jag höll på att gå in. Kom fram till att de var för stora, och när jag väl kom till insikt med det blev tjatandet outhärdligt för stackars C. Erkänner att jag gnällde som fan, men det var också sjukt jobbigt och väldigt smärtsamt! Men när han började se ut att anamma kastsystemet och gå 2 meter före mig konstant, köpte jag illa kvickt sulor och gaskade upp mig.



Därefter kunde jag slappna av, det blev fika och lite smått på H&M, lägger upp bilder imorgon.

Åter till b-kändisen, jo när vi sen kommer hem till C möter vi en ytterst bekant person på väg ut från hans fastighet. Trodde först att det var en gammal lärare eller något, men efter gemensamt funderande kommer vi på att det är hon där Mija från Bygglov, hon verkar visst bo där. Och sjukt nog är det typ det första program som dyker upp när vi väl hemma slår på TV:n, scary stuff..




Nu har jag lagt in bilder till nedanstående inlägg!

Kommer lite till ikväll..

Stör mig!

Stör mig som fan på att jag glömt usb sladden till min mobilkamera hemma!
Har ju en massa bilder som jag vill lägga upp från idag och igår..

Fikade och skvallrade med Carro idag på Entré, MKT trevligt, nu har vi bestämt oss för att börja gå på pass i Malmö, fitness here I come again!! Vi måse skärpa oss nu när vi inte dansar.


Här är bakbilder, C vispar åt mig så det blir helt suddigt! :)

C - citat

Står och bakar..
(Fortf ingen sladd till kameran! Lägger upp sen.)

C: Pepparkaksdeg är jävligt underskattat.
Jag: Jag det är gott, men fan vad jag föråt mig på det i julas..
C: Det syns.


Borat citat:

"Dra åt helvete Döden!"


trekamp på laserdome

Yes igår drog nästan hela klassen till Laserdoma på treKAMP. På skollunchen stack jag och Malle och handlade vin, sen stack vi till C och lämnade bilen, som skjutsade oss in till Sofie för pizza och fördrink.
Som vanligt blev det välanpassade middags-samtal med smakfulla ord som exempelvis baksug, avföring, oralsex etc...
Vi skyndade till Laserdome med snabba och försenade steg och satte igång spelen. Hur kul som helst men kasst att de delade upp hela klassen i fyra lag, då kunde man inte se och hånskratta elakt åt allas misstag! Förfriskning krävdes efteråt vilket hela klassen (utom Malle-torrboll) intog på Doomers. Allt som allt bev det ett par öl för ovanlighetens skull, och 2 glas vin. C verkade kämpa med humöret när han sen skulle lyssna på min eminenta vägbeskrivning til Doomers.   :)

Väl hemma avslutades det hela med, dusch, film och nattamat kl 00.30 - fint.


Marrelicioius Hilton

Slarvig men kul! Måste ju skynda mig innan hon kommer och hindrar publiceringen!


malle Indian



Här har ni Malle Indian! Sånt gör vi här i skolan när vi övar PhotoShop.. :)

Parfymminne

För två sensommrar sedan använde jag CK In 2 You.. Idag åkte den på igen men förmodligen för sista gången.
Doften påminner om otrohet, intriger och rävspel.
Galet att ett luktminne är så fantastiskt strakt, galet och obehagligt.


underkläder

Sitter och kollar underkläder på nätet.. Fick ett tips om evasunderkläder.se och tog mig en titt! Riktigt imponerad, mycket snyggt för olika tillfällen.. Brukar som regel tycka väldigt bra om eliteladies.se men nu är frågan om dom inte mött sin överkvinna!


En fråga här bara, where´s the nipples at???


Men de tre resterande är bara fantatsikt fina. Usch, vill ha allt - NU!

Svårt val..

Hmm vilken ska jag ta? Dessa tre har jag hemma, men kan inte riktigt bestämma mig!
Man måste ju förbereda sig för en lång dag imorgon.
Först skola med superlärare och kanonroligt ämne! Sedan hem till C med Malle för att snabbpiffa och lämna bil.
Sen tillbaka till Sofie för lite fördrinkande och mat.
Och sedan.. Sedan så jävlar blir det trekamp på laserdome med nästan hela Visual Merchandiser -klassen!
Ska bli riktigt riktigt kul!!


Men nu:
Halv åtta hos mig
Äntligen hemma
House, med bakeoff bullar och te..

Kräftan 22/6-22/7

Mest handlar tisdagen om romantik. Är du singel kan en oväntad flirt leda till helt nya drömmar.

...JO tjena!..

Började 13.15, C pallade inte ens gå upp när jag gick upp vid 10.
Där var inget jag kunde äta till frukost eftersom han VET att jag inte äter grovt bröd.
Och han VISSTE att jag skulle iväg och handla igårkväll men pallade väl inte nämna något om bröd.
Så där fick jag sitta till 13.00 utan mat, vägrade åka och handla eftersom jag var iväg och gjorde det igårkväll.
Drog upp sjusovaren, och förklarade att jag inte tänker komma dit fler gånger om han inte kan ta lite hänsyn till mina matvanor, vilket jag hade gjort om det gällde honom.
Jag begär inte mycket, men ska fan ha frukost!

Nu tycker ni kanske att jag är oschysst och sur, men testa själv att inte äta på typ 20 timmar och kom sen och snacka..


lite lördagsbilder

Med tanke på att söndagen blev som en lördag, och lördagen som en fredag, så fick gårdagen bli en söndag. Och på söndagar är man inte så jätteflitig med att blogga!
Här är i alla fall lite bilder från i lördags hos Jennie och Kimbo!




Schweppes red berry fusion, vodka och limeskivor - mmm.

Sen blev det armbrytning! Stina tog Martina, som tog Jennie..

Som tog mig!! Skammen är total!

För Stinas del gick det lite väl vilt till på kvällskvisten.. :)

julfilm

Märker ni att jag börjar längta till julen med tanke på mina juliga inlägg? Detta är den aboslut roligaste svenska julfilm och den är så talande att jag blir helt stum när jag ser den!





En sak ska ni veta..
Dan Ekborg han är het - riktigt het.
Dan Ekborg är vid närmare eftertanke fantastiskt porrig!!!
Och jag skojar inte. Förolämpa inte hans porrighet genom att ta det som ett skämt!

Ullared

Jaha, Ullared blev det i fredags.. Massvis med folk, jättekul att spana in folk, mest hillbillys med ett klädmode som till och med Ullared uppdaterat sig från!
Citat under dagen:

Jennie: "Vad pratar ni om?"
Vi: "Om att du har mycket puder på dig idag"
Jennie: "Amen ååh, när FAN har inte jag det??"

Jennie: "Vi pissar på dem"
Jag: "We piss on their mothers"
Stina: "..... and fuck their fathers..."
- asgarv från oss men Stina sitter kolugn.


På vägen hem spelade dom Girls just wanna have fun på radion. Vi sjöng med, sen försökte vi leta upp snyggingar i förbipasserande bilar. Det gick inte så bra. Sen kom jag på något så roligt att jag inte vågade säga det. För hade jag gjort det hade jag kört av vägen i ett hysteriskt skrattanfall! Hör här: StinU SwineflU hahahahaha!


Ps: Som väntat bangade StinU ErotikShopen, hon tror att där bara finns pervos. Det gör det inte, men där var nog en, han suderade oss facinerat när jag, Jennie och Martina stod och klämde och pillade på dildosar som stod i salmad grupp på ett bord mitt i butiken. Vi köpte inget, man åker liksom inte till Ullared för att shoppa på Knullared.

Haldex-hyss 8 (?)

Mammu Mu är som bekant en otrevlig liten jävel till brud som vi jobbade med på Haldex-tiden.
En dag när vi satt och åt lunch nämnde Malle-Cooling att hennes mamma kör MC. Mamma Mu blev helt ställd, och sa med avsmak i blicken att det minsann bara är flator som kör MC. Då fann jag det lämpligt att inflika att även min stencoola mamma kör MC, där satt vi. Coola duon i sällskap med Mamma Mu. Vi tittade på henne med en blick som sa: "Även om vi nyss ätit och är mätta, ska vi nog kunna klämma ner dig och ditt svål också!!"
Mammu Mu flackade med blicken, hennes grisrosa hy blev jordgubbsröd och äckelflinet bleknade bort på 3 sekunder..
Det var tider det Malle.


Idag

Åh vad kul det var igår, vilken dag!!
Men min dator hänge sig igår pga det mäktiga PhptoShop, så några bilder blev det minsann inte. Nu på jobb, men ska försöka hinna ikväll innan pardeyyy! Först sluta och iväg för att köpa dopgåva inför imorgon!

Road trip

We´re going on a road trip!
Mest bara för att..
Behöver inget, men kul att åka iväg med tjejerna på äventyr.
Vi styr kosan mot Ullared, fett ös och mycket skitsnack!
Förhoppningsvis minst lika många fynd!
Måste besöka stora erotikshopen, mest Stina..
För hon blir så generad, jätte kul och jätte nördigt! :)

Fantastiska lediga fredag..
Dopet närmar sig, galet, måste hinna testa kläderna jag bestämt mig för.
Blev inga nya luggbilder igår som utlovat, kasst av mig!
Kanske ikväll.

Tack för mig, hej.


Tack Malle-cooling!!

Min livscoach, data tekniker, mitt samvete och min tvilling a..l mus!!
Nu ska vi två bli PhotoShop experter!!


Busschaufför - read it!!

På högstadiet tog vi bussen till skolan från vår by till en annan lite större håla.
Oftast kom man med andan i halsgropen, nyduschat hår, halvsminkad och med jackan i handen i sista minuten för att stoppa bussen på väg mot skolan. När man sedan sitter där och pustar ut som bäst, lutar huvudet tillbaka mot rutan och vilar, slås mikrofonen på.
Vi har en ny busschaufför - och rolig är han också.

Busschaufför:
"Ja hejsan kids! Jag ville bara berätta en snabb historia för er, rör INTE gardinerna, jag menar det. Bussen är skitgammal och INGEN har NÅGONSIN tvättat gardinerna. RÖR DOM IIINTE.
Man springer till bussen, hoppar på och är svettig, vart torkar man sig? Jo, GARDINERNA!
Det är kallt ute, man hoppar på och behöver snyta sig, vart gör man det? Jo, i GARDINERNA!
Man råkar ta på något äckligt under sätet, vart torkar man av det? JO, GARDINERNA!
Man åker bakfull och spyr, vart torkar man sig? Jo, GARDINERNA!

Så för fan, RÖR DOM INTE!

Behöver jag ens nämna att ingen ville sitta innerst efter det?



Dedicated to: marnelia.blogg.se
Favorit i repris..

PS..

Vet att jag har stålugg på alla bilder.. Men ska lägga upp nya ikväll, för nu har luggen lugnat sig lite och lagt sig till rätta. Man gör som med små hundar.. "Luuuugn, luuugn, såja ligg där, duuktig.."  Och så stryker man hårt över pälsen. Haha

Dagen

Vaknade imorse, försov mig till frissan, men det var lugnt.. För Jennie hon hade också försovit sig!! Drog dit och slingade utväxt. Ingen av oss blev nöjda, slinga är inte min grej, då behåller man ju fortfarande lite av utväxten.. Kom överens om att försöka slinga hela skiten lite mörkare om några dagar för att tona ner den jävelens jävla utväxten!

Sen började vi snacka lugg och jag klagade på mitt hängiga tråkiga hår. Sen kom en blixt från klar himmel! "Jag klipper lugg". Jag vädrade min idé för Jennie som rådde mig att höra med folk vad dom tyckte om idéen innan vi körde. Det gjorde jag, ett mass-sms gick iväg till få utvalda. (Förutom Stina, som är för pessimistisk för att få sms av det slaget.) Åsikterna var olika, men det sket jag i och för sig i. Jag beordrade Jennie att hugga tag i saxen, och efter ca 5 minuters tjat gjorde hon det. Jennie var ytterst nervös och ville nog inte sitta i den sitsen att klippa lugg på en kompis som haft jämnlångt hår i 18 år.. Efter ca 2 (rejäla) lugg-klipp. Pausar vi för ett hysteriskt skrattanfall, allting är så sjukt.. Jag - världens rakaste hår - vill ha en fucking lugg!
Efter det tredje klippet passar Jennie på att bekänna att klippa lugg, minsann inte är hennes starkaste sida.. Hmm. Till slut blev det bra (även om det såg förjävligt ut) för vi insåg problemet. Anledningen till att det kändes så jävla fult var att jag var osminkad! På med lite mascara sen var saken biff!



Inom LA för en PH skiva, Malle såg gillande (?) på luggen och gjorde tummen upp.
Mamma gillade det också, jag såg visst "mogen"och fiiin ut i det. Syrran försökte se upptagen ut för att slippa kommentera. Och Marcus min lillebror undrade vem jag gått till och fixat det. "Jennie" sa jag. "Dit hade jag inte gått igen om jag var du" sa han då. Han är så snäll och go, min lillebror. Jenny F och moster Eva diggade det, och det skålade vi på i te och negerbullar.

Sen löste vi lite korsord, men vi tyckte det blev lite svårt till slut. Så istället roffade Jenny åt sig en Bordershop tidning med spritreklam! Haha




Sen gick jag och Jenny upp och klappade kaninen, dvs kaninpälsen jag plockat fram från vinden.. Är det okej med äkta päls eller?? Svårt att veta.. Men här är i alla fall en och annan bild att skåda! Himla varmt och skönt.. Men hur ligger landet nuförtiden, riskerar man att bli neröst med färg om man går ut med en hel kaninfram över axlarna?



Mammas citat: "Äsch hur kan folk bry sig! Vad ska dom göra åt saken? Kaninerna har varit döda i över tjugo år, hälsa dom det!!" (Moster Evvis gamla päls..)


Frisör Jennie: geekinfashion.blogg.se



spotify almost saved the day

Brandi Carlile - The Story

Fortsättning följer....

Skriver mer om dagen och alla dess sjuka händelser imorgon! Och lägger upp fler bilder från äventyret.. Men nu har jag en man att natta..

RSS 2.0