Sexy vs. Not!

Såg en gammal actionrulle igårnatt. Inte vilken som helst, en riktigt svettig och musklig gammal rulle med Jean Cladue Van Damme i sina bästa år! Fan vad han var het alltså, all den testosteronen gör en helt jävla svimmfärdig.. Inte utan att man går igång lite.



Nu till NOT! Daniel Radcliffe för fan, dra på dig Hogwarts-paltorna och brillorna och spela in mer pengar istället. För den jävla kroppen och det jävla huvudet med den jävla pågafrillan är ingen kvinnomagnet. Dina pengar däremot... aaaah där snackar vi kanske.


Meine Freitag

Meine scheisses freitag.
Nåja inte så skitt numera - styrde upp det hela med Sopranos och Pepsi Max.
Avgudar maffiastuff, bästa citatet:

Tony (maffiledare): Vad menar du? Jag är som vilken annan arbetande fader som helst, och du är som vilken dotter som helst!
Dottern Meadow: Pappa, en vanlig dotter till en vanlig pappa hade inte hittat 50 000 dollar och en pistol gömd i trädgården när hon letade påskägg..




Ps: Ser inte Lindsay (ovanligt mycket) ut som en låda här?
Ingen risk för kurvor på den vägen..
Eller ok, en låda med plasttuttar..


A promise is a promise..

Så sant! Kom på mitt löfte nu och även utan brallor står jag vid mitt ord och smäller upp bilder på mina köp som jag hoppas dubbleras nu under kommande månad - känner för det som fan! Vill shoppa som aldrig förr, särskilt pälsar. Har blivit pälsoman, ska buda på två auktioner som avslutas nu i helgen. Uppdaterar om det senare!


Grå kavaj (som jag behöver en grå eller svart päls till)

Stickad hålig grå tröja.
Kolla så fint jag demonstrerar hålen!

Svart trenchcoat, perfect fit. Har letat länge.

Svart snabb jacka till vårkanten, hade passat utmärkt med en päls i svart eller grått! :)

Blev pålurad nytt märke på bronspuder. Skadat trött på dom guldiga glittriga puderna!
Man ser ut som en jävla guldtia i solen.
Ny ögonbrynsfärg, har varit missnöjd med dom på sistonde.
Men detta hjälpte inte, asdåligt!

Hemmaplugg idag

Fast egentligen bortaplugg. Befann mig nämligen på Nova för en kundströmsanalys bl.a. Gick ett pliktskyldig shoppingvarv och hittade både det ena och det andra  :) Har lovat tusen gånger nu, men imorgon så jävlar ska jag lägga upp precis allt jag shoppat denna månaden! Men ni vet så jobbigt det är att koppla in mobilen..

Denna jackan ville jag nästan ha lite, men köpte inte.
Hittade annan - wohoo!

Denna klänningen ville jag dock ha, men finns inte att köpa.
Underbara Asos står nämligen för denna..

Dagens goda gärning

Tack vare de enorma snödrivorna fick jag möjligheten att göra dagens goda gärning när jag kom hem efter plugg. Jag och Malle intog Ebbas för härlig fika, skvaller och flitigt pluggande - klara! Mötte en stackare som kört fast i drivorna i vårt kvarter här hemma. Efter snabbt övervägande drog jag och lillebror ut med muskler och spadar i högsta hugg! Vips så var han loss. Jodåsåatt...

OBS! Till Malle Balle!


Glad för er skull!

Nej jag är inte av dom skeptiska och pessimistiska när det gäller att ta egna initiativ och skapa sin egen framtid. Jag tycker det är jättekul! Extra kul blir det när någon man bryr sig om tar tag i sitt liv och skapar något alldeles eget! Jennie och Martina håller nu på att fixa sin frisörsalong som dom ska starta upp - och det är JÄTTEKUL!! Ska verkligen bli spännande. Man säger better to have loved and lost, then not have loved at all. Stämmer in här - det viktiga är inte att bli världens mest framgångsrika -även om det säkert blir så!  :) Det vitktiga är att ha haft en vision, och vågat följa den!

OBS! Bilder från Jennies och Martinis bloggar.
Ska definitivt sno åt mig lite bilder på det färdiga resultatet, ni vet när allt står på plats och alla grejer och väggar, och tapeter och färger och hyllor är klappat och klart.



VARNING!!!

Ok, är ni beredda på något vidrigt?? Denna bilden våldtog mig på google när jag sökte efter röda skor. Varning för känsliga tittare för detta ger mig både rysningar, ett enormt obehag som lägger sig i maggropen och en oändlig lust att lägga mig under täcket och aldrig titta ut igen - så absurd är denna bilden. Eller är det bara jag (och malle-cooling) som tycker den är helt fruktansvärd??












Fy fan. Jag mår illa..

Halvlat..

Jobbat i helgen, därav kasst med uppdatering. Brukar bli så. Stack in till hbg city igår efter jobb med Stina, middag på Harrys. God mat förutom ett turkigt hårstrå som dom garnerat min mat med. Skickade ut och fick en ny portion, men ändå!! Addera halvkass service och surfittiga lesbos i personalen så får dom inget högt betyg. Bangade ferre på kvällen så den slutade hyfsat tidigt med snarre (snask) och fim.
Länge sedan vi hade sån quality time!

Nu sitter jag hos C och kollar Johan Falk.

Ny väska!!
 

Satte ihop en ny kombination av lite Thomas Sabo också idag, är så kass på att använda de smyckena nu när jag är helt frälst på guld!

Ska ha det imorgon..

Hejpådej.

Isdans

Gillar när dom visar en massa isdans dynget runt på SVT. Det är så fint att se på, de bara svävar runt på isen och gör priuetter och danser som är totalt omöjliga på fast mark. Är verkligen faschinerad av det - dansnörd som man är..


Undrar dock i min stilla tanke hur många procent av killarna som är straighta, 1-2 %?? ALLA jag sett hittills har haft ett välvårdat och smyglockat hårsvall som ligger som ett puffigt fågelbo där längst uppe på skallen. Addera detta med en massa magic fingers, dramatiska armviftningar och nigningar i slutet av programmet så har man sig en tvättäkta gay.

Framtida välanvända nyinköp!

Januaris byggstenar.
Dessa nya köp och gåvor ska användas med högsta flitighet 2010(?), de ska vara grundstenarna, i januari åtminstonde, och påminna mig om viktigheter som:

*Sensuella plagg är bra för både dig och din kille.
*Guld, guld och guld! Blanda smakfullt med flashigt.
*Svart är underskattat, enkel klänning med söta accessoarer = klassiker!
*Lägg ner urringat - har man inga meloner att flasha kan man lika gärna satsa på annat.


Avatar i 3D

På Palladium ikväll - 3D - spännande!!!!
Alla andra gör det, jag måste också.


Vardagens Aaaaah..

1

SOPRANOS - har hela serien i ärligt köpta äkta dvd upplagor!! Älskar Sopranos, har alltid varit en sucker för hela den där maffiagrejen - gudfadern, the untouchables, road to predition, casino, scarface, donnie brasco..  Såg sista avsnittet på sista säsongen igår, kasst slut. Väl hemma från skolan kändes det tomt så jag fattade ett vist beslut. See it all over again!


Vardagens Aaaaah..

2

En intensiv blick är det viktigaste hos en man. Den ska kunna trollbinda en och lätt kunna urskilja honom ur mängden. Micke Persbrandt har en typiskt och ideal sån blick, men min C:s är inte många steg efter. Definitivt ett vardags aaah att se dom ögonen.


Vardagens Aaaaah..

3

Hitta en orsak till att baka kladdmuffins mitt i veckan. Syster och bebis kommer på besök - dom måste ju få något att fika på!


Hade jag varit kortare...


Hade jag lätt köpt dessa! Men tyvärr är jag bara två centimeter ifrån att bli 2 meter då, haha lite väl även för mig!!


Ville ha ngt med guld, det kan bli dessa istället. Men dom är tyvärr lite smygfula! Fast nej, dom är faktiskt inte ens smyg, dom är bara fula.. Tar tillbaka!

Segt med måndagar

Därför orkar jag inte skriva idag, nej någon måtta får det va!! :)
Hörs imorgon, guten nacht!

(Ps: skulle storshoppa på asos idag eftersom jag spyr på det svenska sortimentet, men icke! Nu spyr jag på Asos också..)

Helgen är slut

Men ganska nöjd ändå. Hann med en massa på min lediga helg, allt utom shopping - men något måste man offra! Både familjetid, självpiff, kärlek och partaj! Partajet ägde rum hos Marrelicious - kul var det! Knappt hann man innanför dörren innan Sofie och Marre grabbade tag i en och vi jublade fredagsk*****k haha!

På väg hem från C kom jag att tänka på en sak när jag hörde Lady Gaga - är det inte skönt att det är just hon som är så ofantligt stor nu? Känns det inte skönt att hon piskar alla dom solbruna, gyllenfärgade, plast-tuttade, mega-läppade och hårförlängda näsopererade stela kändisarna med hästlängder. Och detta trots en potentiell kvinnor-penis!? Haha jag tycker det är coolt gjort - respekt..


Fredagsnivå

= inte hög, inte hög alls.. Men det är så en fredag ska vara, hur kan ens vår lärare titta konstigt på mig och Malle när vi sjunger mössens visa från Askungen-filmen på sista lektionen? HALLÅÅÅ! Det är fakkingfriday! Det är därför man på lunchrasten komponerar ihop en låt med ett fnittrigt tjejgäng som låter följande "Nu är det slut på veckan det är dags för fredags k*k!"
Det är därför man hopplar runt som en häst på skolan och gnäggar och smackar, dvs. att man är både häst och kusk, coolt! Skål det är fakkingfriday..

Decemberdag i Odense, Danmarks magiska stad..

H.C Andersens hemstad, fulla av mysiga hus, småbutiker och härlig atmosfär. Helt klart potentiell stad att bosätta sig i!



Malle Viking

Malle Balle Viking Skalle is back!

Äckligt Skogaholm!!!

Satt och avnjöt en lugn frukost med en macka från skogaholm, te och mortadella. Tar ett par tuggor, och vad ser jag? Ett jävla äckligt vidrigt hårstrå som sticker ut direkt ifrån mitteln av mackan och går rant in i brödet.. Det satt så djupt inne att jag inte ens kunde dra ut det! Blir man klökig då eller?? Ska höra av mig till Skogaholm och klaga SOM FAN! För att få pengar? Nej. För att man fan ska kunna begära mer än så av ett livsmedelsföretag som säljer sockerfulla limpor till ett svinigt överpris!



Min dag.

Riktigt skönt att hinna med uppdatering och snack och skvaller med så många favoriter samtidigt! Blev en Thai-lunch och snabb shoppingrunda i LA.

Jennie: "Ja men bara för att du har en sån ajfån!" (iphone)
Stina: "Men det ska vara starkt, nu är vi ju i Thailand" (Njae, men dock Thaimat.)

Glasögonorm på Synsam

Basilika - Stina o Jennie

Guldlock Martina!

Jennie beställde räksallad, men åt inte räkorna..

På väg hem.

Med städgrejer till Jennies och Martinas frisörsalong i högsta hugg!!

Tveksam klädsel häromdagen

Det började som en dålig dag, och jag skulle dra ut och liva upp dagen på Center Syd och möta upp Jennie och Martina. I all hast drog jag på mig vad soffan erbjöd och såhär i efterhand kan jag konstatera att resultatet kanske blev lite over the edge för en förmiddag på Center Syd, eller vad sägs?

Lacktights, leopradmönster och lårhöga stövlar passar nästan bättre på den polska loppisen i Malmö.. (Btw så vill jag väldigt gärna gå på den! Det talas om Diormascaror för en hundring och ID puder för samma slant!!)






Idag, imorgon..

Idag åt jag för mycket mellanmål när jag kom hem. Gjorde Koratisk version av nudlar, pastasmet som koks ner i en kastrull som sedan silas för att blandas med fräst lök och smör - MMMMMM!
Detta resulterade dock i att C nu står vid spisen och lagar kotletter med potatiskroketter och tzatsiki, kl 22.06!

Imorgon ska jag, Hannis och Carro (eller Sarro!) ut till Stadium och påbörja ett grupparbete - läser visualisering med mjukvara nu, låter det svårt? Är det också.. Lagom kul att batteret lyser på Doris och att jag förmodligen får ta tåg och tåg dit. Verkar som att jag behöver en ny generator, neeej vad jag behöver är mer kläder. Inte några jävla bildelar! Arrrgh!!


Creepy actors

Vet ni vilka gamla erkända rävar jag inte tål att se på film??

Michael Douglas och Harrison Ford - Får sån uuurrk känsla, och blir nästan ihjälstrålad av deras ego och självsäkerhet som bara är too much när de slänger fram en cheesy replik och höjer ett ögonbryn..


Jajaja..

Jag ska lägga in bilder. Många vet att jag har smygshoppat både det ena och det andra, givetvis ska jag slänga upp det här så småningom..    ;)

Självhatsperiod

Ibland upptäcker jag mig själv vara inne i en sån självhatar-period.
Jag absolut hatar mig själv för att jag:

*Inte tränar för tillfället
*Missar viktiga skoldagar
*Inte städar
*Inte shoppat vad jag vill ha
*Inte planerar för framtiden
*Inte pallar slinga håret
*Inte fixat naglarna
*Inte bytt tillbaka julklappar
*Inte betalat skulder
*Inte orkar fixa nya vinterdäck
*Inte hör av mig till kompisar som jag ska
*Inte bokat tid hos doktorn
*Inte orkat sola
*Inte köpt stövlarna jag borde ha
*Inte uppdaterat bloggen
*Inte svarat på viktiga sms
*Inte släpper sånt som är historia

Förstår ni? Är det konstagt att man hatar, eller??!!! Blir så jävla trött, funderar starkt på att göra slut med mig själv. Men då blir det kanske ännu värre, då blir jag kanske ett dubbelvrak som blir ännu en punkt på min hat-lista..






"Good shit on a selfdestructive day."

Fucking helg!

Ibland inbillar man sig att man är "mogen" och "vuxen", men oftast får man en sån jävla reality check med jämna mellanrum att man brukar inse att så inte är fallet. Nej, mogen är jag INTE, inte vuxen heller för den delen. Blandar man dooleys och vodka, och rödvin, och rosévin - då är man bara dum. Dricker man dessutom fete mängder och ska köra 10 mil dagen efter OCH jobba inom ett socialt forum, då är man BARA och ENDAST fucking korkad. Vi vinglade hem vid 12 och innan C ens lagt sig var jag redan totaldäckad. Vaknade i ett ryck och behövde mediciner sen somnade jag igen.
Igår var med andra ord, INGEN bra dag - fy fan vad jag mådde dåligt och fy fan vad jag straffade mig själv genom att åka till jobb. "Man mår som man förtjänar" sa en kollega till mig..

Idag: Mobilen dog inatt, = ingen klocka som väckte mig imorse = missar den första av ett fåtal mycket viktiga lektioner i skolan. = PISS!




Över till ambitiösa trakasserier.

Nu över till något helt annat, Mija Kining i bygglov bor ju tydligen i samma hus som C.
Flera gånger har vi mött henne här och sett henne komma och lämna parkeringen, tänkte fota till er men insåg snabbt hur lågt det skulle vara. Ialla fall så har jag nu fått en djärv tanke till vår sista praktikperiod - be om praktikplats!! Men vågar man det? Hoppa fram när hon ska gå in en dag och bara: "Hej jag har sett dig här ett par gånger, Elisabeth heter jag pluggar till VM, får man en praktikplats kanske??" Haha njae kanske inte så men i grova drag, vafan vågar man? Värsta stalkern egentligen, men å andra sidan så bor vi nästan i samma hus ibland   :)


Svåra dagar

En kallvåg av obehag och ilska som svallar upp över en och lämnar en dyngsur utav hat, ilska och sårade känslor. Hatar dom stunderna och dom är definitivt inte många. Men ingen kan förstå hur det känns. Han finns inte, borde inte ens ägna det en tanke men som man brukar säga :
det man inte får är det man vill ha. Eller som i mitt fall, den jag fick som jag  absolut inte ville ha, som jag sedan omvärderade men som jag sen inte fick behålla ändå. Han är ingen jag vill ha, eller se, absolut inte värd ens ett lillfinger av mig, men han existerar fortfarande. Önskar jag hade en djuup grop som de hade på romartiden, en djup grop där man slängde alla som man ville utplåna från jordens yta - en sån vill jag ha.
Jag lovar jag hade använt den väl.

Som kloka Miranda säger i Sex and the city "We didn`t work out, you need to not exist".


Min dag i korthet

Gick upp tidigt för att krypa iväg i snökaos till skolan - kul.
Satt på lektion i ca 20 minuter.
Gjorde lite snabbis grupparbete inför torsdagen.
Kopierade papper.
Sa hejdå (10.15)
Våldgästade en annan arbetande grupp (Hannis och Carro bla.)
Spydde lite allmänt över skolan.
Pratade barn.
Pratade kille.
Åkte till C.

Idag har vi städat undan julen, oj vad ljust och rymligt det blir när granen försvinner! Jag älskar som sagt julen och tycker allltid det är trist när det är över.. Men vet ni vad som piggar upp när man sitter där och slår in jesus, maria, josef och deras följeslagare i silkespapper, och släcker ner krubban, tar ut granen, packar ner julkulor och städar undan glittter? 

Det är tanken på att man aldrig vet var man kommer packa upp det nästa gång, oavsett vart livet tar en kommer mitt julpynt alltid hänga med i viss utsträckning. 22 år, livet har fan knappt börjat! Och nästa gång det blir 1:a advent, är jag någon hela annanstans på min långa resa..

Skidsemester i bilder

Lite av sidsemestern i bilder.
Underbar vecka med jäkla tur med väder och vind.
Saker det blev mycket av var bl.a:
*Bastu och bok
*Varm choklad och grädde med ös i (ös = vodka)
*Skrik i backen
*LAUUUDAN
*After ski
*Vin
*Sällskapsspel

Dock blev det inte mycket bilder på varken hela sällskapet i samlad trupp, eller på själva nyårsafton. Vinet och champagnen tog överhanden!

Här börjar resan - chaufförerna får sitta fram!

Skidortens djävulsnallar lät en inte undkomma kramar som om man vore 5 år fortfarande..   :)

Vädret och utsikten - underbart!!

Snabbfoto innan vi entrar after ski`n.

Toppen - Benke och Chrille förbereder..

Bink.

Vintermys.

C vid den ökända LAUUUDAN! (Hette egentligen Ladan, men vi coolade till det).

Döfräcka Partybussen som körde från toppstugorna till Nattklubben och hem igen på nyår - perfa!

Den stackars vasen i vår stuga - titta och tänk.
Jag behöver inte säga mer förutom att den var väl omtalad.

Brant´s - the hang out place för härlig after ski, nyårspartaj och här:
hejdå-middag med hela sällskapt vi reste med, dagen innan hemfärd.

Bink´s C-hopp rakt ner i kudden!



Hemma

Hemma igen, blev hjärtligt välkomnad av mensvärk och halsont!
Men vilken vecka, vilket väder.
Laddar över alla mina mobilbilder till datorn nu, får väl slänga in några imorgon..
Det nya året måste ta fart, saker måste hända och nyårslöften skall infrias.

Punkt.

RSS 2.0